Özel Akdeniz Sağlık Vakfı (ASV) Yaşam Hastanesi yorumlar

Özel Akdeniz Sağlık Vakfı (ASV) Yaşam Hastanesi yakın ASV Yaşam Hastanesi, 4, 1115. Sokak, Gebizli Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07310

  • Adres: Gebizli, 1116. Sk. No:4, 07300 Muratpaşa/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 242 212 07 77
  • Web sitesi: yasamhastaneleri.com
  • Enlem, Boylam: 36.8991675, 30.7241552

Özel Akdeniz Sağlık Vakfı (ASV) Yaşam Hastanesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Özel Akdeniz Sağlık Vakfı (ASV) Yaşam Hastanesi yorumlar

Oğlumuzun doğumu için hastanedeydik. Kadın doğum uzmanı Mehmet Öztürkmen ilgisi ve tecrübesi ile olumsuz olabilecek bir doğum sürecini çok güzel ve olumlu geçirmemizi sağladı. Ayrıca normal doğum sürecinin başından itibaren yanımızda olan … Daha fazla

Yaşam Tüp Bebek ekibi demek haksızlık olur. Yaşam Tüp Bebek Ailesi en doğru tabir olacaktır. Kapıdan içeri ilk girdiğinizde sizi aile gibi kucaklayıp sizinle üzülüp, sizinle … Daha fazla

Merhabalar, öncelikle herkese geçmiş olsun dileklerimi sunarım. Geçirdiğim trafik kazası sonucunda yaklaşık olarak 25 gün boyunca yoğun bakımda kaldım,bu süre zarfında gözlemlediğim olumlu görüşlerimi sizlerle paylaşmak isterim. Aile … Daha fazla

2023-09-22 Ayşe

Oğlumuzun doğumu için hastanedeydik. Kadın doğum uzmanı Mehmet Öztürkmen ilgisi ve tecrübesi ile olumsuz olabilecek bir doğum sürecini çok güzel ve olumlu geçirmemizi sağladı. Ayrıca normal doğum sürecinin başından itibaren yanımızda olan hemşireler ve diğer sağlık personelleri de çok ilgili ve yardımcı oldular. Hastane hijyenik ve modern bir ortama sahip. Hastanede geçirdiğimiz süre boyunca herhangi bir sorun yaşamadık. Herkese tavsiye ederim.

2023-09-22 Mehmet

Yaşam Tüp Bebek ekibi demek haksızlık olur. Yaşam Tüp Bebek Ailesi en doğru tabir olacaktır. Kapıdan içeri ilk girdiğinizde sizi aile gibi kucaklayıp sizinle üzülüp, sizinle sevinen, adeta omuz veren bir ekip var. Ne zaman da ihtiyacınız olursa orada olan başhekim Op. Dr. Okan Müderrisoğlu ki kendisi için içime sinen iyi bir insandır. Sadece doktorunuz değil, dostunuzda biridir. Unutmadan tüm hemşire arkadaşlarımıza okadar çok teşekkür ederiz ki sabır, anlayış , güler yüz ve ilgiden dolayı aşırı mutlu ve huzurlu hissettik. Bir doktor şunu derse, umutlanın demektir. İşte Op. Dr. Okan Müderrisoğlu size umudu aşılayan bir liderdir. Herşey için teşekkür ediyorum.

2023-09-22 Elif

Merhabalar, öncelikle herkese geçmiş olsun dileklerimi sunarım. Geçirdiğim trafik kazası sonucunda yaklaşık olarak 25 gün boyunca yoğun bakımda kaldım,bu süre zarfında gözlemlediğim olumlu görüşlerimi sizlerle paylaşmak isterim. Aile olarak, insan ticaretinde bile göremediğiniz güler yüz, sabır, huzur, şefkat, ilgilenme, alaka ve ilgiden dolayı başta Yeter hocama ve tüm asistan doktor arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim. Herşey için minnettarız. Emin olun tüm hastalar yüksek tedavi ücretlerine ve bir aile ilgisi olmadığından yakınırken tüm duygularımızı ve ihtiyaçlarımızı giderebildiğimiz bir yer ayaklarınıza kadar geldi. Hekimlik mesleği artık mantığı üzerine oturmuş ve temel beklentileri karşılayamadığı bir meslek olmaktan çıkmıştır.Tetkik sonuçlarımı takip eden, ve hastadaki sosyal durumu da değerlendiren, hastayı tedaviye yönlendiren ve gereksiz tedavilerden uzak duran, duygusal durumu da önemseyen, zamanına hakim, zeki, donanımlı bir hekim varsa herşey daha güzel deneyimi sunar. Yeter hocama sonsuz teşekkürlerimi sunarım.

2023-10-07 Ali

Hastanenin herşeyi her kademesi süperdi, yeni doğan ünitesi harikaydı. Bebeğimizin bakımı ile ilgilenen herkese sonsuz teşekkürler.

2023-10-12 Zeynep

Doktorlarımız ve hemşirelerimiz her konuda bize yardımcı oldular. İlgi ve alakaları için çok teşekkür ederiz.

2023-10-17 Hasan

Hastanedeki personele ve özellikle yoğun bakım servisindeki hekim arkadaşlara minnettar kaldık. Yoğun bakım sürecimizde her konuda çok yardımcı oldular ve sonucunda sağlığımıza kavuştuk. Teşekkür ederim.

2023-10-22 Ayşe

Çok iyi bir hastane. Doktorlar ve hemşireler çok ilgili, hastanın her anını takip ediyorlar. Herkese tavsiye ederim.

2023-10-27 Mehmet

Hastanedeki doktorlar çok profesyonel, her türlü sorunla ilgileniyorlar. Hastanenin tüm personeli çok yardımcı oldu. Memnun kaldık.

2023-11-01 Elif

Hastanenin hizmetleri çok iyiydi. Personel güler yüzlü ve ilgiliydi. Temiz bir ortamda güvenli bir şekilde tedavi oldum. Teşekkür ederim.

2023-11-06 Ali

Hastanede kaliteli bir hizmet aldım. Personel çok ilgiliydi ve her konuda yardımcı oldular. Teşekkür ederim.

2023-11-11 Zeynep

Hastanede çok güzel bir atmosfer vardı. Hemşireler ve doktorlar çok samimiydi ve her türlü sorunla ilgilendiler. Memnun kaldım.

2023-11-16 Hasan

Hastanede kaliteli bir hizmet aldım. Doktorlar çok profesyoneldi ve her türlü sorunla ilgilendiler. İyi bir deneyimdi.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Özel Akdeniz Sağlık Vakfı (ASV) Yaşam Hastanesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?