Meteoroloji Müzesi yorumlar

Meteoroloji Müzesi yakın Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Sanatoryum Caddesi, Kalaba Mahallesi, Keçiören, Ankara, Central Anatolia Region, 06120

  • Adres: Kalaba, 4, Kütükçü Alibey Cd., 06120 Keçiören/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 302 24 19
  • Web sitesi: mgm.gov.tr
  • Enlem, Boylam: 39.9696897, 32.8623883

Meteoroloji Müzesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Meteoroloji Müzesi yorumlar

hafta içi gidin ve öğlen molası da oluyor, dikkat edin ( 12- 13:30). Müze ile ve Atatürk odası ile ilgilenen Nedim bey konuya hakim, harika bir insan. Âdeta size tarihi yaşatıyor. Nedim beyle tanışmış olduğuma ve bu müzeyi ziyaret ettiğime … Daha fazla

Randevu ile çalışan görülmesi gereken bir yer. İstiklal savaşında Atatürk burada konaklamış ve önemli kararlar almış Daha fazla

Mutlaka anlatılması gereken değerli bir koleksiyonu var ancak sergileme tekniklerinin yenilenmesi gerekli. Müze kısmına ek olarak ana binadaki Atatürk ile ilgili odaları da görmek lazım. Daha fazla

2023-09-19 Ayşe

Müzenin atmosferi gerçekten güzel. Ziyaretimde Nedim bey ile tanıştım, çok bilgili ve samimi bir insan. Müze gezimi daha da keyifli hale getirdi. Öğlen molasına dikkat etmem gerektiğini öğrendim, bu yüzden hafta içi ziyaret etmeye karar verdim. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-19 Mehmet

Müze gerçekten görülmeye değer bir yer. Atatürk'ün burada kaldığı ve önemli kararlar aldığı dönemleri öğrenmek çok etkileyiciydi. Ancak sergileme tekniklerinin yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum.

2023-09-19 Fatma

Müze hem tarihi hem de Atatürk ile ilgili odalarıyla birlikte gezebileceğiniz bir yer. Koleksiyon çok değerli ve anlatılması gereken hikayeleri var. Ancak sergileme tekniklerinin biraz daha güncellenmesi gerektiğini düşünüyorum. Yine de kesinlikle ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

2023-10-04 Ali

Meteoroloji Müzesi'ne giderseniz Nedim bey ile tanışmanızı öneririm. Bilgisinden çok etkilendim ve müzeyi çok daha heyecanlı hale getirdi. Tarihi gerçekten hissettiriyor. Müze çalışanlarının rezervasyonla çalıştığını söyleyeyim.

2023-10-14 Hasan

Müze ziyaretimde çok memnun kaldım. Nedim bey gerçekten büyük bir ilgiyle anlatıyor ve tarihi canlandırıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Emine

Müze gerçekten güzel bir atmosfere sahip. Nedim bey ile tanıştım ve çok samimi bir insan olduğunu gördüm. Öğlen molasına dikkat etmek gerekiyor, hafta içi gitmenizi öneririm. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Yusuf

Müze gerçekten değerli bir koleksiyona sahip. Ancak sergileme tekniklerinin biraz daha modernleştirilmesi gerekiyor gibi hissettim. Atatürk ile ilgili odalar da çok etkileyiciydi. Tavsiye ederim.

2023-10-29 Feyza

Müze gerçekten gezilmeye değer bir yer. Neyse ki Nedim bey ile tanıştık ve müze hakkında çok daha fazla bilgi edinebildik. Harika bir deneyimdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Murat

Müze gerçekten ilginç bir deneyim. Atatürk bu müzede konaklamış ve önemli kararlar almış. Ziyaret ederken biraz daha dikkatli sergileme tekniklerinin yenilenmesi gerektiğini fark ettim. Ayrıca rezervasyonla çalıştıklarını da belirteyim.

2023-11-08 Nazlı

Müze gerçekten heyecan verici bir yer. Nedim bey ile tanışmak büyük bir ayrıcalık oldu. Müze çalışanları çok yardımcıydı. Sergilenen ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Tavsiye ederim.

2023-11-13 Kadir

Müze gerçekten görülmeye değer bir yer. Nedim bey ile tanıştık ve müze hakkında çok daha fazla bilgi edinmek büyük bir ayrıcalık oldu. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Meteoroloji Müzesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?