Cinevizyon Sinemaları yorumlar

Cinevizyon Sinemaları yakın 135 Sokak, Taşbaşı Mahallesi, Ordu, Altınordu, Ordu, Black Sea Region, 52100

  • Adres: Taşbaşı, Dere Sk. No:18, 52100 Ordu Merkez/Ordu, Türkiye
  • Telefon: +90 452 225 49 44
  • Enlem, Boylam: 40.9945673, 37.8732445

Cinevizyon Sinemaları, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Cinevizyon Sinemaları yorumlar
2023-09-21 Ayşe

Cinevizyon Sinemaları Sinema Salonu'na gittiğimde çok etkilendim. Salonun dekorasyonu çok güzel ve atmosferi çok hoştu. Çalışanlar da son derece yardımcıydı ve güler yüzlü davrandılar. Film için rezervasyon yaptırma imkanımız vardı, bu da beklememizi hızlandırdı. Sinema salonu tesisleri çok temizdi ve rahattık. Filmin kalitesi de beklentilerimizi karşıladı. Genel olarak, Cinevizyon Sinemaları'ndaki deneyimimiz çok iyiydi ve kesinlikle tekrar ziyaret etmeyi düşüneceğiz.

2023-09-21 Fatma

Cinevizyon Sinemaları Sinema Salonu'nu ziyaret ederken ambians ve dekorasyon beni etkiledi. Salon çok modern ve şık bir şekilde döşenmişti ve atmosferi rahatlatıcıydı. Çalışanlar çok yardımcı oldu ve hızlı bir hizmet sundu. Rezervasyon yaptığımız için beklememiz gerekmeksizin hemen filme geçiş yapabildik. Tesisler temiz ve düzenliydi ve koltuklar rahattı. Film kalitesi yüksekti ve genel deneyim çok olumluydu.

2023-10-06 Mustafa

Cinevizyon Sinemaları Sinema Salonu'nda hoş bir deneyim yaşadım. Dekorasyon çok güzel ve moderndi, atmosfer rahattı. Çalışanlar cana yakın ve yardımcıydı, anında bir rezervasyon yapabildik ve beklemememiz gerekti. Tesisler temiz ve düzenliydi ve herhangi bir şikayetimiz yoktu. Filmin kalitesi beklentilerimizi karşıladı ve genel olarak sinemada harika bir zaman geçirdik.

2023-10-11 Nur

Cinevizyon Sinemaları Sinema Salonu'na gittiğimde hoş bir deneyim yaşadım. Dekorasyon çok keyifliydi ve atmosfer sıcak ve davetkar bir şekilde döşenmişti. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve güler yüzlü davrandılar. Rezervasyonumuz olduğu için beklemememiz gerekmeksizin hemen filme geçtik. Sinema salonu tesisleri temiz ve düzenliydi ve koltuklar çok rahattı. Film kalitesi de iyiydi ve genel olarak memnun kaldık.

2023-10-21 Elif

Cinevizyon Sinemaları Sinema Salonu'na ilk gidişimde oldukça etkilendim. Dekorasyon modern ve şık, atmosfer sıcak ve davetkar. Çalışanlar son derece yardımcıydı ve hizmetleri mükemmeldi. Rezervasyon yapmamıza rağmen beklememiz gerekmeksizin hemen filme geçebildik. Tesisler oldukça temiz ve rahattı. Film kalitesi beklentilerimizi karşıladı ve genel deneyim oldukça olumluydu.

2023-10-31 Selin

Cinevizyon Sinemaları Sinema Salonu'na son gidişimde oldukça keyif aldım. Dekorasyon oldukça güzeldi, atmosfer sıcak ve davetkar. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve hızlı bir hizmet sundular. Rezervasyon yapmıştık ve beklememiz gerekmedi. Tesisler temiz, düzenli ve rahattı. Film kalitesi de üst düzeydi ve genel deneyim oldukça olumluydu.

2023-11-10 Zeynep

Cinevizyon Sinemaları Sinema Salonu'nda oldukça hoş bir deneyim yaşadım. Dekorasyon modern ve şık, atmosfer rahat ve huzurluydu. Çalışanlar cana yakın ve yardımcıydı, hızlı bir hizmet verdiler. Rezervasyonumuz olduğu için beklemedik. Tesisler temiz ve düzenliydi ve koltuklar oldukça rahattı. Film kalitesi yüksekti ve genel olarak sinemada harika bir zaman geçirdik.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Cinevizyon Sinemaları?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?