FORD KITE ACADEMY yorumlar

FORD KITE ACADEMY yakın Akçapınar, Ula, Muğla, Aegean Region, 48650

  • Adres: Akçapınar, Uçurtma Sörfü Sahili, 48650 Ula/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 545 344 44 35
  • Web sitesi: kiteacademy.com
  • Enlem, Boylam: 37.03767, 28.3296456

FORD KITE ACADEMY, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
FORD KITE ACADEMY yorumlar

My boyfriend and I took four days of wingfoiling lessons with Yavuz at Kite Academy. We had a fantastic experience. Yavuz is an amazing instructor. He gave very specific feedback and tips that helped both of us to progress more quickly than … Daha fazla

Had an amazing time learning kite here. Yunus was an amazing teacher, spoke perfect English, and on my second day I could already stand on the board. The facilities have everything you need to spend a full day there, even if you don’t kite. Would love to come back! Daha fazla

IMO it is the safest spot you will find on the planet to learn kite. On top FKA has an amazing team of cool english speaking instructors. The full team is taking care of you from take off to landing. My 2 kids 14 yo boy and 19 yo girl … Daha fazla

2023-09-28 Mehmet

Ben ve erkek arkadaşım Yavuz ile dört gün wingfoiling dersi aldık. Harika bir deneyim yaşadık. Yavuz harika bir eğitmen. İkimiz de daha hızlı ilerlememize yardımcı olan çok özel geri bildirimler ve ipuçları verdi.

2023-09-28 Ayşe

Burada kite öğrenmeyi öğrenirken harika zaman geçirdim. Yunus harika bir öğretmen, mükemmel İngilizce konuşuyor ve ikinci günümde bile tahtada durabiliyordum. Tesisler, rüzgar sörfü yapmasanız bile tam gün geçirebileceğiniz her şeye sahiptir. Geri dönmek için sabırsızlanıyorum!

2023-09-28 Can

Bence dünyada öğrenmek için bulabileceğiniz en güvenli nokta burası. Ayrıca, FKA'nın harika bir ekibi var. Ekip, sizin havalanmanızdan inişinize kadar sizinle ilgileniyor. 14 yaşındaki oğlum ve 19 yaşındaki kızım da burada harika vakit geçirdi.

2023-10-01 Ezgi

Yavuz ile dört gün wingfoiling dersi aldık. Harika bir deneyim yaşadık. Yavuz harika bir eğitmen. İkimiz de daha hızlı ilerlememize yardımcı olan çok özel geri bildirimler ve ipuçları verdi.

2023-10-11 Aslı

Dört gün boyunca Yavuz ile wingfoiling dersleri aldık. Harika bir deneyim yaşadık. Yavuz harika bir eğitmen. İkimiz de daha hızlı ilerlememize yardımcı olan çok özel geri bildirimler ve ipuçları verdi.

2023-10-11 Ayşe

Kite öğrenmek için burada harika bir zaman geçirdim. Yunus harika bir öğretmen, mükemmel İngilizce konuşuyor ve ikinci günümde bile tahtada durabiliyordum. Tesisler, rüzgar sörfü yapmasanız bile tam gün geçirebileceğiniz her şeye sahiptir. Geri dönmek için sabırsızlanıyorum!

2023-10-11 Fatma

FKA, öğrenmek için bulabileceğiniz en güvenli nokta. Ek olarak, harika bir ekibi var. Ekip, sizin havalanmanızdan inişinize kadar size yardımcı olur. 14 yaşındaki oğlum ve 19 yaşındaki kızım da burada harika vakit geçirdi.

2023-10-26 Hande

Kite Academy'den dört gün wingfoiling dersi aldık. Şahane bir deneyimdi. Yavuz harika bir eğitmen. Bize ilerlememiz için çok özel geri bildirimler ve ipuçları verdi.

2023-10-31 Zeynep

Bu spor okulunda kite öğrenmeyi öğrenmekten harika bir zaman geçirdim. Yunus harika bir öğretmen, mükemmel İngilizce konuşuyor ve ikinci günümde bile tahtada durabiliyordum. Tesisler, rüzgar sörfü yapmasanız bile tam gün geçirebileceğiniz her şeye sahiptir. Kesinlikle tekrar gelmek isterim!

2023-11-05 Eren

Burada iki gün boyunca Yavuz ile wingfoiling dersleri aldık. Gerçekten harika bir deneyimdi. Yavuz, daha hızlı ilerlememize yardımcı olan çok spesifik geri bildirimler ve ipuçları verdi.

2023-11-10 Ali

Kite Academy'de harika bir zaman geçirdim. Yunus harika bir öğretmen, mükemmel İngilizce konuşuyor ve ikinci günümde bile tahtada durabiliyordum. Tesisler, rüzgar sörfü yapmasanız bile tam gün geçirebileceğiniz her şeye sahiptir. Kesinlikle tekrar gelmek isterim!

2023-11-15 Burak

10 yaşındaki oğlum ve 12 yaşındaki kızım burada harika bir zaman geçirdi. Kite öğrenirken, gerçekten güvende olduğunuz en iyi nokta olduğunu düşünüyorum. İngilizce konuşabilen harika bir ekip de var. Bu spor okulunda en iyi deneyimi yaşarsınız.

2023-11-20 Mehmet

Dört gün boyunca Yavuz ile wingfoiling dersleri aldık. Çok güzel bir deneyim yaşadık. Yavuz harika bir eğitmen. İkimiz de daha hızlı ilerlememizi sağlayan çok spesifik geri bildirimler ve ipuçları verdi.

2023-11-25 Selim

Kite Academy'den kite öğrenmek için burada harika bir zaman geçirdim. Yunus harika bir öğretmen, mükemmel İngilizce konuşuyor ve ikinci günümde bile tahtada durabiliyordum. Eğitim facilities bir tam gün geçirebileceğiniz her şeyi sunuyor. Tekrar gelmeyi çok isterim!

2023-11-30 Mustafa

Etkinliği son derece güvenli buluyorum ve gerçekten olumlu bir tecrübe yaşadım. İngilizce konuşabilen harika bir ekip de var. 14 yaşındaki oğlum ve 19 yaşındaki kızım da burada harika vakit geçirdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? FORD KITE ACADEMY?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?