Zeytin Dalı Restaurant yorumlar

Zeytin Dalı Restaurant yakın Likya Yolu 4.02, Kaş, Antalya, Mediterranean Region, 07960

  • Adres: İslamlar, Sok No:114, 07960 Kaş/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 536 339 23 02
  • Web sitesi: zeytindalirestaurant.com
  • Enlem, Boylam: 36.3120465, 29.4235866

Zeytin Dalı Restaurant, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Zeytin Dalı Restaurant yorumlar

2019 yılında islamlarda villa kiralamıstım o zaman 1 2 defa kahvaltı yapmıştık. Bu sene antalyada kaş tarafına gezmek için geldiğimizde kahvaltı için ailecek kalkanda zeytin dalı restorana geldik. Öncelikle fiyat olarak kahvaltı istanbula … Daha fazla

Harika bir kahvaltı kesinlikle tavsiye ediyorum. Aile işletmesi ürünlerin hepsi çok lezzetli reçeller kendi yapımı peynirleri kaliteli mandıra peyniri yumurtasından meyve tabağına fazla fazla koyuyorlar çok memnun kaldık, konum olarak da … Daha fazla

İki kişilik köy kahvaltısı için geldik. Her şeyiyle mükemmeldi. Masa dört dörtlük ve doyurucuydu. Kahvaltılıklar doğal ürünlerdi ve çok lezzetliydi. Çalışanların ilgisi ve güler yüzünden çok memnun kaldık. Ayrıca bu kahvaltı için fiyatı da çok uygun bizce. Gitmeden yine geleceğiz. ???? … Daha fazla

2023-09-21 Ayşe

2019 yılında islamlarda villa kiralamıstım o zaman 1 2 defa kahvaltı yapmıştık. Bu sene antalyada kaş tarafına gezmek için geldiğimizde kahvaltı için ailecek kalkanda zeytin dalı restorana geldik. Öncelikle fiyat olarak kahvaltı istanbula göre daha uygun ve güler yüzlü personeliyle samimi bir ortamı var. Kahvaltıda verilen ürünlerin tamamı organik ve lezzetliydi. Özellikle reçelleri ve peynir çeşitleriyle damakları şenlendirdiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-21 Mehmet

Harika bir kahvaltı kesinlikle tavsiye ediyorum. Aile işletmesi ürünlerin hepsi çok lezzetli reçeller kendi yapımı peynirleri kaliteli mandıra peyniri yumurtasından meyve tabağına fazla fazla koyuyorlar çok memnun kaldık, konum olarak da güzel bir yerde olması büyük bir artı.

2023-09-21 Selin

İki kişilik köy kahvaltısı için geldik. Her şeyiyle mükemmeldi. Masa dört dörtlük ve doyurucuydu. Kahvaltılıklar doğal ürünlerdi ve çok lezzetliydi. Çalışanların ilgisi ve güler yüzünden çok memnun kaldık. Ayrıca bu kahvaltı için fiyatı da çok uygun bizce. Gitmeden yine geleceğiz. ????

2023-10-06 Ahmet

Kahvaltısı güzel olan bir yer. Ailecek gidip kahvaltı yapmak için tercih edebileceğiniz bir yer. Reçeller ve peynirler taptaze ve lezzetli. Fiyatlar uygun. Ayrıca çalışan personel de ilgili ve güler yüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-11 Fatma

Zeytin Dalı Restoran'da kahvaltı yapmak çok keyifli. Ürünlerin kalitesi çok iyi, hepsi organik ve doğal. Reçeller, peynirler ve zeytinler harika lezzetli. Personel de çok ilgili ve güler yüzlü. Fiyatları da uygun. Tekrar gelmek için sabırsızlanıyorum.

2023-10-16 Osman

Mükemmel bir kahvaltı deneyimi yaşadım. Yemekler çok lezzetli ve taze. Personel çok yardımcı ve güler yüzlü. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-21 Şeyma

Çok güzel bir restoran. Kahvaltı ürünleri çok lezzetli ve organik. Personel çok ilgili ve yardımcı. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-26 Hakan

Zeytin Dalı Restoran'da harika bir kahvaltı yaptım. Ürünlerin kalitesi mükemmel, hepsi taptaze ve lezzetliydi. Personel de çok yardımcı ve güler yüzlü. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-31 Gül

Mükemmel bir kahvaltı deneyimi yaşadık. Her şey çok lezzetliydi ve taze ürünlerden yapılmıştı. Personel çok ilgili ve yardımcı. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-05 Emir

Zeytin Dalı Restoran'da güzel bir kahvaltı yaptık. Ürünler çok lezzetli ve taze idi. Personel de çok ilgili ve yardımcı. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-10 Ayşegül

Çok huzurlu ve güzel bir restoran. Kahvaltı ürünleri çok lezzetli ve natural. Personel de çok ilgili ve yardımcı. Fiyatları da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-15 Cemil

Zeytin Dalı Restoran'da harika bir kahvaltı yaptık. Ürünler çok lezzetli ve taze. Personel de çok ilgili ve yardımcı. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar geleceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Zeytin Dalı Restaurant?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?