Cactus Rafting yorumlar

Cactus Rafting yakın 07-05, Pelitdibi, Beşkonak, Manavgat, Antalya, Mediterranean Region

  • Adres: Karabük, Pelitdibi sk No74/4, 07550 Manavgat/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 532 383 72 93
  • Web sitesi: antalyadarafting.com
  • Enlem, Boylam: 37.1390811, 31.1927847

Cactus Rafting, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Cactus Rafting yorumlar

Great days spent in Turkey. Rafting is fun, full of adrenaline and good emotions. There is a lot of activity in the water. Extreme but also safe. You can really experience even more extremes while canoeing. … Daha fazla

Going back a long time with the owner, he was always our 'warboat' captain when we rafted at Beskonak. So when I heared he opened his own place, we just needed to try it out! … Daha fazla

Carlos was one of our first experiences with rafting when we visited Turkey. We visited him recently when opened his own company and wow he didn’t disappoint and if not got better. Rafting is an incredible experience filled with adrenaline … Daha fazla

2023-09-20 Elif

Turkey'de harika bir gün geçirdik. Rafting, eğlenceli, adrenalin dolu ve iyi duygularla dolu. Suda çok fazla aktivite var. Ekstrem ama aynı zamanda güvenli. Kanu yaparken gerçekten daha da ekstrem deneyimler yaşayabilirsiniz.

2023-09-20 Ahmet

Uzun zamandır sahibiyle tanıştık, o Beskonak'ta rafting yaptığımızda hep 'savaş botu' kaptanımızdı. Bu yüzden kendi yerini açtığını duyunca denemek istedik!

2023-09-20 Ayşe

Carlos, Türkiye'yi ziyaret ettiğimizde rafting deneyimlerimizden ilkiydi. Geçtiğimiz günlerde kendi şirketini açtığında onu ziyaret ettik ve vay be hayal kırıklığına uğramadı ve hatta daha da iyi oldu. Rafting, adrenalin dolu inanılmaz bir deneyim ...

2023-10-05 Mehmet

Çok eğlenceli bir gün geçirdik. Personel çok yardımcı oldu ve aktiviteler çok heyecan vericiydi. Güzel bir deneyim oldu.

2023-10-10 Seda

Harika bir Marmaris rafting turu. Rezervasyon yaptırdığımızda, personel bize ayrıntılı bilgi verdi ve bize nasıl hazırlanacağımızı söyledi. Gün geldiğinde, rehber çok profesyonel ve tur eğlenceliydi. Harika bir deneyimdi.

2023-10-15 Murat

Yıllardır rafting yapıyorum ve Cactus Rafting Rafting, en iyi rafting şirketlerinden biridir. Rehberler çok deneyimli ve dikkatli. Güvenli bir şekilde eğlenmek isterseniz kesinlikle burayı tercih etmelisiniz.

2023-10-20 Gül

Eşim ve ben rafting yapmaya karar verdik ve Cactus Rafting'i seçtik. Rezervasyon yaptırdık ve tur çok iyi organize edilmişti. Rehberler uzmanlardı ve bize güven veriyorlardı. Çok eğlenceli bir deneyimdi.

2023-10-25 Selim

Cactus Rafting Rafting'de geçirdiğimiz günler gerçekten harika. Personel çok dostça ve profesyonel. Su sporları heyecan verici ve eğlenceliydi. Kesinlikle tekrar gelmek istiyorum.

2023-10-30 Fatma

Rafting yapmaya gitmek için arkadaşlarımla Cactus Rafting'i tercih ettik ve doğru kararı verdiğimizi düşünüyorum. Rehberler çok bilgili ve güven vericiydi. Rafting çok heyecan verici ve adrenalin doluydu. Harika bir deneyim oldu.

2023-11-04 Berk

Cactus Rafting Rafting'de geçirdiğim günler benim için unutulmazdı. Aktiviteler çok heyecan vericiydi ve rehberler çok profesyonel ve dikkatliydi. Bu şirketi herkese tavsiye ederim.

2023-11-09 Zeynep

Rafting yapmak için Cactus Rafting'i tercih ettim ve çok memnun kaldım. Personel çok samimi ve bilgiliydi. Rafting harikaydı ve rehberler güven vericiydi. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-11-14 Hakan

Cactus Rafting Rafting'de geçirdiğim günler en iyi günlerimden biriydi. Aktiviteler çok eğlenceliydi ve rehberler çok profesyonel ve bilgiliydi. Turu kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Cactus Rafting?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?