Advance Kiting yorumlar

Advance Kiting yakın Panderas, 18000. Sokak, Alaçatı Mahallesi, Çeşme, Izmir, Aegean Region, 35937

  • Adres: Alaçatı, HACIMEMIS MAH. 8000 SOK. NO:20, 35950 İzmir, Türkiye
  • Telefon: +90 232 716 68 76
  • Web sitesi: advancekiting.com
  • Enlem, Boylam: 38.2513864, 26.3842551

Advance Kiting, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Advance Kiting yorumlar

This is by far the best kite school I've ever been. The same for the instructor, Bilal, who was just great. He gave me all kinds of tips and I improved very quickly. … Daha fazla

I recently had the pleasure of taking kite lessons at Advanced Kiting in Alacati, and I must say that my experience was absolutely fantastic. The instructor, Serper, truly puts his heart and dedication into his work, making sure that every … Daha fazla

I took a beginner course at Advance Kiting as a complete beginner. Everything was really great and I am so glad I chose this school. The communication with Kerem via email was easy and fast. My instructor Sarper spoke perfect English. He is … Daha fazla

2023-09-21 Deniz

Bu kadar iyi bir uçurtma okulu hiç gitmedim. Aynısı eğitmen Bilal için de geçerli. Harikaydı. Her türlü ipucunu verdi ve çok hızlı bir şekilde ilerleme kaydettim.

2023-09-21 Ayşe

Son zamanlarda Alacati'deki Advanced Kiting'de uçurtma dersi almaktan büyük bir zevk aldım ve deneyimim gerçekten fantastikti. Eğitmen Serper, gerçekten işine kalbini ve özverisini koyuyor, herkesin memnun kalmasını sağlıyor.

2023-09-21 Can

Ben tamamen acemi olarak Advance Kiting'de başlangıç kursu aldım. Her şey gerçekten harikaydı ve bu okulu seçtiğime çok sevindim. Kerem ile e-posta iletişimi kolay ve hızlıydı. Eğitmenim Sarper, mükemmel İngilizce konuşuyordu.

2023-10-06 Emre

Advance Kiting kesinlikle en iyi uçurtma okuludur. Eğitmen Bilal'in de aynısıdır, harikadır. Her türlü ipucunu verdi ve çok hızlı bir şekilde ilerleme kaydettim.

2023-10-11 Nazlı

Son zamanlarda Alacati'deki Advance Kiting'den uçurtma dersleri alma zevkini yaşadım ve deneyimim kesinlikle fantastikti. Serper eğitmen gerçekten işine kalbini ve özverisini koyar ve her şeyin düzgün gitmesini sağlar.

2023-10-16 Eren

Advance Kiting'te tam bir acemi olarak bir başlangıç kursu aldım. Her şey gerçekten harikaydı ve bu okulu seçtiğime çok sevindim. Kerem ile e-posta yoluyla iletişim kolay ve hızlıydı. İngilizcesi mükemmeldi.

2023-10-21 Defne

Ben tam bir acemi olarak Advance Kiting'de başlangıç kursu aldım. Her şey gerçekten harikaydı ve bu okulu seçtiğime çok mutluyum. Kerem ile e-posta yoluyla iletişim kurmak kolay ve hızlıydı. Sarper eğitmen mükemmel İngilizce konuşuyor.

2023-10-31 Mahmut

Son zamanlarda Alacati'deki Advanced Kiting'de uçurtma dersi almaktan büyük bir zevk aldım ve deneyimim gerçekten mükemmeldi. Eğitmen Serper, gerçekten işine kalbini ve özverisini koyuyor, herkesin memnun kalmasını sağlıyor.

2023-11-05 Peri

Advance Kiting'de tam bir acemi olarak başlangıç kursu aldım. Her şey gerçekten mükemmeldi ve bu okulu seçtiğim için çok mutluyum. Kerem ile e-posta yoluyla iletişim kolay ve hızlıydı. Sarper mükemmel İngilizce konuşuyor.

2023-11-10 Ali

Advance Kiting kesinlikle en iyi uçurtma okuludur. Eğitmen Bilal de aynı şekildedir, harikadır. Her türlü ipucunu verdi ve çok hızlı bir şekilde ilerleme kaydettim.

2023-11-15 Canan

Son zamanlarda Alacati'deki Advance Kiting'de uçurtma derslerine katılmaktan gerçekten zevk aldım ve deneyimim kesinlikle harikaydı. Eğitmen Serper gerçekten işine kalbini ve özverisini koyar ve her şeyin düzgün gitmesini sağlar.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Advance Kiting?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?