Optima Psikoloji Merkezi yorumlar

Optima Psikoloji Merkezi yakın Sirtaki Meyhanesi, 1/21, Cumhuriyet Caddesi, Büyükşehir Mahallesi, Beylikdüzü, Istanbul, Marmara Region, 34520

  • Adres: Büyükşehir mah. Cumhuriyet cad Ekinoks Rezidans E 1 Blok no:137, 34520 Beylikdüzü/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 532 669 10 32
  • Web sitesi: optimapsikolojimerkezi.com
  • Enlem, Boylam: 41.0133479, 28.6443732

Optima Psikoloji Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Optima Psikoloji Merkezi yorumlar

Optima Psikoloji Merkezine, depresyon ve kaygı bozukluğu şikayetleriyle gitmiştim. Hayatımla ilgili çözüme ulaşamadığım çoğu konuda kendi çözümlerimi bulmam için bana yardımcı oldu. Şema terapi ve EMDR çalıştık. Farkındalığımın artması ve … Daha fazla

15 yaşında kızım var. Obsesif tanısı koyuldu 10 ay önce.Psikiyatri uzmanı psikologtan da yardım almamızı söyledi.Çorlu'da yaşıyoruz.Çorlu'da dediği istediği psikoloğu bulamadık.Tamamen Allah'ın lütfuyla Optimayı bulduk.Çorlu'dan kendilerine … Daha fazla

Uzun süredir bir destek arayışındaydım. Optima Psikolojiyle karşılaştım. Terapiler oldukça işe yaradı. Gönül rahatlığıyla çevreme tavsiye edeceğim.

2023-10-20 Ayşe

Optima Psikoloji Merkezi'ne, depresyon ve kaygı bozukluğu şikayetleriyle gitmiştim. Hayatımla ilgili çözüme ulaşamadığım çoğu konuda kendi çözümlerimi bulmam için bana yardımcı oldu. Şema terapi ve EMDR çalıştık. Farkındalığımın artması ve olumlu değişiklikler yaşamam gerçekten harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-20 Mehmet

15 yaşında kızım var. Obsesif tanısı koyuldu 10 ay önce.Psikiyatri uzmanı psikologtan da yardım almamızı söyledi.Çorlu'da yaşıyoruz.Çorlu'da dediği istediği psikoloğu bulamadık.Tamamen Allah'ın lütfuyla Optimayı bulduk.Çorlu'dan kendilerine telefonda ulaştım. Çok ilgili davrandılar. 3-4 hafta sonra tanışmaya karar verdik. İyi ki de tanıdık. Şu anda kızım daha iyi her konuda yardımcı oluyorlar. Daha önce bi psikoloğa gitmiştik. Hersey boşverin 15 seans gittik aynı kızım . Ama Optimayla beraber 3. seanstan sonra iyi oldu. Önceden kendisiyle hiçbir arkadaşı yoktu köşesinde takılıyordu şu anda daha sosyal dostlara ihtiyacı var diyebiliyoruz İyiki varsıniZ iyi ki yollarımız kesişti... O kadar rahatım ki çok ilgili. Aman Allahım İyiki iyi ki düzgün insanlar varsın.

2023-10-20 Sevgi

Uzun süredir bir destek arayışındaydım. Optima Psikolojiyle karşılaştım. Terapiler oldukça işe yaradı. Gönül rahatlığıyla çevreme tavsiye edeceğim.

2023-11-04 Fatma

Ben bir yıl sürekli kaygılarımı ve stresimi paylaştığım, hepsini azalttığım bir profesyonel ile çalışmaktayım. Oldukça memnunum.

2023-11-09 Ali

Oldukça tecrübeli bir ekip ve işlerini düzgün yapan psikologlardan oluşan bir merkezdir. İhtiyaç duyan herkese tavsiye ederim.

2023-11-14 Zeynep

Kendimi daha iyi hissetmemi sağladılar ve farklı teknikler öğrenmemi sağladılar. Çok teşekkür ederim.

2023-11-19 Ahmet

Geçen yıl yaşadığım sıkıntılar nedeniyle Optima Psikoloji Merkezi'ne başvurdum. Psikologlar oldukça ilgiliydi ve sorunlarımın çözümü konusunda bana yardımcı oldular. Memnun kaldım.

2023-11-24 Melis

Optima Psikoloji Merkezi, sadece profesyonel ve bilgili psikologları değil, aynı zamanda sıcak bir ortamı sunan bir merkezdir. Tedavi sürecim boyunca beni her şeyimle ilgilendiler ve büyük bir rahatlama yaşattılar. Teşekkür ederim.

2023-11-29 Mustafa

Optima Psikoloji Merkezi, depresyon ve anksiyete gibi sorunlarla mücadele ettiğim süre boyunca bana büyük bir destek oldu. Terapistler uzman ve anlayışlıydı ve tedavi sürecim boyunca benimle her adımda yanımda oldular.

2023-12-04 Ayhan

Optima Psikoloji Merkezi'nde geçirdiğim terapi süreci son derece faydalı oldu. Psikologlar, profesyonel ve anlayışlı yaklaşımlarıyla bana yardımcı oldular. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-09 Gül

Optima Psikoloji Merkezi'nde aldığım terapiden çok memnun kaldım. Terapistler, sorunlarımın çözümünde bana önemli bir destek verdiler.

2023-12-14 Deniz

Optima Psikoloji Merkezi'nde aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Psikologlar, büyük bir profesyonellikle çalışıyorlar ve bana çok yardımcı oldular.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Optima Psikoloji Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?