Tekin Seyrekoğlu Jewelry yorumlar

Tekin Seyrekoğlu Jewelry yakın Nur-u Osmaniye Caddesi, Mahmutpaşa, Molla Fenari Mahallesi, Istanbul, Fatih, Istanbul, Marmara Region, 34120

  • Adres: Mollafenari, Nuru Osmaniye Cd. No:74, 34126 Fatih/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 520 02 68
  • Web sitesi: seyrekoglu.com
  • Enlem, Boylam: 41.0101829, 28.9713285

Tekin Seyrekoğlu Jewelry, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tekin Seyrekoğlu Jewelry yorumlar

Tekin Seyrekoğlu markası gerçekten özel bir marka! Son birkaç yıldır bu markanın yüzüklerini, kolyelerini, bileziklerini ve küpelerini almaya başladım ve gerçekten eşim çok memnun. Bu takıların kalitesi gerçekten harika ve tasarımları da … Daha fazla

Yüzük ve kolye modelleri harika sanırım bu da 60 yıla yakın bir bilgi birikimin meyvesi. Çalışanlar gayet dürüst ve ilgili, gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Pandemi koşullarına da gayet riayet gösteriyorlar. … Daha fazla

Çok şık bir mağaza .Çalışanlar ilgili .Ancak fotoğraf çekilmesine izin verilmemesi .Çok gereksiz bir ayrıntı .Mağazadan çıktığımda modeli unutuyorum .İnternet sitelerinde binlerce ürün var .Amaç model çalmaya engel olmaksa çalmak isteyen … Daha fazla

2023-09-18 Ayşe

Tekin Seyrekoğlu markası gerçekten özel bir marka! Son birkaç yıldır bu markanın yüzüklerini, kolyelerini, bileziklerini ve küpelerini almaya başladım ve gerçekten eşim çok memnun. Bu takıların kalitesi gerçekten harika ve tasarımları da çok güzel. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-18 Mehmet

Yüzük ve kolye modelleri harika sanırım bu da 60 yıla yakın bir bilgi birikimin meyvesi. Çalışanlar gayet dürüst ve ilgili, gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Pandemi koşullarına da gayet riayet gösteriyorlar.

2023-10-03 Ali

Tekin Seyrekoğlu mücevherlerinde çok güzel tasarımlar bulunuyor. Hem kadınlar hem de erkekler için birçok farklı model mevcut. Müşteri hizmetleri ve çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımsever. Ancak fiyatlar biraz yüksek.

2023-10-08 Zeynep

Kaliteli ve şık takılar bulabileceğiniz bir mağaza. Bütçenize uygun farklı fiyat aralıkları var. Çalışanlar da yardımcı oluyor. Tekin Seyrekoğlu markasına güvenebilirsiniz.

2023-10-13 Ahmet

Bu markanın mücevherleri gerçekten kaliteli ve dayanıklı. Uzun süre kullanımdan sonra bile ilk günkü gibi parlaklıklarını koruyorlar. Ancak fiyatları biraz pahalı.

2023-10-18 Selin

Kız arkadaşım için bir hediye aradığım zaman Tekin Seyrekoğlu mücevher mağazasından çok güzel bir bilezik aldım. Hem kalitesi hem de tasarımı harikaydı. Kız arkadaşım da çok beğendi.

2023-10-23 Hasan

Tekin Seyrekoğlu markasının mücevherlerini uzun zamandır tercih ediyorum. Her zaman kaliteli ve şık bir ürün alıyorum. Çalışanlar da son derece yardımsever ve profesyonel.

2023-10-28 Emine

Mağaza içindeki atmosfer çok güzeldi. Çalışanlar da çok ilgiliydi ve beni güzel bir şekilde yönlendirdiler. Ancak fiyatlar biraz yüksekti. Yine de kaliteli bir alışveriş deneyimi yaşadım.

2023-11-02 Merve

Tekin Seyrekoğlu mücevherlerini çok beğeniyorum. Her zaman kaliteli ürünler bulabiliyorum. Çalışanlar da çok yardımcı oluyorlar. Fiyatlar da uygun seviyede.

2023-11-07 Murat

Bu markanın mücevherlerini uzun süredir kullanıyorum ve kalitelerinden çok memnunum. Tasarımları da çok güzel. Ancak fiyatları biraz yüksek. Yine de tercih edebileceğiniz bir marka.

2023-11-12 Elif

Tekin Seyrekoğlu markasının kolye ve küpe modelleri gerçekten çok güzel. Her zaman en yeni tasarımları bulabiliyorum. Çalışanlar da ilgili ve yardımcı oluyorlar.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tekin Seyrekoğlu Jewelry?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?