EnglishCentral Türkiye

EnglishCentral Türkiye yakın 2082. Cd., Mustafa Kemal Mahallesi, Ankara, Çankaya, Ankara, Central Anatolia Region, 06510

  • Adres: Mustafa Kemal, ODTU Teknokent BIM, Dumlupınar Blv. 280/G, 06530 Çankaya/Ankara, Türkiye
  • Telefon: +90 312 240 50 45
  • Web sitesi: tr.englishcentral.com
  • Enlem, Boylam: 39.9085051, 32.7503159

EnglishCentral Türkiye, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
EnglishCentral Türkiye yorumlar

Bu firmadan eğitim pakedi aldım. Pakedim bittikten sonra istemememe rağmen tekrar yenileme yapıldı. Kredi kartı ekstrelerimde hesabimdan para çekildigini bildikleri halde işi çıkmaza sokmakta ısrarcilar. Gerekli hukuki yolları deneyecek olmamla beraber, bu firmanın gerçeklerini de eğitim almadan önce bir gözden geçirin.

Önceden kullanıyordum uygulamayı fakat artık kullanamaz oldum. Fiyatlarını arttırarak haftalık saat sayısını da düşürmüşler. Dolayısıyla onlar da bildiğiniz zam yapan marketlerin ideolojilerine uyarak bi anda hem zam yapıp hem de haftalık saat kısıtlaması getirmişler. Tavsiye etmiyorum.

ilgileri ve deprem zamanı yanımda olmaları dolasıyla tam bir aile şirketi gibiler. iyi ki varsınız !

2023-09-17 Ebru

Bu firmandan eğitim pakedi aldım. Pakedim bittikten sonra istemememe rağmen tekrar yenileme yapıldı. Kredi kartı ekstrelerimde hesabım dan para çekildiğini bildikleri halde işi çıkmaza sokmakta ısrarcılar. Gerekli hukuki yolları deneyecek olmamla beraber, bu firmanın gerçeklerini de eğitim almadan önce bir gözden geçirin.

2023-09-17 Emre

Önceden kullanıyordum uygulamayı fakat artık kullanamaz oldum. Fiyatlarını arttırarak haftalık saat sayısını da düşürmüşler. Dolayısıyla onlar da bildiğiniz zam yapan marketlerin ideolojilerine uyarak bi anda hem zam yapıp hem de haftalık saat kısıtlaması getirmişler. Tavsiye etmiyorum.

2023-09-17 Burcu

İlgileri ve deprem zamanı yanımda olmaları dolayısıyla tam bir aile şirketi gibiler. İyi ki varsınız!

2023-10-02 Ayhan

Bu kurumsal ofisi gerçekten beğendim. Çalışanlar çok yardımcı, ofisler modern ve temiz. İşimi daha kolay halletmek için buraya gelmekten memnuniyet duyuyorum.

2023-10-07 Derya

Ofis konumu harika! Şehir merkezine yakın olmasının yanı sıra, çevrede pek çok restoran ve kafe bulunuyor. Çalışma ortamı da gayet rahat ve huzurlu.

2023-10-12 Uğur

EnglishCentral Türkiye Kurumsal Ofisi'nde çalışanlar gerçekten uzman ve yardımsever. Her zaman ihtiyacım olan bilgileri bana veriyorlar ve benimle ilgileniyorlar. Çok memnunum.

2023-10-17 Bilge

Burada geçirdiğim zaman boyunca gördüğüm profesyonellik beni etkiledi. Personel samimi ve yardımcı, tesisler temiz ve modern. İyi bir deneyim.

2023-10-22 Murat

Bu ofis gerçekten kullanışlı ve rahat. İş toplantıları için mükemmel bir yer ve personel harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-27 Selin

EnglishCentral Türkiye Kurumsal Ofisi'nde bulunan tesisler son derece modern ve güzel dekore edilmiş. Ayrıca çalışanlar da çok yardımcı ve profesyonel.

2023-11-01 Ozan

Bu ofis benim için mükemmel bir yer. İşimi yapmak için gereken her şey burada mevcut. Personel de çok yardımcı ve dostane.

2023-11-06 Melis

Bu ofisin atmosferi gerçekten rahatlatıcı. Çalışma ortamı sessiz ve huzurlu. Personel de her zaman yardımcı olmaya hazır.

2023-11-11 Ahmet

Bu ofisi kullanmaktan son derece memnunum. Kaliteli hizmet, modern tesisler ve profesyonel personel. Tek kelimeyle harika.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? EnglishCentral Türkiye?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?