NPİSTANBUL Beyin Hastanesi yorumlar

NPİSTANBUL Beyin Hastanesi yakın NPIstanbul Beyin Hastanesi, 18, Ahmet Tevfik İleri Caddesi, Saray Mahallesi, Ümraniye, Istanbul, Marmara Region, 34768

  • Adres: Saray, Ahmet Tevfik İleri Cd No:18, 34768 Ümraniye/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 633 06 33
  • Web sitesi: npistanbul.com
  • Enlem, Boylam: 41.0289375, 29.1142215

NPİSTANBUL Beyin Hastanesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
NPİSTANBUL Beyin Hastanesi yorumlar

Psikiyatri bir sağlık hizmeti birimidir ama son bir senede 4 farklı psikiyatriste gittim, 4 farklı teşhis ve 3 farklı ilaç protokolü önerildi. 38TRY'lik reçetem de oldu 1500Try lik. (1'i ilaca ihtiyacın yok terapi ile çözeriz demişti) … Daha fazla

2021 yilinda artik kaderimin degisme vakti gelmisti, babam NP Istanbula gitmemi istedi ve bende zaten düsünüyordum, baska carem yok gideyim dedim. Oraya varirken ilk basta konustuk, psikologum vardi, ve sonradan 10 Tane Elektrokonvülsif … Daha fazla

2023-10-09 Furkan

Randevu almadım, direk gittim. Ortam çok gereçekten güzel. Temiz ve ferahcı. Aldığım hizmet de çok güzeldi. Çalışanların ilgili ve güler yüzlü olması güven verici bir his yarattı. Tedavi sürecim başarıyla geçti ve çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Ece

İlk başta randevu almak zordu ama değdi. Hastaneye girdiğim andan itibaren personeller çok ilgilendi, yönlendirdi ve rahatlattı. Doktorumun ve hemşirelerin profesyonelliği ve insan odaklı bakış açıları sayesinde güven hissi uyandıran bir ortam vardı. Tedavi sürecim oldukça başarılı geçti ve iyileştim. Teşekkür ederim!

2023-10-24 Emre

Hem hastane hem de personel çok profesyonel. İçerideki atmosfer sakin ve rahatlatıcı. Yapılan tetkikler güven veriyor. Hastaların rahatı için çeşitli imkanlar sunuluyor. Doktorlar hastalarını dinliyor ve anlayışla yaklaşıyor. Toplamda çok iyi bir deneyim yaşadım ve kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-29 Selin

Randevu alırken sıra beklemek zorunda kaldım ve biraz bekletildim. Ancak tamamlanan randevu süreci oldukça memnun ediciydi. Personel güler yüzlü ve ilgiliydi. Doktorum da sorduğum tüm sorulara sabırla cevap verdi ve beni rahatlattı. Hastanede temiz bir ortam vardı ve iyi bir deneyim yaşadım.

2023-11-03 Hasan

Randevu almak kolaydı ve bekletilmeden kabul edildim. Hastanenin atmosferi oldukça sakin ve huzurlu. Çalışanlar yardımcı ve güler yüzlü. Doktorum güven verdi ve tedavi sürecimi başarılı bir şekilde yönetti. Tüm deneyimden memnun kaldım ve hastaneyi tavsiye ederim.

2023-11-08 Elif

Randevu aldığımda bekletilmedim ve hemen kabul edildim. Hastane temiz ve düzenli bir ortama sahipti. Personel ilgili ve yardımseverdi. Doktorum gerekli tetkikleri düzgün bir şekilde yaparak teşhis koymamda yardımcı oldu. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım ve tavsiye ederim.

2023-11-13 Ali

Randevu sistemi oldukça hızlı ve etkili. Hastaneye gittiğimde beni güler yüzle karşıladılar ve hızlı bir şekilde kaydımı aldılar. İçerideki ortam sakin ve rahatlatıcı. Doktorum her soruma sabırla cevap verdi ve beni yönlendirdi. Randevu sürecim oldukça memnun ediciydi ve kesinlikle tekrar tercih ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? NPİSTANBUL Beyin Hastanesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?