Skyline Havacılık ve Savunma Sanayi Ticaret A.Ş

Skyline Havacılık ve Savunma Sanayi Ticaret A.Ş yakın Ankara Bulvarı, Esenboğa Mahallesi, Çubuk, Ankara, Central Anatolia Region, 06760

  • Adres: Skyline Havacılık Hangarı, Esenboğa Merkez Mahallesi Özal Bulvarı Genel Havacılık Terminali, No:325/87, 06970 Çubuk/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 545 286 33 27
  • Web sitesi: flyskyline.com
  • Enlem, Boylam: 40.140625, 32.9992143

Skyline Havacılık ve Savunma Sanayi Ticaret A.Ş, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Skyline Havacılık ve Savunma Sanayi Ticaret A.Ş yorumlar

Kaliteli ve sağlam donanımı olan bir ekip.

2023-09-18 Ahmet

Kesinlikle kaliteli bir hizmet alabileceğiniz bir şirket. Personel çok profesyonel ve yardımsever. Tüm sorularıma cevap verdiler ve hızlı bir şekilde işimi tamamladılar. Kesinlikle memnun kaldım.

2023-09-18 Ayşe

Skyline Havacılık ve Savunma Sanayi Ticaret A.Ş'ye hava araçlarımın bakımı için gittim. Tesisler gerçekten çok modern ve temiz. Çalışanların hepsi çok uzman ve işlerini iyi yapıyorlar. Hiçbir bekletmeden hızlı bir şekilde araçlarımın bakımı tamamlandı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-09-18 Mehmet

Skyline Havacılık ve Savunma Sanayi Ticaret A.Ş'ye ilk defa gittim ve genel olarak olumlu bir izlenim edindim. Personeller çok misafirperver ve yardımcı oldular. Tesisler temiz ve düzenliydi. Yaptıkları işlerde ise profesyonel olduklarını gözlemledim. İyi bir deneyimdi.

2023-10-03 Fatma

Genel olarak Skyline Havacılık ve Savunma Sanayi Ticaret A.Ş'den memnun kaldım. Personeller işlerini titizlikle yapıyorlar ve tüm sorularıma sabırla cevap verdiler. Tesislerde beklemek için rahat oturma alanları vardı. Fiyatlar da uygun ve hizmet kalitesi çok yüksek.

2023-10-08 Cem

Tesisler gerçekten çok modern ve ferah. Personeller yardımcı ve profesyonel. Genel olarak iyi bir deneyim yaşadım ve hizmet kalitesinden memnun kaldım. Tek dezavantajı biraz beklemek zorunda kalmam oldu. Ancak sonuç olarak tavsiye ediyorum.

2023-10-13 Gül

Skyline Havacılık ve Savunma Sanayi Ticaret A.Ş'ye hava aracımın bakımı için gittim ve gerçekten memnun kaldım. Tesisler temizdi ve personeller son derece profesyonel. Bakım işi hızlı ve başarılı bir şekilde tamamlandı. Kesinlikle tekrar tercih ediyorum.

2023-10-18 Ali

Skyline Havacılık ve Savunma Sanayi Ticaret A.Ş'nin tesisleri gerçekten çağdaş ve modern. Personeller çok ilgili ve işlerini iyi yapıyorlar. Hava araçlarının bakım süreci de oldukça hızlı ve etkili. Şirketten genel olarak memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim.

2023-10-23 Elif

Hava aracımın bakımı için Skyline Havacılık ve Savunma Sanayi Ticaret A.Ş'ye gittim ve çok memnun kaldım. Personeller çok profesyonel ve yardımsever. Tesisler çok temiz ve modern. Hizmet kalitesi yüksek ve beklentilerimi karşıladı. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-10-28 Hasan

Hava araçları bakımında uzman olan bir şirket arıyordum ve Skyline Havacılık ve Savunma Sanayi Ticaret A.Ş'yi keşfettim. Tesisler modern ve işlerini iyi yapan personellerle dolu. İşim zamanında tamamlandı ve sonuçtan memnun kaldım. Fiyatlar da uygun.

2023-11-02 Seda

Skyline Havacılık ve Savunma Sanayi Ticaret A.Ş'ye ilk defa gittim ve memnun kaldım. Tesisler temiz ve düzenli, personeller ise işlerini iyi yapıyorlar. Yaklaşılabilir bir ortamda hizmet aldım ve sonuçtan memnun kaldım. İyi bir deneyim oldu.

2023-11-07 Kemal

Skyline Havacılık ve Savunma Sanayi Ticaret A.Ş'ye bakım işleri için defalarca gittim ve her seferinde memnun kaldım. Personeller işlerini iyi yapıyorlar ve her türlü soruya cevap veriyorlar. Tesisler modern ve temiz. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023-11-12 Nazlı

Skyline Havacılık ve Savunma Sanayi Ticaret A.Ş'de hava araçlarımın bakımını yaptırdım ve son derece memnun kaldım. Personeller çok yardımsever ve işlerini iyi yapıyorlar. Tesisler temiz ve moderndi. Fiyatlar da uygun ve hizmet kalitesi yüksekti.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Skyline Havacılık ve Savunma Sanayi Ticaret A.Ş?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?