USAK EL, carpet Turkey, carpets Turkey yorumlar

USAK EL, carpet Turkey, carpets Turkey yakın Jurnal Sokağı, Tünel, Asmalı Mescit, Asmalı Mescit Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34430

  • Adres: No: 11/A, Jurnal Sk., 34430, Türkiye
  • Telefon: +90 532 666 98 06
  • Enlem, Boylam: 41.029495, 28.973703

USAK EL, carpet Turkey, carpets Turkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
USAK EL, carpet Turkey, carpets Turkey yorumlar
2023-09-21 Ahmet

Zemin Döşeme Mağazası'nda kısa bir süre önce halı aldım ve genel deneyimim oldukça olumlu oldu. Personel yardımcı ve misafirperverdi. Dükkan geniş bir seçime sahipti ve fiyatlar uygundu. Halılar kaliteli ve dayanıklı görünüyordu. Mağaza temiz ve düzenliydi. Satın alma işlemi hızlı ve kolaydı. Genel olarak, Zemin Döşeme Mağazası'ndan memnun kaldım.

2023-09-21 Ayşe

Zemin Döşeme Mağazası'nda yeni bir halı satın aldım ve müşteri hizmeti çok iyiydi. Personel çok yardımcı oldu ve benim ihtiyaçlarımı karşılamak için zaman ayırdılar. Mağaza temiz ve düzenli görünüyordu. Fiyatlar biraz yüksekti ama halının kalitesi buna değdi. Satın alma işlemi hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Genel olarak, Zemin Döşeme Mağazası'ndan memnun kaldım.

2023-10-06 Fatma

Zemin Döşeme Mağazası'ndaki deneyimim oldukça olumluydu. Personel çok yardımcı oldu ve beni güler yüzle karşıladı. Mağaza temiz ve düzenliydi. Fiyatlar biraz yüksekti ama kaliteli ürünler aldım. Satın alma işlemi hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Genel olarak, Zemin Döşeme Mağazası'ndan memnun kaldım.

2023-10-11 Murat

Zemin Döşeme Mağazası'nda bir halı satın aldım ve genel deneyimim olumlu oldu. Müşteri hizmeti oldukça iyiydi ve personel sorularıma nazikçe cevap verdi. Mağaza temiz ve düzenliydi. Fiyatlar biraz yüksekti ama kaliteli ürünler vardı. Satın alma işlemi hızlı ve kolaydı. Genel olarak, Zemin Döşeme Mağazası'ndan memnun kaldım.

2023-10-21 Hakan

Zemin Döşeme Mağazası'nda yeni bir halı satın aldım ve genel deneyimim olumlu oldu. Personel yardımcı oldu ve ihtiyaçlarımı karşılamak için zaman ayırdı. Mağaza temiz ve düzenli görünüyordu. Fiyatlar biraz yüksekti ama kaliteye değdi. Satın alma işlemi hızlı ve kolaydı. Genel olarak, Zemin Döşeme Mağazası'ndan memnun kaldım.

2023-10-31 Mustafa

Zemin Döşeme Mağazası'nda halı alırken oldukça memnun kaldım. Müşteri hizmeti harikaydı ve personel yardımcı oldu. Mağaza düzenliydi ve güzel görünüyordu. Fiyatlar biraz yüksekti ama kaliteli ürünler aldım. Satın alma işlemi hızlı ve sorunsuz bir şekilde gerçekleşti. Genel olarak, Zemin Döşeme Mağazası'ndan memnun kaldım.

2023-11-10 Emre

Zemin Döşeme Mağazası'ndaki deneyimim oldukça olumluydu. Personel yardımcı oldu ve ihtiyaçlarımı karşılamak için zaman ayırdı. Mağaza temiz ve düzenliydi. Fiyatlar biraz yüksekti ama kaliteye değdi. Satın alma işlemi hızlı ve kolaydı. Genel olarak, Zemin Döşeme Mağazası'ndan memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? USAK EL, carpet Turkey, carpets Turkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?