Sayamer Sağlık Yaşam Merkezi - Mobil Masaj Türkiye yorumlar

Sayamer Sağlık Yaşam Merkezi - Mobil Masaj Türkiye yakın Yeşilova Mahallesi, Etimesgut, Ankara, Central Anatolia Region, 06796

  • Enlem, Boylam: 39.960063, 32.6140693

Sayamer Sağlık Yaşam Merkezi - Mobil Masaj Türkiye, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sayamer Sağlık Yaşam Merkezi - Mobil Masaj Türkiye yorumlar

We would like to thank them for the massage service we provided to our company's employees. We plan to receive service again in the future. They definitely work with personnel who know their job. Our employees were very satisfied with them. Thank you to them, thank you mobile massage.

A place where you forget all the tiredness of the day, do yourself this favor and come out ☺ …

The massage performed by the mobile massage team in our office was very good for all our problems caused by sitting position and computers during our work in the office environment. I thank them for their service.

2023-09-24 Derya

Firma çalışanlarımıza verdikleri masaj hizmetinden dolayı teşekkür ederiz. Gelecekte tekrar hizmet almayı düşünüyoruz. Kesinlikle işini bilen personele sahip çalışıyorlar. Çalışanlarımız oldukça memnun kaldı. Kendilerine teşekkür ederiz, mobil masaja teşekkürler.

2023-09-24 Ayşe

Bir günün tüm yorgunluğunu unutabileceğiniz bir yer, kendinize bu iyiliği yapın ve çıkın ☺ …

2023-09-24 Can

Ofisimizde mobil masaj ekibi tarafından yapılan masaj, ofis ortamındaki çalışma süresince oturma pozisyonu ve bilgisayarlar nedeniyle yaşadığımız tüm problemler için çok iyiydi. Hizmetleri için kendilerine teşekkür ederim.

2023-09-24 Özlem

Bir günün tüm yorgunluğunu unutabileceğiniz bir yer, kendinize bu iyiliği yapın ve çıkın ☺

2023-10-09 Burcu

Firma çalışanlarımıza yaptırdığımız masaj hizmetinden çok memnun kaldık. Çalışanlarımız rahatlamış hissettiler. Mobil masaj ekibi işini gerçekten iyi yapıyor. Tekrar teşekkürler.

2023-10-14 Kemal

Çalışma ortamında yapılan masajlar gerçekten çok faydalı. Rahatlayarak işe devam etmek mümkün oluyor. Mobil masaj ekibi bu konuda gerçekten profesyonel. Çok memnun kaldım.

2023-10-19 Ayşe

Sayamer Sağlık Yaşam Merkezi - Mobil Masaj Türkiye Wellness merkezine teşekkürler. Çalışma saatlerinde ofiste yapılan masajlar çok rahatlatıcı ve stresi azaltıyor.

2023-10-24 Caner

Ofisimizde şirket tarafından organize edilen masaj hizmetinden çok memnun kaldık. Çalışma performansımızı arttırıyor ve iyileştiriyor. Herkese öneririz.

2023-10-29 Hatice

Masaj hizmetinden oldukça memnun kaldık. Çalışanlarımız rahatladı ve daha iyi hissetti. Teşekkür ederiz Sayamer Sağlık Yaşam Merkezi.

2023-11-03 Ali

Ofiste verilen masaj hizmeti gerçekten kaliteli ve profesyonel. Tüm çalışanlarımız memnun kaldı. Teşekkürler Sayamer Sağlık Yaşam Merkezi.

2023-11-08 Fatma

Masaj hizmeti için teşekkürler. Hem rahatladık hem de stresten uzaklaştık. Personel çok iyiydi. Tekrar hizmet almak istiyoruz.

2023-11-13 Kadir

Şirketimizin çalışanlarına sunduğumuz mobil masaj hizmetinden çok memnun kaldık. Çalışanlarımız rahatladı ve iyileşti. Tekrar hizmet almayı düşünüyoruz.

2023-11-18 Sevim

Masaj hizmeti için size teşekkür ederiz. Çalışanlarımız gerçekten memnun kaldı. Mobil masaj ekibi işlerini gerçekten iyi yapıyor. Tekrar görüşmek üzere.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sayamer Sağlık Yaşam Merkezi - Mobil Masaj Türkiye?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?