Doremi Sanat Ve Bilim Merkezi yorumlar

Doremi Sanat Ve Bilim Merkezi yakın Esentepe Mah., Adıyaman, Adıyaman, Southeastern Anatolia Region, 02040

  • Adres: yavuz selim mahallesi hastane cad.no:1 kat:3 sağlık ekmek karşısı, Adıyaman Merkez/Adıyaman, Türkiye
  • Telefon: +90 546 669 90 02
  • Web sitesi: facebook.com
  • Enlem, Boylam: 37.7866427, 38.2322028

Doremi Sanat Ve Bilim Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Doremi Sanat Ve Bilim Merkezi yorumlar
2023-09-19 Ayşe

Harika bir sanat merkezi. Çalışanlar çok yardımsever ve cana yakın. Atmosfer çok sıcak ve samimi. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-19 Ahmet

Doremi Sanat Merkezi'nde geçirdiğim zaman gerçekten harika oldu. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Ortam da oldukça etkileyiciydi. Fiyatlar biraz pahalı olsa da, verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-09-19 Seda

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu sanat merkezine gittim ve çok memnun kaldım. Çalışanlar çok sıcakkanlı ve yardımseverlerdi. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmak da kolaydı. Hizmet kalitesi de oldukça yüksekti. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-04 Mehmet

Doremi Sanat Merkezi'nde harika bir deneyim yaşadım. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverdi. Atmosfer çok sıcak ve samimiydi. Ücretler uygun ve hizmet kalitesi yüksekti. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-09 Elif

Doremi Sanat Merkezi'nde geçirdiğim zamandan çok memnun kaldım. Personel çok yardımsever ve ilgiliydi. Ortam da çok hoştu. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Hasan

Bu sanat merkezini arkadaşımın önerisiyle keşfettim ve gerçekten harika bir deneyim oldu. Çalışanlar çok içten ve yardımseverlerdi. Ortam göz alıcı ve ferah. Fiyatlar biraz pahalı olsa da, hizmet kalitesi bunu telafi ediyor. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-19 Nazlı

Doremi Sanat Merkezi'ne gittiğimde çok memnun kaldım. Çalışanlar çok cana yakın ve yardımseverdi. Ortam çok samimi ve sıcaktı. Fiyatlar da oldukça uygun. Tavsiye ederim.

2023-10-24 Ali

Doremi Sanat Merkezi'ni ziyaret ettiğimde harika bir deneyim yaşadım. Çalışanlar çok yardımsever ve profesyoneldi. Ortam da çok etkileyiciydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, hizmet kalitesi buna değer. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-10-29 Yasemin

Doremi Sanat Merkezi'nde harika bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımsever ve ilgiliydi. Atmosfer çok sıcak ve samimiydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da, verdiğim paraya değdiğini düşünüyorum. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-03 Okan

Bu sanat merkezinde geçirdiğim zaman gerçekten çok güzeldi. Çalışanlar çok yardımsever ve ilgiliydi. Atmosfer de çok hoştu. Verdiğim paraya kesinlikle değdiğini düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Derya

Bu sanat merkezine bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim ve gerçekten memnun kaldım. Çalışanlar çok cana yakın ve yardımseverdi. Bekleme süresi kısaydı ve rezervasyon yapmak da kolaydı. Hizmet kalitesi de oldukça yüksekti. Tekrar ziyaret etmek istiyorum.

2023-11-13 Deniz

Doremi Sanat Merkezi'ndeki deneyimim gerçekten harikaydı. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımseverdi. Atmosfer çok sıcak ve samimiydi. Ücretler biraz pahalı olsa da, hizmet kalitesi buna değer. Tekrar gelmek için sabırsızlanıyorum.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Doremi Sanat Ve Bilim Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?