Atıştır döner yorumlar

Atıştır döner yakın Mevlana, Erbaa, Tokat, Black Sea Region, 60500

  • Adres: Cumhuriyet, Hükümet Cd. No:111, 60500 Erbaa/Tokat, Türkiye
  • Telefon: +90 546 456 70 88
  • Enlem, Boylam: 40.6723756, 36.5696893

Atıştır döner, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Atıştır döner yorumlar

Çok güzel ve leziz yiyecekleriyle Erbaamızın en iyi fast food mekanı çalışanlar nazik ve kibar ellerinden geldikleri kadar herşeye yardımcı oluyorlar ve fiyatları diğer yerlere göre uygun ve heryerden daha leziz yapıyor emeği geçen herkese teşekkür ederim ???? … Daha fazla

Ahmet ve Ömer ustalarımızın yemekleri hakikaten pek lezizdir. İstanbul'da iken yaklaşık beş sene bu iki güzel insanın yemekleri ile karnımı doyurdum. Ve şunu gayet net bir şekilde söyleyebilirim ki iki ustanın da yemeklerini pek özledim ve … Daha fazla

İşletme sahipleri Ömer ve Ahmet Usta'nın İstanbul'daki mekanlarının daimi üyesiydim. Maşallah ben böyle bir lezzet görmedim. Allah razı olsun. Her çeşit yemeklerini yedim. Hepsi de mükemmeldi. Kendileri güler yüzlü ve çok iyi insanlar. Gitmenizi şiddetle tavsiye ederim.

2023-10-01 Ahmet

Çok güzel ve leziz yiyecekleriyle Erbaamızın en iyi fast food mekanı çalışanlar nazik ve kibar ellerinden geldikleri kadar herşeye yardımcı oluyorlar ve fiyatları diğer yerlere göre uygun ve heryerden daha leziz yapıyor emeği geçen herkese teşekkür ederim ????

2023-10-01 Ömer

Ahmet ve Ömer ustalarımızın yemekleri hakikaten pek lezizdir. İstanbul'da iken yaklaşık beş sene bu iki güzel insanın yemekleri ile karnımı doyurdum. Ve şunu gayet net bir şekilde söyleyebilirim ki iki ustanın da yemeklerini pek özledim ve

2023-10-01 Fatma

İşletme sahipleri Ömer ve Ahmet Usta'nın İstanbul'daki mekanlarının daimi üyesiydim. Maşallah ben böyle bir lezzet görmedim. Allah razı olsun. Her çeşit yemeklerini yedim. Hepsi de mükemmeldi. Kendileri güler yüzlü ve çok iyi insanlar. Gitmenizi şiddetle tavsiye ederim.

2023-10-16 Mehmet

Açıkçası gitmeden önce biraz çekincelerim vardı ama yerimize gidince harika bir ortamla karşılaştık. Personel çok dost canlısı ve misafirperverdi. Yiyecekler lezzetli ve fiyatlar uygun. Her şey için teşekkürler.

2023-10-21 Ayşe

Bu yerde yemek yedim ve gerçekten çok memnun kaldım. Yiyecekler lezzetli ve taze. Servis hızlı ve personel çok yardımcı oldu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-26 Mustafa

Atıştır döner harika bir yer. Yiyecekler lezzetli ve porsiyonlar büyük. Çalışanlar çok cana yakın ve yardımsever. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-31 Selin

Atıştır dönerde yemek yemek mükemmeldi. Personel çok sıcak ve misafirperver. Yiyecekler lezzetli ve taze. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-05 Ali

Atıştır dönerde yediğim yemekler harikaydı. Taze ve lezzetli. Personel çok yardımcı oldu ve hızlı servis yaptı. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-10 Esra

Atıştır dönerde yemek yemek çok keyifliydi. Yiyecekler lezzetli ve personel çok yardımcı oldu. Fiyatlar da uygun. Her şey için teşekkürler.

2023-11-15 Yusuf

Atıştır dönerdeki deneyimim mükemmeldi. Yiyecekler lezzetli ve taze. Personel çok cana yakın ve yardımcı. Kesinlikle başka bir şubeyle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-20 Selim

Atıştır dönerde yemek yemek gerçekten harikaydı. Yiyecekler taze ve lezzetli. Personel çok güler yüzlü ve yardımcı oldu. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-25 Cem

Atıştır dönerin servisi hızlı ve personel dost canlısı. Yiyecekler lezzetli ve taze. Fiyatlar da makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Atıştır döner?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?