Rengarenk Parti Evi (Adana Doğum Günü Mekanı) yorumlar

Rengarenk Parti Evi (Adana Doğum Günü Mekanı) yakın Yurt Mahallesi, Çukurova, Adana, Mediterranean Region, 01160

  • Adres: Piri Reis, Yurt Mh. Turgut Özal Cd. 71475 Sk, Anadolu Lisesi Yanı No:12, 01170 Çukurova/Adana, Türkiye
  • Telefon: +90 544 328 40 83
  • Web sitesi: rengarenkpartievi.com
  • Enlem, Boylam: 37.0474508, 35.285691

Rengarenk Parti Evi (Adana Doğum Günü Mekanı), bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Rengarenk Parti Evi (Adana Doğum Günü Mekanı) yorumlar

Bir arkadaşımın önerisi ile takip ettik sayfası .. iş yoğunluğu nedeni ile kendimiz gidip yeri göremedik kardeşimiz gidip gördü karar verdik .. hiç görmediğim için endişe ile gittim acaba nasıl olur diye ama HAYAL ETTİĞİMİN ÖTESİ İDİ . … Daha fazla

Dostlarınızı davet edecekseniz , evinizde masraf yapmanıza gerek yok. Güzel konseptler ve güzel ilgi söz konusu... Oğlumun ilk yaş gününü yaptık ve arkadaşlarımıza tavsiye ettik. Şimdi onlar da yapıyor, biz de misafir oluyoruz ???? …

Çocuğumuzun 1. Yaş gününü bu işletmede kutladık. sıcağı sıcağına yazmak istedim. Her şey çok güzeldi süslemeler harika, çalışanlar ilgi düzeyi yüksek ve oldukça naziklerde. Organizasyon başından sonuna kadar her şey güzel geçti. Çok güzel … Daha fazla

2023-09-18 Melis

Bir arkadaşımın önerisi ile takip ettik sayfası .. iş yoğunluğu nedeni ile kendimiz gidip yeri göremedik kardeşimiz gidip gördü karar verdik .. hiç görmediğim için endişe ile gittim acaba nasıl olur diye ama HAYAL ETTİĞİMİN ÖTESİ İDİ .

2023-09-18 Ayşe

Dostlarınızı davet edecekseniz , evinizde masraf yapmanıza gerek yok. Güzel konseptler ve güzel ilgi söz konusu... Oğlumun ilk yaş gününü yaptık ve arkadaşlarımıza tavsiye ettik. Şimdi onlar da yapıyor, biz de misafir oluyoruz ????

2023-09-18 Fatih

Çocuğumuzun 1. Yaş gününü bu işletmede kutladık. sıcağı sıcağına yazmak istedim. Her şey çok güzeldi süslemeler harika, çalışanlar ilgi düzeyi yüksek ve oldukça naziklerde. Organizasyon başından sonuna kadar her şey güzel geçti. Çok güzel

2023-10-03 Mehmet

Birinci yaş günü kutlaması için burayı tercih ettik. Personel çok yardımcı oldu, hizmet mükemmeldi ve mekan da çok güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-08 Ayşegül

Mükemmel bir deneyimdi. Süslemeler çok güzeldi ve personel son derece profesyonel ve yardımcıydı. Konuklarımız çok memnun kaldı ve keyifli bir zaman geçirdik. Çok teşekkür ederiz.

2023-10-13 Emre

Organizasyon Şirketi hakkında sadece olumlu şeyler söyleyebilirim. Çalışanlar harika ve süslemeler muhteşemdi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tekrar tercih ederim.

2023-10-18 Gizem

Çok güzel bir organizasyondu. Konuklarımız çok eğlendi ve herkes süslemeleri çok beğendi. Personel çok yardımcı ve ilgiliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Ahmet

Harika bir deneyimdi. Süslemeler çok güzeldi ve mekan çok temizdi. Personel son derece nazik ve yardımcıydı. Kendi etkinliklerinizi düzenlemek için mükemmel bir yer.

2023-10-28 Esra

Çocuğumuzun doğum günü için burayı tercih ettik ve çok memnun kaldık. Organizasyon harikaydı ve çalışanlar son derece yardımcı oldu. Kesinlikle tekrar gitmek istiyoruz.

2023-11-02 Murat

Çocuğumuzun doğum gününü burada kutlamak harikaydı. Konuklarımız çok eğlendi ve süslemeler harikaydı. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Ebru

Çocuklarımızın doğum günlerini burada kutlamaktan çok mutluyuz. Süslemeler ve atmosfer harikaydı. Personel son derece yardımcı oldu ve her şeyin sorunsuz geçmesini sağladı. Teşekkürler!

2023-11-12 Kaan

Çok güzel bir organizasyondu. Süslemeler harikaydı ve personel son derece yardımcı oldu. Konuklarımız çok eğlendi ve herkes çok memnun kaldı. Teşekkürler.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Rengarenk Parti Evi (Adana Doğum Günü Mekanı)?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?