ADM Çeki Demiri Römork yorumlar

ADM Çeki Demiri Römork yakın Mavikent Mahallesi, Bağlarbaşı, Şahinbey, Gaziantep, Southeastern Anatolia Region, 27470

  • Adres: Mavikent, 135023 Nolu Sk. no 15a, 27770 Şahinbey/Gaziantep, Türkiye
  • Telefon: +90 532 665 17 71
  • Enlem, Boylam: 36.9967376, 37.3809426

ADM Çeki Demiri Römork, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
ADM Çeki Demiri Römork yorumlar

Citroen C5 Aircross aracıma çeki demiri montajı yapıldı. İşletme sahibi Adem beyin profesyonel yaklaşımı ve işçiliği sayesinde sorunsuz ve hızlı şekilde halledildi. Elektrik bağlantıları orjinal ekipmana zarar verilmeden özel birleştirme … Daha fazla

Gaziantep ve güneydoğu andolu bölgesinin en iyi ve en tercübeli çeki demiri montaj ustası her marka araçın demiri karavanın bakımı ne lazımsa var teşekkür ustam elinize sağlık

Herkese teşekkürler hepsinin eline emeğine sağlık

2023-09-26 Ali

Çeki demiri montajı için işletme sahibi Adem beyi tercih ettim ve çok memnun kaldım. Profesyonel yaklaşımı ve hızlı işçiliği sayesinde sorunsuz bir şekilde montaj yapıldı. Elektrik bağlantıları da orjinal ekipmana zarar verilmeden özenle yapılmış. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-26 Ayşe

Gaziantep ve güneydoğu anadolu bölgesinin en iyi çeki demiri montaj ustası Adem bey. Her marka araç için çeki demiri montajı yapıyor ve karavan bakımı gibi diğer işlerde de usta elleriyle yardımcı oluyor. Ustamın eline sağlık diyorum.

2023-09-26 Mustafa

Herkese teşekkürler, hepsinin eline emeğine sağlık. Çeki demiri montajı için tercih ettiğim işletme gerçekten çok iyi ve profesyonel bir hizmet sağlıyor. Kaliteli ürünler ve hızlı işçilik, kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-11 Fatma

Çeki demiri montajı için işletmeyi tercih ettim ve beklentilerimi karşıladılar. İşletme sahibi Adem bey çok profesyonel bir yaklaşıma sahip ve işçiliği de oldukça hızlı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-16 Murat

Çeki demiri montajı için bu işletmeyi tercih ettim ve memnun kaldım. İşletme sahibi Adem bey işini titizlikle ve profesyonelce yapıyor. Elektrik bağlantıları orijinal ekipmana zarar verilmeden özenle yapılmış. Teşekkürler.

2023-10-21 Elif

Çeki demiri montajı için bu işletmeyi tercih ettim ve çok memnun kaldım. İşletme sahibi Adem bey işini titizlikle ve hızlı bir şekilde yapıyor. Elektrik bağlantıları orijinal ekipmana zarar verilmeden özenle yapıldı. Tavsiye ederim.

2023-10-26 Berk

Çeki demiri montajı için bu işletmeyi tercih ettim ve çok memnun kaldım. İşletme sahibi Adem bey işini titizlikle ve profesyonelce yapıyor. Elektrik bağlantıları da orijinal ekipmana zarar verilmeden yapılmış. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Melisa

Çeki demiri montajı için bu işletmeyi tercih ettim ve beklentilerimi karşıladılar. İşletme sahibi Adem bey işini titizlikle ve hızlı bir şekilde yaparak sorunsuz bir montaj sağladı. Tavsiye ederim.

2023-11-05 Cem

İşletmeyi tercih ettim ve çeki demiri montajı işi hızlı ve titizlikle yapıldı. İşletme sahibi Adem beyin profesyonel yaklaşımı sayesinde herhangi bir sorun yaşamadım. Tavsiye ederim.

2023-11-10 Zeynep

Çeki demiri montajı için bu işletmeyi tercih ettim ve çok memnun kaldım. İşletme sahibi Adem bey işini özenle ve profesyonelce yapıyor. Elektrik bağlantıları orijinal ekipmana zarar verilmeden yapıldı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-15 Süleyman

Çeki demiri montajı için işletmeyi tercih ettim ve memnun kaldım. İşletme sahibi Adem bey işini titizlikle ve profesyonelce yapıyor. Elektrik bağlantıları orijinal ekipmana zarar verilmeden özenle yapıldı. Teşekkürler.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? ADM Çeki Demiri Römork?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?