Yusuf Bayrakdar Fotoğrafçılık yorumlar

Yusuf Bayrakdar Fotoğrafçılık yakın Nizamiye, Nizamiye Mahallesi, Giresun District, Giresun, Black Sea Region, 28100

  • Adres: NİZAMİYE MAHALLESİ GAZİ PAŞA SOKAK NO:9 MERKEZ/GİRESUN, 28100 Merkez/Giresun, Türkiye
  • Telefon: +90 535 868 11 41
  • Web sitesi: bayrakdarfoto.business.site
  • Enlem, Boylam: 40.9161198, 38.3886464

Yusuf Bayrakdar Fotoğrafçılık, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Yusuf Bayrakdar Fotoğrafçılık yorumlar

Farklı ve renkli bir kişiliğe sahip işletmeci arkadaşla tanışmış olmaktan çok memnun kaldım. Yaratıcı ve farklı tarzda çekimleri ile klasik fotoğrafçı mantığının dışında kaldığınızı ve sadece size özel olduğunu hissettiriyor. Samimi ve her … Daha fazla

Aşkınızı aşkla çeken bir işletme Yusuf beye ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.

Işini hakkıyla ve layıkıyla yapan aynı zamanda teknik ekipmanlar olarak da iyi ekipmanlara sahip açık ve kapalı mekan çekimleri yapabilen Giresun'daki iyi fotoğrafçılardan bir tanesi. Drone çekimleri yapıp Özellikle de düğün fotoğrafları çekiminde isim yapmış bir işletme.

2023-09-28 Ayşe

Farklı ve renkli bir kişiliğe sahip işletmeci arkadaşla tanışmış olmaktan çok memnun kaldım. Yaratıcı ve farklı tarzda çekimleri ile klasik fotoğrafçı mantığının dışında kaldığınızı ve sadece size özel olduğunu hissettiriyor. Samimi ve her zaman güler yüzlü yaklaşımıyla çalışmalarını sürdüren Yusuf Bayrakdar'ı tavsiye ederim.

2023-09-28 Mustafa

Aşkınızı aşkla çeken bir işletme Yusuf beye ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum.

2023-09-28 Zehra

Işını hakkıyla ve layıkıyla yapan bir fotoğrafçı. Aynı zamanda teknik ekipmanlar olarak da iyi ekipmanlara sahip ve açık ve kapalı mekan çekimleri yapabiliyorsunuz. Giresun'daki en iyi fotoğrafçılardan bir tanesi. Drone çekimleri yapıp özellikle düğün fotoğrafları çekiminde isim yapmış bir işletme.

2023-10-13 Ahmet

Yusuf Bey'in çektiği fotoğrafları çok beğeniyorum. Hem profesyonel bir şekilde çekiyor hem de farklı bir tarzı var. Fotoğrafçı seçiminde kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-18 Ayşegül

Yusuf Bey'in fotoğraflarını sosyal medyada gördüm ve çok beğendim. Kendisiyle iletişim kurduk ve özel bir çekim yaptık. Sonuç mükemmeldi. Çok memnun kaldık.

2023-10-23 Mehmet

Yusuf Bey'in fotoğrafçılığını herkese tavsiye ederim. Çok ilgili bir şekilde çalışıyor ve her an istediğimiz şekilde yardımcı oldu. Fotoğraf çekimleri çok güzeldi.

2023-10-28 Elif

Yusuf Bey'e düğün fotoğrafçılığı için başvurduk ve gerçekten memnun kaldık. Çekimler sürecinde çok yardımcı oldu, isteklerimizi eksiksiz yerine getirdi. Çekimler sonucunda ortaya harika fotoğraflar çıktı.

2023-11-02 Fatma

Yusuf Bey ile çekimler yaptık ve çok memnun kaldık. Harika bir çalışma ortaya koydu, isteklerimizi eksiksiz yerine getirdi. Sonuçları çok beğendik.

2023-11-07 İsmail

Yusuf Bayrakdar'ın fotoğrafçılık hizmetinden çok memnun kaldım. İyi bir ekipmanla çalışıyor ve sonuçlar gerçekten harika. İlgisi ve profesyonelliği için kendisine teşekkür ediyorum.

2023-11-12 Emine

Yusuf Bey'in çektiği fotoğrafları sosyal medyada gördüm ve çok beğendim. Kendisiyle iletişime geçtim ve fotoğraf çekimi için anlaştık. Çekimler çok keyifli geçti ve sonuçlar mükemmel oldu.

2023-11-17 Ali

Yusuf Bey'in düğün fotoğrafçılığı hizmetinden çok memnun kaldık. Samimi ve güler yüzlü yaklaşımıyla işini harika bir şekilde yapıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-22 Zeynep

Yusuf Bey ile çalışmak çok keyifliydi. Çok profesyonel bir şekilde çalışıyor ve sonuçlar gerçekten harika. Fotoğraflarımızı her zaman memnuniyetle bakıyoruz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Yusuf Bayrakdar Fotoğrafçılık?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?