Bariatric Surgery Turkey yorumlar

Bariatric Surgery Turkey yakın Gümüştepe Mahallesi, Nilüfer, Bursa, Marmara Region, 16110

  • Adres: Konak M Lefkoşa C. No:22 Nilüfer, 16110 Osmangazi/Bursa, Türkiye
  • Telefon: +90 543 269 31 50
  • Web sitesi: istanbulbariatricclinic.com
  • Enlem, Boylam: 40.180968, 28.9707117

Bariatric Surgery Turkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bariatric Surgery Turkey yorumlar
2023-09-26 Ayşe

Bariatric Surgery Turkey Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar Kliniği, bana son derece profesyonel bir hizmet sundu. Ameliyat öncesi ve sonrası dikkatlice ilgilendiler ve beni her adımda bilgilendirdiler. Başarılı bir operasyon geçirdim ve sonuçtan memnunum. Teşekkür ederim.

2023-09-26 Ali

Bu klinikte geçirdiğim ameliyat süreciyle ilgili hiçbir şikayetim yok. Doktorlar son derece yetenekli ve tecrübeli. Onlarla rahat hissettim ve bana her konuda yardımcı oldular. Ameliyat sonrası iyileşme sürecim hızlı ve sorunsuz geçti. Bu kliniği herkese tavsiye ederim.

2023-09-26 Emine

Bariatric Surgery Turkey Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar Kliniği, beklentilerimi karşıladı. Personel son derece nazik ve profesyonel. Ameliyat öncesi ve sonrası süreçte her zaman bilgilendirildim. Doktorlar çok yetenekli ve ameliyatım başarılı geçti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-11 Mehmet

Bu klinikteki hizmetlerden memnun kaldım. Personel son derece dostça ve yardımseverdi. Doktorlar yetenekli ve profesyonel. Ameliyat öncesi ve sonrası süreçte beni rahatlattılar ve her adımda bilgilendirdiler. Sonuçtan memnunum ve bu kliniği herkese öneririm.

2023-10-16 Fatma

Bariatric Surgery Turkey Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar Kliniği, mükemmel bir hizmet sundu. Doktorlar çok yetenekli ve deneyimliydi. Ameliyat öncesi ve sonrası süreç oldukça rahattı ve her adımda bilgilendirildim. Sonucumdan memnunum ve bu kliniği tavsiye ederim.

2023-10-21 Ahmet

Bu klinikteki hizmetlerden memnun kaldım. Doktorlar son derece profesyonel ve bilgiliydi. Onlarla çalışmak rahattı ve beni her koşulda rahatlattılar. Ameliyat sonrası iyileşme sürecim hızlı ve sorunsuz geçti. Bu kliniği tavsiye ederim.

2023-10-26 Nil

Bariatric Surgery Turkey Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar Kliniği, beklediğimden daha iyi bir hizmet sundu. Personel son derece profesyonel ve dostça. Ameliyat öncesi ve sonrası süreçte eksiksiz bilgilendirildim. Ameliyatım başarılı geçti ve sonuçtan memnunum.

2023-10-31 Kadir

Bu klinikteki hizmetlerden çok memnun kaldım. Doktorlar son derece yetenekli ve profesyoneldir. Ameliyat öncesi ve sonrası süreçlerle ilgili her adımda beni bilgilendirdiler ve rahatlattılar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Selin

Bariatric Surgery Turkey Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar Kliniği, beklentilerimi karşıladı. Doktorlar son derece profesyoneldir ve her zaman size yardımcı olurlar. Ameliyat öncesi ve sonrası süreçlerle ilgili eksiksiz bilgilendirildim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-10 Hasan

Bu klinikteki hizmetlerden memnun kaldım. Personel son derece dostça ve profesyoneldir. Ameliyat öncesi ve sonrası süreçte beni rahatlattılar ve her adımda bilgilendirdiler. Ameliyat sonrası iyileşme sürecim sorunsuz geçti ve sonuçtan memnunum.

2023-11-15 Elif

Bariatric Surgery Turkey Cinsel Yolla Bulaşan Hastalıklar Kliniği, son derece profesyonel bir hizmet sundu. Ameliyat öncesi ve sonrası süreçlerde beni rahatlattılar ve her adımdan bilgilendirdiler. Doktorlar çok yetenekli ve ameliyatım başarılı geçti. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-20 Ozan

Bu klinikte geçirdiğim ameliyat süreci oldukça iyi geçti. Personel son derece profesyonel ve yardımseverdi. Doktorlar çok yetenekli ve tecrübeli. Ameliyat öncesi ve sonrası tamamen bilgilendirildim. Sonuçtan memnunum ve bu kliniği tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bariatric Surgery Turkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?