Özel Nefes Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Hizmetleri yorumlar

Özel Nefes Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Hizmetleri yakın 1920. Cd., Mutlukent Mah., Mutlukent Mahallesi, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06800

  • Adres: Mutlukent, 1920. Cadde No:26, 06800 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 235 14 15
  • Web sitesi: nefeshuzurevi.com
  • Enlem, Boylam: 39.8910654, 32.7138102

Özel Nefes Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Hizmetleri, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Özel Nefes Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Hizmetleri yorumlar

Bir yıldır demans hastası annem yatmaktadır. İşletme sahibi Eda hanım, sorumlu hemşire Serpil hanım ve diğer çalışanlar oldukça özenle ve güler yüzle hizmet vermektedirler. Bu hizmetin parayla karşılığı yoktur. Biz bir yılı aşkın süredir çok memnunuz. Tüm çalışanlara teşekkür ederim.

Demans hastalığı bulunan babam için kurumdan iki yılın üzerinde hizmet alıyoruz. Kuruma ilk gittiğimizde bize vermiş olduğu olumlu izlenim halen devam etmektedir ve bu süre zarfında olumsuz olabilecek bir şey ile karşılaşmadık. Bilakis … Daha fazla

2023-09-28 Levent

Bir yıldır demans hastası annem yatmaktadır. İşletme sahibi Eda hanım, sorumlu hemşire Serpil hanım ve diğer çalışanlar oldukça özenle ve güler yüzle hizmet vermektedirler. Bu hizmetin parayla karşılığı yoktur. Biz bir yılı aşkın süredir çok memnunuz. Tüm çalışanlara teşekkür ederim.

2023-09-28 Ayşe

Demans hastalığı bulunan babam için kurumdan iki yılın üzerinde hizmet alıyoruz. Kuruma ilk gittiğimizde bize vermiş olduğu olumlu izlenim halen devam etmektedir ve bu süre zarfında olumsuz olabilecek bir şey ile karşılaşmadık. Bilakis

2023-10-17 Mehmet

Sakin ve huzurlu bir ortamda babamın son yıllarını geçirmesi için tercih ettiğimiz bir kurum. Hijyen konusunda da oldukça dikkatli ve titiz çalışanlar var. Bize her konuda yardımcı oluyorlar. Teşekkür ederiz.

2023-10-22 Emine

Babamı iki yıldır burada bakıtıyoruz ve oldukça memnunuz. Personel, özenli ve ilgili. Kaliteli hizmet sunuyorlar. Şiddetle tavsiye ederim.

2023-10-27 Mustafa

Gerçekten kendi yuvası gibi hissettiren bir yer. Ailemizden biriymişiz gibi ilgileniyorlar. Pişman olmazsınız.

2023-11-01 Feride

Anneannemi buraya ne zaman götürsem her şey takdir ediyor. Kendisini çok mutlu ve huzurlu hissediyor. Çalışanlar da oldukça yardımcı oluyorlar. Elden gelen her şeyi yapıyorlar.

2023-11-06 Hüseyin

Kendimle ilgilenemediğim bir dönemde annem için bulduğumuz bu yerde her türlü imkanı sağlayıp güzel bir hizmet veriyorlar. Çalışanlar güler yüze sahip, hijyen konusunda da oldukça dikkatli. Memnunuz.

2023-11-11 Seda

Ne zaman buraya gitsem annem çok mutlu dönüyor. Huzurlu ve temiz bir ortam. Personel de oldukça ilgili ve yardımcı oluyor. İyi bir tercih.

2023-11-16 İsmail

Babaannemi oldukça memnun olduğu bir yer olduğunu söylüyor. Personel güler yüzlü ve ilgili. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadık ve her konuda yardımcı oluyorlar.

2023-11-21 Güler

Tüm personelin güler yüzlü ve ilgili olması huzurevinin tercih sebeplerinden biri. Ayrıca temizlik konusunda da oldukça titizler. Güvenle tercih edebilirsiniz.

2023-11-26 İbrahim

Uzun bir süredir annemi buraya getiriyorum ve oldukça memnunuz. Personeller ilgili ve güler yüzlü. Temizlik konusunda da oldukça dikkatli çalışanlar. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Özel Nefes Huzurevi Ve Yaşlı Bakım Hizmetleri?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?