XYZ Manken Ajansı yorumlar

XYZ Manken Ajansı yakın Pologarage, Ataşehir Bulvarı, Doğu Ataşehir, Atatürk Mahallesi, Ataşehir, Istanbul, Marmara Region, 34758

  • Adres: Site, Metropol İstanbul, Atatürk, Ertuğrul Gazi Sk., 34000 Ataşehir/İstanbul, Türkiye
  • Web sitesi: mankenajansi.xyz
  • Enlem, Boylam: 40.993914, 29.1230671

XYZ Manken Ajansı, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
XYZ Manken Ajansı yorumlar
2023-09-20 Ayşe

Manken ajansının hizmeti oldukça iyiydi. Kadrosu profesyonel ve yardımseverdi. Fotoğraf çekimi için beklemek zorunda kalmadım ve randevularımı zamanında aldım. Genel deneyimim olumlu oldu.

2023-09-20 Mehmet

XYZ Manken Ajansı'ndan aldığım hizmetten memnun kaldım. Fiyatlar makul ve hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı. Personel cana yakın ve hızlı hizmet verdi. Ortam ve dekor güzeldi. Genel olarak olumlu bir deneyimdi.

2023-09-20 Fatma

Manken ajansının tesisleri oldukça modern ve konforluydu. Bekleme süreleri kısa ve randevularımı zamanında aldım. Kaliteli hizmet aldım ve çalışanlar nazikti. Fiyatlar da makul seviyede. İlk izlenim olumlu olmuştu ve genel deneyimim de olumlu oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-10 Sevgi

Manken ajansının hizmetinden memnun kaldım. Fotoğraf çekimi için beklemek zorunda kalmadım ve tüm randevularımı zamanında aldım. Çalışanlar sıcakkanlı ve yardımseverdi. Hizmet kalitesi de beklentilerimi karşıladı. Genel olarak olumlu bir deneyim oldu.

2023-10-20 Gülay

Manken ajansının hizmeti oldukça iyiydi. İlk izlenimim olumlu oldu ve tesisler modern ve temizdi. Bekleme süreleri kısa ve randevularımı zamanında aldım. Çalışanlar sıcakkanlı ve hızlı hizmet verdi. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-30 Esra

Manken ajansının hizmet kalitesi beklentilerimi karşıladı. Fiyatlar da gayet makuldu. Çalışanlar yardımsever ve profesyoneldi. Tesisler modern ve temizdi. Bekleme süreleri de kısa oldu. Genel olarak memnun kaldım ve tekrar kullanabilirim.

2023-11-09 Elif

Manken ajansının fotoğraf çekimi için uygun bir ortamı vardı. Çalışanlar ilgili ve profesyoneldi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve randevularımı zamanında aldım. Genel olarak memnun kaldım ve tekrar kullanabilirim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? XYZ Manken Ajansı?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?