Yıldırım Amortisör yorumlar

Yıldırım Amortisör yakın Kemalpaşa Mahallesi, Bornova, Izmir, Aegean Region, 35060

  • Adres: Kemalpaşa, 5. Sanayi Sitesi, 7419/6. Sk. No: 40, 35060 Bornova/İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 478 00 36
  • Web sitesi: yildirimamortisor.com
  • Enlem, Boylam: 38.439919, 27.282288

Yıldırım Amortisör, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Yıldırım Amortisör yorumlar

Renault laguna 2 aracım için Monroe arka amortisör aramaktaydım Korhan ustayla tanıştık her türlü amortisör bakım ve tamirini yaptığını söyledi manisadan ziyaretine gidip kendi gözümle gördüm ve siparişimi verdim, elinde olmadığı için bir … Daha fazla

On numara beş yıldız ustalar. Kalite ve güvenden ödün vermiyorlar.???? …

On numara bir işletme her türlü yedek parçayı bulabileceğiniz bir yer işçilik de dahil sağlam olmak kaydıyla tüm oto ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz bir yer ısrarla tavsiye ederim

2023-09-28 Erol

Renault laguna 2 aracım için Monroe arka amortisör aramaktaydım Korhan ustayla tanıştık her türlü amortisör bakım ve tamirini yaptığını söyledi manisadan ziyaretine gidip kendi gözümle gördüm ve siparişimi verdim, elinde olmadığı için bir süre bekleyeceğim. Kaliteli hizmet veriyor.

2023-09-28 Ahmet

On numara beş yıldız ustalar. Kalite ve güvenden ödün vermiyorlar.

2023-09-28 Yusuf

On numara bir işletme her türlü yedek parçayı bulabileceğiniz bir yer işçilik de dahil sağlam olmak kaydıyla tüm oto ihtiyaçlarınızı giderebileceğiniz bir yer ısrarla tavsiye ederim

2023-10-13 Emine

Manisanın tadı gelir mi diye merak ediyordum, bu işletmeyi buldum ve çok memnun kaldım. Teklif verdiklerinden daha iyi bir hizmet aldım. Burada çalışan o kadar insan var ki, hepsi çok yardımcı ve dostça. Bana oraya geldiğimden beri çok iyi davrandılar ve bu yüzden tekrar tekrar gelmek için can atıyorum.

2023-10-18 Ömer

Bu dükkanı gerçekten çok beğendim. Çok güzel bir yer, çok iyi bir atmosferi var. Çalışanlar çok yardımcı ve saygılı ve cana yakınlar. İşlerini gerçekten iyi yapıyorlar ve müşterilere nasıl davranacaklarını biliyorlar. Bu yüzden 5 yıldız vermeyi hak ediyorlar.

2023-11-07 Mustafa

Personel çok cana yakın ve yardımseverdi. Ayrıca hızlı bir şekilde hizmet aldım. Fiyatlar da oldukça makul. Tekrar buraya gelmeyi düşünüyorum.

2023-11-12 Gül

Bu dükkanın atmosferi harika. Çok rahat bir ortamı var ve çalışanlar çok dostça. Ayrıca, ürünlerin kalitesi de çok iyidir.

2023-11-22 Nazlı

Bu dükkan gerçekten harika. Personel çok yardımcı ve samimi. İşlerini gerçekten iyi biliyorlar ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyorlar. Ürünlerin kalitesi de çok iyidir. Kesinlikle buraya tekrar geleceğim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Yıldırım Amortisör?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?