Yazılıkaya yorumlar

Yazılıkaya yakın Midas, Muhtemel Kral Yolu, Yazılı, Han, Eskişehir, Central Anatolia Region

  • Adres: Yazılı, Yazılıkaya Köyü Yolu, 26710 Han/Eskişehir, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 39.200433, 30.7138396

Yazılıkaya, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Yazılıkaya yorumlar

Muhakkak görülmesi gereken bir yer olduğunu düşünüyorum. Özellikle altın saatlerde giderseniz harika bir gün batımını izleme fırsatını da yakalamış olursunuz. Ayrıca bu saatlerde ışık daha güzel olduğu için ve güneş fazla rahatsız etmediği … Daha fazla

Biraz uzak biryer ama gidip gormeye degdigini dusunuyorum.Mahallenin muhtari abimiz herkesi cok iyi bilgilendirip her konuda yardimci oluyor, gitmisken hemen giristeki turkun kafeye de mutlaka ugrayin sahibi olan ablamiz cana yakin ve ilgili. Yerel gozlemesinden deneyebilirsiniz. Daha fazla

Harika mistik bir yer .. rehberin(Yazılıkaya Muhtarı) büyük bir çabası var ..temizlik ve korunma için..ama gelin görün ki Tr de bu işler yıpratıcı... topraklarımızda harika bir tarihimiz var ama ne yazık ki sergileyemiyoruz Daha fazla

2023-09-25 Merve

Muhakkak görülmesi gereken bir yer olduğunu düşünüyorum. Özellikle altın saatlerde giderseniz harika bir gün batımını izleme fırsatını da yakalamış olursunuz. Ayrıca bu saatlerde ışık daha güzel olduğu için ve güneş fazla rahatsız etmediği için daha rahat bir gezi oluyor.

2023-09-25 Ahmet

Biraz uzak bir yer ama gitmeye değer olduğunu düşünüyorum. Mahallenin muhtarı abimiz herkesi çok iyi bilgilendirmiş ve her konuda yardımcı olmuş. Gitmişken hemen girişteki Türkün kafeye de mutlaka uğrayın. Sahibi olan ablamız cana yakın ve ilgili. Yerel bir gözlemden deneyebilirsiniz.

2023-09-25 Ayşe

Harika mistik bir yer. Rehberin (Yazılıkaya Muhtarı) büyük bir çabası var, temizlik ve korunma için. Ama gelin görün ki Türkiye'de bu işler yıpratıcı. Topraklarımızda harika bir tarihimiz var ama ne yazık ki bunu sergileyemiyoruz.

2023-10-10 Burak

Çok hoş bir deneyimdi. Muhteşem atmosferi ile büyülendim. Rehberin anlatımları çok etkileyiciydi ve çok şey öğrendim. Kesinlikle tekrar gitmek istiyorum.

2023-10-15 Gülay

Yazılıkaya Tarihi Yer'i ziyaret etmek için özel bir nedenim yoktu, sadece biraz zaman geçirmek istedim. Ancak, ziyaretim sırasında büyüleyici bir deneyim yaşadım. Bu yeri görmek için kesinlikle zaman ayırın.

2023-10-20 Cem

Yazılıkaya Tarihi Yer'i ziyaret etmek için bir hayranı olarak, her zaman harika bir deneyime sahip oluyorum. Bu yeri ziyaret etmek için mutlaka bir rehberle birlikte olmanızı tavsiye ederim. Çok şey öğreneceksiniz.

2023-10-25 Elif

Yazılıkaya Tarihi Yer hakkında duyduğum her şey doğru çıktı. Harika bir yer ve kesinlikle görülmesi gerekiyor. Rehber çok bilgili ve yardımcı oldu. Tüm detayları öğrenebildim ve harika bir deneyim yaşadım.

2023-10-30 Eren

Yazılıkaya Tarihi Yer, tarihe ilgi duyan herkese tavsiye edebileceğim harika bir yer. Bu yerde mistik bir atmosfer var ve ziyaretçilere çok şey öğretiyor. Rehber harika bir iş çıkarıyor ve herkesi bilgilendiriyor.

2023-11-04 Fatma

Muhteşem bir yer. Tarih severler için harika bir deneyim. Rehber çok bilgili ve ilgiliydi. Bu yeri ziyaret etmek için kesinlikle zaman ayırın.

2023-11-09 Hasan

Yazılıkaya Tarihi Yer'i ziyaret etmek için birçok kez gitmiş olmama rağmen her seferinde aynı heyecanı yaşıyorum. Bu yer tam bir tarih hazinesi ve her ziyaretimde yeni bir şey öğreniyorum.

2023-11-14 Emine

Yazılıkaya Tarihi Yer'in atmosferi gerçekten büyüleyici. Burada zaman geçirmekten çok keyif aldım. Rehberin anlatımları çok etkileyiciydi ve bu yeri daha iyi anlamama yardımcı oldu.

2023-11-19 Hakan

Yazılıkaya Tarihi Yer iyi korunmuş ve güzel bir şekilde düzenlenmiş. Rehber gerçekten bilgili ve rehberlik konusunda uzman. Birçok ilginç bilgi öğrendim ve harika bir deneyim yaşadım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Yazılıkaya?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?