Kemal Demirel Optik

Kemal Demirel Optik yakın Yunuseli, Yunuseli Mahallesi, Osmangazi, Bursa, Marmara Region, 16160

  • Adres: Yunuseli, Fuat Kuşçuoğlu Cd. No:215 D:A, 16200 Osmangazi/Bursa, Türkiye
  • Telefon: +90 224 248 66 88
  • Enlem, Boylam: 40.249225, 29.015986

Kemal Demirel Optik, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kemal Demirel Optik yorumlar
2023-09-18 Emre

Muhteşem bir deneyimdi! Kemal Bey'in optik dükkanında çok uzun süredir alışveriş yapıyorum ve her zaman mükemmel bir hizmet aldım. Şimdiye kadar herhangi bir sorun olmadı ve her zaman kaliteli ürünler sundular. Personel çok samimi ve yardımsever. Bekleme süresi genellikle çok kısa. Bu optikte alışveriş yapmaktan çok mutluyum!

2023-09-18 Ayşe

Kemal Demirel Optik Optik'e gittiğimden beri buradan gerçekten memnunum. Fiyatlar oldukça rekabetçi ve ürün yelpazesi çok geniş. Çalışanlar gerçekten bilgili ve yardımsever. Randevu almak çok kolay ve beklemek genellikle uzun sürmez. Mağaza içerisindeki atmosfer rahatlatıcı ve dekorasyon çok hoş. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-18 Mustafa

Kemal Demirel Optik Optik birincil seçeneğimdir. Burada alışveriş yapmaktan her zaman memnun kalıyorum. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve fiyatlar oldukça makul. Personel gerçekten yardımcı olur ve bekleme süresi genellikle çok kısa. Atmosfer çok sıcak ve samimi. Kesinlikle tekrar geleceğim!

2023-10-03 Esra

Kemal Demirel Optik Optik'teki deneyimim kesinlikle olumlu oldu! Burada gerçekten iyi bir hizmet aldım. Fiyatlar oldukça uygun ve ürünlerin kalitesi harika. Personel çok nazik ve profesyonel. Atmosfer sıcak ve rahatlatıcı. Kısacası, burada alışveriş yapmaktan mutlu oldum!

2023-10-08 Ahmet

Kemal Demirel Optik Optik, iyi bir alışveriş deneyimi sunan güvenilir bir yerdir. Sürekli olarak buradan satın alıyorum ve her zaman memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve fiyatlar oldukça makul. Personel çok dostça ve yardımsever. Atmosfer çok hoş ve rahat. Herkese tavsiye ederim!

2023-10-13 Zeynep

Kemal Demirel Optik Optik'e ilk defa gittim ve kesinlikle çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatlar oldukça uygun. Randevu almak çok kolay ve bekleme süresi çok az. Personel çok yardımcı oldu. Atmosfer rahat ve hoş. Kesinlikle geri geleceğim!

2023-10-18 Mehmet

Kemal Demirel Optik Optik gerçekten harika bir yerdir. Burada alışveriş yapmaktan ve hizmetlerinden gerçekten memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi muhteşem ve fiyatlar oldukça makul. Personel çok profesyonel ve yardımsever. Bekleme süresi genellikle çok kısa. Atmosfer çok hoş ve rahatlatıcı. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-23 Ebru

Kemal Demirel Optik Optik'teki deneyimimden çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatlar rekabetçi. Personel çok yardımcı oldu ve bekleme süresi oldukça kısa. Mağaza içerisindeki atmosfer çok güzel ve rahatlatıcı. Kesinlikle tekrar geleceğim!

2023-10-28 Fatma

Kemal Demirel Optik Optik her zaman en iyi kalitede ürünler sunan bir yerdir. Burada çalışanlar gerçekten bilgili ve yardımsever. Atmosfer rahatlatıcı ve hoş. Fiyatlar oldukça makul. Alışveriş yapmaktan her zaman memnun kaldım!

2023-11-02 Serdar

Kemal Demirel Optik Optik gerçekten harika bir yerdir. Ürünlerin kalitesi mükemmel ve fiyatlar uygun. Personel çok yardımcı oldu ve beklemek genellikle çok kısa. Atmosfer çok güzel ve rahatlatıcı. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-07 Gülay

Kemal Demirel Optik Optik çok güvenilir bir yerdir. Kaliteli ürünler ve rekabetçi fiyatlar sunuyorlar. Personel çok dostça ve yardımsever. Atmosfer rahat ve hoş. Bekleme süresi genellikle kısa. Burada alışveriş yapmaktan her zaman memnunum!

2023-11-12 Hakan

Kemal Demirel Optik Optik'te gerçekten iyi bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi harika ve fiyatlar çok makul. Personel çok nazik ve yardımsever. Atmosfer çok sıcak ve rahat. Bekleme süresi genellikle çok kısa. Burada alışveriş yapmaktan çok mutluyum!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kemal Demirel Optik?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?