Remax Borsa yorumlar

Remax Borsa yakın Beytepe Mahallesi, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06810

  • Adres: Beytepe, Kanuni Sultan Süleyman Blv 18/AA D:1, 06800 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 235 15 17
  • Web sitesi: remax.com.tr
  • Enlem, Boylam: 39.8691721, 32.7051794

Remax Borsa, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Remax Borsa yorumlar

Kiralık ev arayışı sürecimde Remax Borsa firmasından Eray Keçelioğlu ile tanışmam benim için çok büyük bir şans oldu. Eray Bey’in ilgisi, güleryüzü, işini titizlikle yapıyor olması, çözüm odaklı ve yardımsever yaklaşımları çok … Daha fazla

Selvi hanım'la Remax sektörüne girdiği günden beri tanışıyoruz bir kiralama konusunda bize çok yardımcı olmuştu. Sonrasında gayrimenkul ile ilgili sorularımızda hangi piyasa şartlarında hangi bölgede yatırım yapmamız gerektiği konusunda … Daha fazla

Selvi hanım ışık hızı ile konforlu,keyifli,bir o kadar da sabırlı ve özverili profesyonelce bir satış süreci yöneterek ÇAYYOLU KOORDİNAT'daki dairemizi sattı.Satış sürecini en başından sonuna kadar mesleki hakimiyeti,güvenilirliği adım … Daha fazla

2023-09-19 Ayşe

Kiralık ev arayışı sürecimde Remax Borsa firmasından Eray Keçelioğlu ile tanışmam benim için çok büyük bir şans oldu. Eray Bey’in ilgisi, güleryüzü, işini titizlikle yapıyor olması, çözüm odaklı ve yardımsever yaklaşımları çok takdir edilesi. Kendisi ev arayışımızda bize birçok seçenek sundu ve hızlı bir şekilde işlemlerimizi tamamladı. Sonuç olarak, Remax Borsa Emlak Bürosu ve Eray Bey'i herkese tavsiye ederim. Güvenilir ve profesyonel bir hizmet almak isteyenler için en iyi adres.

2023-09-19 Mehmet

Selvi hanım'la Remax sektörüne girdiği günden beri tanışıyoruz bir kiralama konusunda bize çok yardımcı olmuştu. Sonrasında gayrimenkul ile ilgili sorularımızda hangi piyasa şartlarında hangi bölgede yatırım yapmamız gerektiği konusunda da bize sürekli destek oldu. Operasyonel olarak da son derece hızlıydı ve tüm taleplerimize hemen yanıt verdi. Kendisine çok teşekkür ederim ve Remax Borsa Emlak Bürosu'nu kesinlikle öneririm.

2023-09-19 Ayten

Selvi hanım ışık hızı ile konforlu, keyifli, bir o kadar da sabırlı ve özverili profesyonelce bir satış süreci yöneterek ÇAYYOLU KOORDİNAT'daki dairemizi sattı. Satış sürecini en başından sonuna kadar mesleki hakimiyeti, güvenilirliği adım adım hissettiren bir şekilde yönetti. Kendisi tüm süreçte tarafları anlama ve dikkat etme konusunda da oldukça başarılıydı. Çok teşekkür ederim.

2023-10-04 Murat

Remax Borsa Emlak Bürosu'ndan hizmet aldım. Çok memnun kaldım. Personel ilgili ve profesyonel. Hızlı bir şekilde işlemlerimi tamamladım ve evimi kiraya verdim. Remax Borsa'yı herkese tavsiye ederim.

2023-10-09 Fatma

Eray Bey'le çalışmak çok keyifliydi. İlgisi, yardımseverliği ve profesyonelliği sayesinde ev arayışımızı hızlı bir şekilde sonuçlandırdık. Kesinlikle Remax Borsa'dan hizmet almanızı tavsiye ederim.

2023-10-14 Ahmet

Remax Borsa Emlak Bürosu ile iletişime geçtim ve hemen geri dönüş aldım. Personel çok yardımcı oldu ve benimle ilgilendi. İşlemlerimi hızlı bir şekilde tamamladım ve sonuçtan çok memnun kaldım. Teşekkür ederim Remax Borsa.

2023-10-19 Nur

Remax Borsa'dan kiralık ev arayışım sırasında yardımcı oldular. Personel çok ilgili ve profesyonel. Tüm sorularıma hızlı bir şekilde cevap aldım. İşlemlerimi kolaylıkla tamamladım. Teşekkür ederim!

2023-10-24 Ali

Remax Borsa Emlak Bürosu'na gayrimenkul yatırımı hakkında danışmak için gittim. Personel bilgili ve işlerini hızlı bir şekilde hallettiler. Sorularıma net cevaplar aldım ve güvende hissettim. İyi bir deneyimdi.

2023-10-29 Gülay

Remax Borsa Emlak Bürosu'ndan aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Personel profesyonel ve yardımsever. Evimi hızlı bir şekilde sattılar ve tüm süreci kolaylaştırdılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Ercan

Çalıştığım kişilerin memnuniyeti ve sunduğunuz hizmet için teşekkür ederim. Remax Borsa Emlak Bürosu'nu herkese tavsiye ederim. Süreci kolaylaştırdılar ve tüm sorularıma hızlı bir şekilde yanıt verdiler.

2023-11-08 Ayşenur

Remax Borsa Emlak Bürosu ile çalışmak çok memnun kaldım. Personel profesyonel ve yardımsever. Ev arayışımı hızlı bir şekilde sonuçlandırmamı sağladılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Emre

Remax Borsa Emlak Bürosu'na danışmak için gittim ve iyi bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımcı oldu ve süreci kolaylaştırdı. Teşekkür ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Remax Borsa?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?