Karaaslan Çanta yorumlar

Karaaslan Çanta yakın BEGOS 2. Kısım, Adatepe Mahallesi, Buca Organize Sanayi Bölgesi, Buca, Izmir, Aegean Region, 35400

  • Adres: Dumlupınar, 35400 Buca Osb/Buca/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 264 19 93
  • Enlem, Boylam: 38.3835561, 27.1919198

Karaaslan Çanta, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Karaaslan Çanta yorumlar

Çanta ureticisi

Eski işyerim

2023-09-24 Ebru

Çanta mağazası çok temiz ve ferah bir ortama sahip. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve çeşitlilikleri de oldukça fazla. Çalışanlar da çok yardımcı ve ilgililer. Genel olarak çok memnun kaldım.

2023-09-24 Ayşe

Çanta mağazasına eskiden sık sık giderdim. Çantalarının kalitesi gerçekten çok iyiydi ve her zaman yeni modelleri vardı. Mağazada bulunan personeller de çok nazik ve yardımcıydılar. Ancak son zamanlarda ürün kalitesi biraz düştü gibi geldi. Yine de mağazayı tavsiye ediyorum.

2023-09-24 Emre

Karaaslan Çanta Mağazası ürünlerinin kalitesi gerçekten çok iyi. Uzun yıllardır bu mağazadan alışveriş yapıyorum ve hiçbir zaman hayal kırıklığına uğramadım. Mağazanın atmosferi de oldukça hoş ve çalışanlar da çok profesyonel. Tek eksiklikleri ürün çeşitliliğinin biraz daha arttırılması olabilir.

2023-10-09 Fatma

Çanta mağazasına ilk defa gittim ve ilk izlenimim oldukça olumlu oldu. Mağaza çok şık ve temiz bir görünüme sahip. Ürünlerin kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Mağaza çalışanı da çok yardımcı oldu ve istediğim çantayı bulmama yardımcı oldu. Tek dezavantajı beklediğimden biraz daha pahalı olması.

2023-10-14 Mehmet

Karaaslan Çanta Mağazası'na uğradığımda oldukça hoşnut kaldım. Mağaza çok güzel dekore edilmiş ve ürünlerin kalitesi de gerçekten çok iyi. Çalışanlar da çok yardımsever ve ilgililer. Ancak beklemek zorunda kaldığım için rezervasyon yaptırmamış olmama pişman oldum. Bir sonraki ziyaretimde rezervasyon yapacağım.

2023-10-24 Mustafa

Karaaslan Çanta Mağazası'ndan aldığım çanta çok kaliteli ve dayanıklı. Mağaza çalışanı da çok yardımcı oldu ve isteklerime uygun bir çanta bulmama yardımcı oldu. Genel olarak çok memnun kaldım.

2023-10-29 Zeynep

Çanta mağazasının atmosferi oldukça hoş ve sıcak. Ürünlerin kalitesi de çok iyi ve çeşitlilikleri de oldukça fazla. Çalışanlar da çok yardımsever ve ilgililer. Genel olarak çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ederim.

2023-11-08 Gülay

Karaaslan Çanta Mağazası'ndan aldığım çantayı gerçekten sevdim. Kalitesi çok iyi ve kullanışlı. Mağaza çalışanı da çok yardımcı oldu ve isteklerime uygun bir çanta bulmamı sağladı. Tek dezavantajı fiyatların biraz yüksek olması.

2023-11-13 Ali

Eski işyerimi ziyaret ettiğimde Karaaslan Çanta Mağazası'na uğradım ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi gerçekten çok iyi ve çalışanlar da çok yardımcı oldular. Tek olumsuz tarafı bekleme süresinin biraz uzun olmasıydı.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Karaaslan Çanta?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?