Hünkar Et Lokantası yorumlar

Hünkar Et Lokantası yakın İstiklal Caddesi, Cumhuriyet, Erbaa, Tokat, Black Sea Region, 60500

  • Adres: Cumhuriyet, 60500 Erbaa/Tokat, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.6718661, 36.5689936

Hünkar Et Lokantası, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Hünkar Et Lokantası yorumlar

Yemek taze ve doyurucu fiyatları uygun bir işletme

2023-09-22 Mehmet

Yemekler çok lezzetli ve taze. Fiyatları da çok uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-22 Emine

Hünkar Et Lokantası Et Yemekleri Restoranı'na gitmek benim için her zaman keyifli bir deneyim olmuştur. Yemeklerin kalitesi her zaman mükemmel ve taze. Ayrıca personel çok yardımsever ve nazik. Fiyatlar da oldukça uygun. Atmosferi de çok güzel. Kesinlikle tercih edilecek bir mekan.

2023-09-22 Mustafa

Hünkar Et Lokantası'na birkaç kez gittim ve her seferinde memnun ayrıldım. Yemeklerin lezzeti kesinlikle harika, özellikle et yemekleri çok başarılı. Fiyatlar da diğer restoranlara göre oldukça makul. Personel her zaman güler yüzlü ve yardımcı oluyor. Atmosfer ve dekorasyon da hoş. Tavsiye ederim.

2023-10-07 Sevgi

Yemeklerin tazeliği ve lezzeti dikkat çekici. Fiyatlar da hesaplı. Personel her zaman sıcakkanlı ve yardımcı oluyor. Restoranın atmosferi de çok güzel. Her zaman memnun ayrılıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-12 Ahmet

Yemekler gerçekten çok lezzetli. Et yemeklerinin kalitesi ve lezzeti harika. Fiyatları da oldukça makul. Personel de her zaman ilgili ve yardımcı oluyor. Restoranın atmosferi de çok güzel ve sıcak. Kesinlikle tercih edilecek bir yer.

2023-10-17 Fatma

Hünkar Et Lokantası'ndaki et yemekleri gerçekten harika. Çok lezzetli ve taze hazırlanıyorlar. Fiyatları da oldukça uygun. Personel de her zaman güler yüzlü ve ilgili. Atmosferi de hoş. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-22 Mehmet

Hünkar Et Lokantası Et Yemekleri Restoranı'ndaki yemekler gerçekten lezzetli. Fiyatlaeı da makul. Atmosfer ve dekorasyon da hoş. Personel de çok ilgili ve yardımcı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Ayşe

Hünkar Et Lokantası Et Yemekleri Restoranı'ndaki yemekler her zaman çok lezzetli ve taze. Fiyatları da uygun. Personel de çok ilgili ve yardımcı. Atmosferi de güzel. Tavsiye edilir.

2023-11-01 Osman

Yemekler gerçekten çok lezzetli. Özellikle et yemekleri favorim. Fiyatlar da uygun. Restoranın atmosferi ve dekorasyonu da çok hoş. Tavsiye ederim.

2023-11-06 Necla

Hünkar Et Lokantası'na sıklıkla giderim ve her seferinde beğenerek ayrılırım. Yemeklerin tazeliği ve lezzeti dikkat çekici. Personel de her zaman yardımcı oluyor. Fiyatlar da uygun. Atmosfer de çok hoş. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-11 Özkan

Yemekler gerçekten çok lezzetli ve taze. Fiyatlar da oldukça makul. Personel de her zaman yardımcı oluyor. Atmosferi ve dekorasyonu da hoş. Tavsiye ederim.

2023-11-16 Selma

Hünkar Et Lokantası'na gitmek benim için her zaman keyifli bir deneyim olmuştur. Yemeklerin kalitesi mükemmel ve taze. Fiyatlar da uygun. Personel de her zaman güler yüzlü ve yardımcı. Atmosferi de güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Hünkar Et Lokantası?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?