Serkan Bisiklet - Bike Atelier yorumlar

Serkan Bisiklet - Bike Atelier yakın Devrek Yolu Caddesi, Sarıkokmaz, Sarıkokmaz Mahallesi, Ereğli, Zonguldak, Black Sea Region, 67300

  • Adres: Müftü, Devrek Yolu Cd. No:7A, 67300 Ereğli/Zonguldak, Türkiye
  • Telefon: +90 537 484 85 31
  • Web sitesi: serkanbisiklet.com
  • Enlem, Boylam: 41.2695851, 31.4368735

Serkan Bisiklet - Bike Atelier, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Serkan Bisiklet - Bike Atelier yorumlar

Öncelikle merhabalar bu gün serkan bisiklette çocuğumun bisikletini yaptırdım.temiz ortam kaliteli işçilik ve titiz bir şekilde çalışan serkan ustaya teşekür ederim gerçekten böyle ustalar artık kalmadı.bisikleti itina ile tamir etti.eline … Daha fazla

Türkiyede avrupa standartlarında bir esnaf işi olan gönül rahatlığı ile çekinmeden gitsin işi olmayanda esnaflık nasıl yapılır öğrenmeye gitsin.Kalite hizmet samimiyet ne ararsan var üstelik günümüz için fiyatları gayet uygun.Bisiklet bir yaşam biçimi haline getirmiş serkan abimize selam olsun.

Serkan hocamı yeni tanıdım. Önce Ankara'dan amortisör bakımı için kargolama yapacaktım. Sonra Ereğli'de işim çıkınca direkt kendim yerinde görmek istedim atolyeyi. Hakikaten tam bir atolye. Üst seviye donanımların ve üst seviye … Daha fazla

2023-09-27 Selin

Öncelikle merhabalar bu gün serkan bisiklette çocuğumun bisikletini yaptırdım.temiz ortam kaliteli işçilik ve titiz bir şekilde çalışan serkan ustaya teşekür ederim gerçekten böyle ustalar artık kalmadı.bisikleti itina ile tamir etti.eline … Daha fazla;

2023-09-27 Ali

Türkiyede avrupa standartlarında bir esnaf işi olan gönül rahatlığı ile çekinmeden gitsin işi olmayanda esnaflık nasıl yapılır öğrenmeye gitsin.Kalite hizmet samimiyet ne ararsan var üstelik günümüz için fiyatları gayet uygun.Bisiklet bir yaşam biçimi haline getirmiş serkan abimize selam olsun.;

2023-09-27 Melis

Serkan hocamı yeni tanıdım. Önce Ankara'dan amortisör bakımı için kargolama yapacaktım. Sonra Ereğli'de işim çıkınca direkt kendim yerinde görmek istedim atolyeyi. Hakikaten tam bir atolye. Üst seviye donanımların ve üst seviye … Daha fazla;

2023-10-12 Ahmet

Tasarım olarak güzel, fiyat olarak ortalama. Çok fazla opsiyon var ve hepsi birbirinden kaliteli. Bence çok farklı bir tecrübe yaşanabilir. Size öneririm pişman olmayacağınıza eminim.

2023-10-17 Ayşe

Çok memnun kaldım. Tamirhanede çok profesyonelce hizmet alıyorsunuz. Her şey için teşekkür ederim.

2023-10-22 Murat

Diğer bisiklet tamirlerine göre burası daha iyi bir seçim. Personel, işlerini titizlikle yapıyorlar ve tamirhane oldukça temiz.

2023-10-27 Esra

Bisikletimi buraya tamir ettirdim ve sonuçtan oldukça memnun kaldım. İşlerini gerçekten profesyonelce ve hızlı bir şekilde yapıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Tayfun

Bisikletimi buraya getirmek için biraz beklemem gerekti, ancak sonuçtan oldukça memnun kaldım. Çalışanlar oldukça yardımsever ve anlayışlıydı.

2023-11-06 Seda

Çalışanlardan aldığım hizmetten oldukça memnun kaldım. Her şey çok profesyonelce yapıldı ve sonuçtan oldukça memnun kaldım. Tavsiye ederim.

2023-11-11 Mehmet

Ortam oldukça temiz ve düzenliydi. Personel, işlerini kaliteli bir şekilde yapıyor ve müşterilerin isteklerini anlamaya çalışıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-16 Nilay

Bisikletimi buraya getirdim ve sonuçtan oldukça memnun kaldım. Çalışanlar işlerini profesyonelce ve hızlı bir şekilde yapıyorlar. Teşekkür ederim.

2023-11-21 Emir

Çalışanlar son derece yardımsever ve anlayışlıydı. Tamirhane oldukça temiz ve düzenliydi. Sonuçtan oldukça memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Serkan Bisiklet - Bike Atelier?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?