Motosenkron yorumlar

Motosenkron yakın Yeniyol, İçerenköy Mahallesi, Ataşehir, Istanbul, Marmara Region, 34752

  • Adres: İçerenköy, Mezarlık Sk. No:16, 34752 Ataşehir/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 469 28 04
  • Web sitesi: bmwmotosikletservisi.com
  • Enlem, Boylam: 40.9710065, 29.1085834

Motosenkron, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Motosenkron yorumlar

Eğer bmw motosikletiniz varsa gitmeniz gereken tek yer. Sizi aileden biri gibi karşılayıp motorunuz ile alakalı ne problem varsa parça sıkıntısı yaşamadan onaran bir yer. Motorumun işleri bitip evime dönerken sanki başka bir motosiklet … Daha fazla

Great craftsmen! Bekir is a true master of his trade. He checked the motorcycle, gave advices, and repaired with passion. He solves all problems -> mechanical or electronic ones. … Daha fazla

Gayet kaliteli insanlar ve arkadaş gibi sohbet ediyorsunuz eviniz gibi aynı..hizmet kaliteleri çok iyi ve fiyat anlamında hiç tereddüt etmenize gerek yok..sadece işi bırakın yeterli gayet makul fiyatları..teşk ederim motonsenkron ...

2023-09-20 Efe

Eğer bmw motosikletiniz varsa gitmeniz gereken tek yer. Sizi aileden biri gibi karşılayıp motorunuz ile alakalı ne problem varsa parça sıkıntısı yaşamadan onaran bir yer. Motorumun işleri bitip evime dönerken sanki başka bir motosiklet …

2023-09-20 Ahmet

Great craftsmen! Bekir is a true master of his trade. He checked the motorcycle, gave advices, and repaired with passion. He solves all problems -> mechanical or electronic ones.

2023-09-20 Mehmet

Gayet kaliteli insanlar ve arkadaş gibi sohbet ediyorsunuz eviniz gibi aynı..hizmet kaliteleri çok iyi ve fiyat anlamında hiç tereddüt etmenize gerek yok..sadece işi bırakın yeterli gayet makul fiyatları..teşk ederim motonsenkron ...

2023-10-05 Ceyda

Harika bir yer! Çalışanlar çok yardımcı ve profesyonel, motosikletimin tamir işi hızlı bir şekilde tamamlandı ve sorunlarım çözüldü. Fiyatları da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-10 Mustafa

Birçok motosiklet tamircisine gittiğimden beri buraya gelmeyeceğimi düşünüyordum ama sonunda doğru yer olduğuna karar verdim. Bekir çok bilgili ve tecrübeli birisidir. Sorunları hızlı bir şekilde çözer ve makul fiyatlarla hizmet verir.

2023-10-15 Elif

Sahte parçalar, hızlı tamirler ve kötü tavsiyeler ile uğraşmaktan bıktıysanız, Motosenkron'a gitmek için acele edin. Burada kaliteli hizmet alacaksınız ve motosikletinizi güvende bırakacaksınız.

2023-10-25 Gamze

Çok profesyonelce yapılan bir iş. Çok memnun kaldım. Bekir, işi çok iyi yapıyor ve müşteri odaklı bir hizmet sağlıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-30 Ozan

Buraya gitmeliyim diye düşünüyorsunuz. Bekir uzmanlıkla çalışır ve her türlü sorunu çözer. Ayrıca, tamir işlemleri hızlı bir şekilde yapılır ve fiyatlar çok makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Esra

Mükemmel bir hizmet! Bekir, motorla ilgili herhangi bir sorunu hızlı bir şekilde çözer. Ayrıca, sıcak bir karşılama ve dostça bir atmosfer sunarlar. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-09 Deniz

Bekir gerçekten bir uzman! Motoruma çok dikkatli bir şekilde baktı, sorunları çözdü ve tavsiyeler verdi. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-14 Selin

Motosenkron'a gitmek için en iyi yer! Bekir her türlü sorunu çözer - mekanik veya elektronik olanları. Motorda ne sorun varsa kontrol eder, tavsiyeler verir ve tutkuyla tamir yapar.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Motosenkron?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?