Antakyalı Şekerleme & Kuruyemiş yorumlar

Antakyalı Şekerleme & Kuruyemiş yakın Hakverdi Mahallesi, Kilis, Kilis, Southeastern Anatolia Region, 79002

  • Adres: Büyükkütah, Cumhuriyet Cd. 201/C, 79000 Kilis Merkez/Kilis, Türkiye
  • Telefon: +90 546 585 30 70
  • Web sitesi: business.site
  • Enlem, Boylam: 36.7166314, 37.1197459

Antakyalı Şekerleme & Kuruyemiş, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Antakyalı Şekerleme & Kuruyemiş yorumlar
2023-09-28 Ayşe

Antakyalı Şekerleme & Kuruyemiş Şekerleme Dükkanı, oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Şekerlemeler çok taze ve lezzetli. Şekerleme dükkanının atmosferi çok samimi ve sıcak. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-28 Ahmet

Antakyalı Şekerleme & Kuruyemiş Şekerleme Dükkanı'na ilk kez gittim ve çok etkilendim. Dükkan çok temiz ve düzenli. Ürünlerin kalitesi harika. Fiyatlar biraz yüksek olsa da verdiğiniz paranın karşılığını alıyorsunuz. Personel samimi ve ilgili. Kesinlikle tekrar gideceğim.

2023-09-28 Fatma

Antakyalı Şekerleme & Kuruyemiş Şekerleme Dükkanı çok şık bir dekorasyona sahip. Ürünlerin hepsi kaliteli ve lezzetli. Çalışanlar çok profesyonel ve yardımsever. Getirdiğiniz ürünleri hemen ambalajlayıp hazırlıyorlar. Ayrıca şekerlemeleri kendi tariflerine göre yapmaları da çok özel bir ayrıntı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Zeynep

Antakyalı Şekerleme & Kuruyemiş Şekerleme Dükkanı'nda geçen hafta bir doğum günü partisi düzenledik. Personel çok yardımcı oldu ve tüm taleplerimize göre süslemeler yaptılar. Şekerlemeler son derece lezzetli ve taze. Fiyatlar da uygun. Çok memnun kaldık ve gelecek etkinliklerimizi de burada düzenlemeyi düşünüyoruz.

2023-10-28 Elif

Antakyalı Şekerleme & Kuruyemiş Şekerleme Dükkanı'nda geçen hafta arkadaşlarımla buluştum. Atmosfer oldukça hoş ve sıcaktı. Ürünler lezzetli ve taze. Fiyatlar da makul. Personel güler yüzlü ve yardımsever. Kesinlikle tekrar gideceğim ve arkadaşlarıma da tavsiye edeceğim.

2023-11-02 Ali

Antakyalı Şekerleme & Kuruyemiş Şekerleme Dükkanı'na giden ilk dükkan olarak tercih ettim ve oldukça memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi harika ve çok lezzetli. Fiyatlar da makul. Çalışanlar çok profesyonel ve hızlı hizmet veriyorlar. Atmosfer de oldukça sıcak ve samimi. Tek kelimeyle mükemmel.

2023-11-07 Seda

Antakyalı Şekerleme & Kuruyemiş Şekerleme Dükkanı'na geçen hafta arkadaşlarımla gittim ve çok keyifli bir zaman geçirdik. Ürünlerin hepsi kaliteli ve lezzetli. Fiyatlar biraz yüksek olsa da verdiğiniz paranın karşılığını alıyorsunuz. Personel de çok samimi ve ilgili. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-12 Burak

Antakyalı Şekerleme & Kuruyemiş Şekerleme Dükkanı'ndan aldığım ürünler son derece lezzetli ve fresh. Ürün çeşitliliği de oldukça geniş. Ancak fiyatlar biraz yüksek. Atmosfer ve dekorasyon ise oldukça hoş. Personel ilgili ve hızlı hizmet veriyor. Genel olarak memnun kaldım.

2023-11-17 Gülay

Antakyalı Şekerleme & Kuruyemiş Şekerleme Dükkanı, çok güzel bir mekana sahip. Ürünlerin kalitesi harika ve oldukça taze. Çalışanlar da oldukça yardımsever ve samimi. Fiyatlar da uygun. Genel olarak çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-22 Cem

Antakyalı Şekerleme & Kuruyemiş Şekerleme Dükkanı'na geçen hafta gittim ve oldukça etkilendim. Ürünlerin hepsi taze ve lezzetli. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımsever. Fiyatlar da uygun. Atmosfer oldukça sıcak ve samimi. Kesinlikle tekrar gideceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Antakyalı Şekerleme & Kuruyemiş?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?