Sönmez Döner & Izgara

Sönmez Döner & Izgara yakın Şerefiye Mahallesi, Van, İpekyolu, Van, Eastern Anatolia Region, 65140

  • Adres: Şerefiye, S. Mehmet Efendi Sk. No:48, 65140 Van Merkez/Van, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 38.5009483, 43.3956103

Sönmez Döner & Izgara, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sönmez Döner & Izgara yorumlar
2023-09-18 Ayşe

Sönmez Döner & Izgara Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Personel çok misafirperver ve yardımcı oldu. Yemekler lezzetli ve tazeydi. Restoranın atmosferi çok sıcak ve davetkar. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

2023-09-18 Mehmet

Gittiğim Sönmez Döner & Izgara Restoran'da beklediğimden daha iyi bir deneyim yaşadım. Restoranın dekorasyonu çok şık ve moderndi. Personel çok hızlı ve hizmetleri profesyoneldi. Yemeklerin tadı harikaydı ve porsiyonlar çok iyiydi. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-09-18 Fatma

Sönmez Döner & Izgara Restoran'da beş yıldızlı bir deneyim yaşadım. Restoranın iç tasarımı çok etkileyiciydi ve birinci sınıf bir his veriyordu. Personel çok cana yakındı ve bize çok iyi hizmet ettiler. Yemekler çok lezzetliydi ve servis hızlıydı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-03 Ahmet

Sönmez Döner & Izgara Restoran'da beklediğimden daha az memnun kaldım. Restoranın atmosferi biraz basıktı ve dekorasyon biraz eskimiş görünüyordu. Personel sıcakkanlıydı, ancak servis biraz yavaştı. Yemeklerin tadı iyiydi, ancak porsiyonlar biraz küçüktü. Fiyatlar da biraz pahalıydı. Bir daha ziyaret etmeyi düşünmüyorum.

2023-10-08 Gül

Sönmez Döner & Izgara Restoran'da harika bir zaman geçirdim. Restoranın iç dekorasyonu çok hoştu ve ambians çok rahattı. Personel harika bir hizmet sundu ve çok ilgilendiler. Yemeklerin tadı mükemmeldi ve servis çok hızlıydı. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-13 Kemal

Sönmez Döner & Izgara Restoran'da çok güzel bir akşam yemeği geçirdim. Restoranın atmosferi canlı ve enerjikti. Personel çok dostça ve yardımseverdi. Yemekler lezzetliydi ve porsiyonlar büyüktü. Fiyatlar da uygun. Tekrar gitmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-18 Aysel

Sönmez Döner & Izgara Restoran'ın atmosferi çok huzurlu ve rahattı. Personel çok özenli ve misafirperverdi. Yemekler lezzetliydi ve porsiyonlar da oldukça büyüktü. Fiyatlar da makuldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir yer.

2023-10-23 Cem

Sönmez Döner & Izgara Restoran'da sıradan bir deneyim yaşadım. Restoranın atmosferi pek etkileyici değildi ve dekorasyon biraz sıradandı. Personel yeterince ilgili ve yardımseverdi. Yemeklerin tadı iyiydi, ancak porsiyonlar biraz küçüktü. Fiyatlar ise biraz pahalıydı. Bir daha ziyaret etmeyi düşünmüyorum.

2023-10-28 Feriha

Sönmez Döner & Izgara Restoran'da mükemmel bir deneyim yaşadım. Restoranın dekorasyonu çok şık ve moderndi. Personel çok profesyonel ve hızlıydı. Yemekler harikaydı ve servis mükemmeldi. Fiyatlar da makul. Kesinlikle tekrar gitmek isteyeceğim bir yer.

2023-11-02 Osman

Sönmez Döner & Izgara Restoran'da güzel bir akşam yemeği geçirdim. Restoranın atmosferi çok hoştu ve dekorasyon çok etkileyiciydi. Personel çok yardımsever ve güleryüzlüydü. Yemekler lezzetli ve porsiyonlar büyüktü. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Emine

Sönmez Döner & Izgara Restoran'da biraz hayal kırıklığına uğradım. Restoranın atmosferi pek etkileyici değildi ve dekorasyon biraz sıradandı. Personel yeterince ilgiliydi, ancak hizmet biraz yavaştı. Yemeklerin tadı iyiydi, ancak porsiyonlar biraz küçüktü. Fiyatlar ise biraz pahalıydı. Bir daha gitmeyi düşünmüyorum.

2023-11-12 Hakan

Sönmez Döner & Izgara Restoran'da harika bir deneyim yaşadım. Restoranın atmosferi çok sıcak ve davetkardı. Personel çok yardımsever ve güleryüzlüydü. Yemeklerin tadı mükemmeldi ve porsiyonlar da oldukça büyüktü. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir yer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sönmez Döner & Izgara?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?