Bal Eczanesi yorumlar

Bal Eczanesi yakın Nur Mah., Mardin, Artuklu, Mardin Province, Southeastern Anatolia Region, 47800

  • Adres: 13 Mart Mahallesi 46. Caddesi 14. Sokak No:2/A Emirgan AVM Civarı Türk Telekom Yanı Venüs Apartmanı Altı, 47420 Artuklu/Mardin, Türkiye
  • Telefon: +90 482 502 10 15
  • Enlem, Boylam: 37.3325833, 40.7103735

Bal Eczanesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Bal Eczanesi yorumlar

Hastaneden korktugu icin eczaneden de korkan oğlumu bir balon ile mutlu ettiler ve artık korkmuyor,tekrar gitmek bile istedi eczaneye ,her gittiğimizde yardımcı oluyorlar ,başka bir yere gitmiyoruz ,teşekkürler

Mezopotamya parkı karşısında Venüs apartmanı altı. Mardin AVM ve civarında hastaneye gelmeden merkezi tek eczane. Lokasyon iyi kolay ulasilabilir. Küçük bir eczane değil. İlaç harici kozmetik, gıda takviyeleri ve daha pek çok şeyi … Daha fazla

2023-09-29 Hatice

İlk kez gittiğimde çok yardımcı oldular ve cildimle ilgili sorunuma çözüm buldular. Tester vererek denemem için teşvik ettiler. İyi bir ilk izlenim bıraktılar.

2023-09-29 Murat

Eczaneye gelmeyi korkuyordum çünkü küçük bir çocukken kötü bir deneyim yaşamıştım. Ama Bal Eczanesi personeli çok anlayışlı ve yardımcı oldu. Oğlumu mutlu etmek için balon hediye ettiler ve şimdi oraya gitmek için istekliyiz.

2023-09-29 Ahmet

Lokasyonu çok uygundur ve hastaneye yakındır. Daha önce gelmemiştim ama yediğim bir taksi alma şansıyla bu eczaneye uğradım. Gururlarını ilaç harici ürünlere de bağladıklarını fark ettim. Çok çeşitli ürünleri vardır ve hizmetleri iyidir.

2023-10-14 Ayşe

Eczanede uzmanlık alanları olan estetik ürünler hakkında bilgi almak için aradım. Telefonda çok yardımcı oldular ve tester vererek ürünleri denememi teşvik ettiler. Gitmeden önce ürünlerin nasıl çalıştığını görmek için testerleri kullandım ve beğendim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Mehmet

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine bu eczaneyi denedim ve beklentilerimi karşıladı. Personel çok yardımcı oldu ve ilgiliydi, ayrıca beklemem gereken bir sıra olmadı. Ürünleri uygun fiyatlı ve kaliteliydi.

2023-10-24 Fatma

Hamilelik sırasında bazı sağlık sorunları yaşadım ve eczaneye gittim. Kadınlar oradaki personel çok anlayışlı ve yardımsever oldu. İhtiyacım olan ilaçları hızlı bir şekilde buldum ve tavsiye aldım. Kesinlikle güvenilir bir eczane.

2023-11-03 Zeynep

Bal Eczanesi personeli her zaman çok yardımcı oluyor. İlaçları hızlı bir şekilde bulmak ve reçeteleri doldurmak için sıraya girmeme gerek kalmıyor. Her zaman güleryüzlü ve profesyoneller. Çok memnunum.

2023-11-13 Nur

Eczaneye gittim ve cildimle ilgili sorunlar için yardım istedim. Personel çok ilgili ve bilgilendiriciydi. Tester vererek ürünleri denemem için teşvik ettiler. Sonuçtan memnun kaldım ve ürünleri satın aldım.

2023-11-18 Hasan

Eczaneye bir arkadaşımın önerisi üzerine gittim. İyi bir ilk izlenim bıraktılar. Personel yardımcı oldu ve beklemem gereken bir sıra olmadı. Ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatlar da uygun.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Bal Eczanesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?