Evin Büfe ve çiğköfte, tost yorumlar

Evin Büfe ve çiğköfte, tost yakın 2, 1503. Sokak, Cumhuriyet Mahallesi, Batman Merkez, Batman, Southeastern Anatolia Region, 72050

  • Adres: Ziyagökalp, Atatürk Blv. No:124, 72060 Batman Merkez/Batman, Türkiye
  • Telefon: +90 541 181 72 72
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 37.887062, 41.1288491

Evin Büfe ve çiğköfte, tost, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Evin Büfe ve çiğköfte, tost yorumlar

Hoş nezih bir yer

2023-09-25 Ayşe

Çiğ köfteciye gittiğimde hoş bir mekan olduğunu fark ettim. Çalışanlar çok nazikti ve hizmetleri hızlıydı. Çiğ köfteler lezzetliydi ve fiyatları makuldu. Genel olarak harika bir deneyimdi.

2023-09-25 Mehmet

Evin Büfe ve çiğköfte, tost Çiğ Köfteci'yi ziyaret ettiğimde çok memnun kaldım. Yemekler taze ve lezzetliydi. Çalışanlar da çok yardımsever ve hızlı hizmet verdiler. Mekanın atmosferi rahattı ve temizdi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-09-25 Fatma

Evin Büfe ve çiğköfte, tost Çiğ Köfteci'yi denemek için arkadaşlarımla gittim ve çok beğendim. Çiğ köftelerin tadı harikaydı ve fiyatları da çok uygun. Çalışanlar güler yüzlü ve hızlı hizmet verdiler. Mekanın dekoru da çok güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-10 Ali

Evin Büfe ve çiğköfte, tost Çiğ Köfteci'ye gitmek için sabırsızlanıyordum ve beklentilerimi karşıladı. Çiğ köfteler çok lezzetliydi ve fiyatları da uygun. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve hizmetleri çok hızlıydı. Mekanın atmosferi sıcak ve davetkar. Mükemmel bir deneyimdi.

2023-10-15 Ayşe

Evin Büfe ve çiğköfte, tost Çiğ Köfteci'yi sevdim. Çalışanlar çok nazikti ve yemekler hızlı bir şekilde servis edildi. Çiğ köfteler lezzetliydi ve fiyatları da uygun. Mekanın dekorasyonu da hoştu. Tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

2023-10-20 Ahmet

Çiğ köfteciye yeni gittim ve hoş bir deneyim oldu. Çalışanlar çok yardımseverdi ve yemekler çok lezzetliydi. Fiyatlar da makuldü. Mekanın atmosferi sıcak ve misafirperver. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-25 Zeynep

Evin Büfe ve çiğköfte, tost Çiğ Köfteci'ye gittiğimde çok memnun kaldım. Çalışanlar çok güler yüzlü ve hizmetleri hızlıydı. Çiğ köftelerin tadı harikaydı ve fiyatları da uygun. Mekanın atmosferi çok sıcak ve rahattı. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-10-30 Mustafa

Çiğ köfteciye gitmek için arkadaşlarımla gittik ve beğendik. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve hizmetleri hızlıydı. Çiğ köfteler lezzetliydi ve fiyatları da uygun. Mekanın dekoru da hoştu. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyoruz.

2023-11-04 Elif

Evin Büfe ve çiğköfte, tost Çiğ Köfteci'yi denemek için gittim ve çok memnun kaldım. Çalışanlar çok nazikti ve yemekler çok lezzetliydi. Fiyatlar da uygun. Mekanın dekorasyonu da hoştu. Tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

2023-11-09 Murat

Çiğ köfteci buradaki en iyi yerlerden biri. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve hizmetleri hızlıydı. Çiğ köftelerin tadı mükemmeldi ve fiyatları da makuldü. Mekanın atmosferi sıcak ve davetkar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Emine

Evin Büfe ve çiğköfte, tost Çiğ Köfteci'yi sevdim. Çalışanlar çok nazikti ve hizmetleri hızlıydı. Çiğ köfteler lezzetliydi ve fiyatları da uygun. Mekanın atmosferi rahattı ve misafirperver. Tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer.

2023-11-19 Hakan

Çiğ köfteciye son zamanlarda sık sık gidiyorum ve çok memnunum. Çalışanlar çok yardımsever ve yemekler lezzetli. Fiyatlar da uygun. Mekanın dekorasyonu hoş ve atmosferi sıcak. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Evin Büfe ve çiğköfte, tost?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?