Kırım Kilisesi yorumlar

Kırım Kilisesi yakın Crimea Memorial Church, 52, Serdar-1 Ekrem Caddesi, Şahkulu, Şahkulu Mahallesi, Beyoğlu, Istanbul, Marmara Region, 34421

  • Adres: Şahkulu, Serdar-ı Ekrem Cd. No:52, 34425 Beyoğlu/İstanbul, Türkiye
  • Web sitesi: facebook.com
  • Enlem, Boylam: 41.0277079, 28.9767658

Kırım Kilisesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kırım Kilisesi yorumlar

Beyoğlu’nun en güzel sokaklarından biri olan Serdar-ı Ekrem sokakta bulunan kilise diğerlerine göre oldukça sakindi. Yeşillikler içinde bulunan bu kilise bir Anglikan Kilisesidir. İngilizlerin, Kırım savaşı anısına yaptırdığı kilise olması sebebiyle bu adı almıştır. Diğer kiliselere göre çok görkemli olmasa da görülmesi gerekir. Daha fazla

Gotik mimarisiyle Beyoğlu'nun en güzel sokaklarından birinde George Edmund Street eseri Kırım Kilisesi, ziyarete açık ve 5 tl karşılığı mum dikip dilek dileyebilir ve dua edebilirsiniz , Daha fazla

Konumu yeşillikler içinde olan sakin bir kilise. Kiliseye girerken ilk dikkat çeken şeylerden birisi bahçedeki tavuklar. İstanbul'da bulunan diğer bilindik kiliselere göre hiç kalabalık değildi. İç dizaynı çok güzel olup bir sürü cam motifi … Daha fazla

2023-09-25 Ayşe

Kırım Kilisesi'nin konumu çok güzel, yeşillikler içinde sakin bir ortam. İç dizaynı da oldukça güzel. Ancak çok görkemli bir kilise değil.

2023-09-25 Mustafa

Kırım Kilisesi'ni gezmek için giriş ücreti olarak 5 TL ödemeniz gerekiyor. İçeride mum dikip dilek dileyebilir ve dua edebilirsiniz. Güzel bir deneyim.

2023-09-25 Fatma

Kırım Kilisesi'nin bulunduğu sokak çok güzel. Gotik mimarisiyle dikkat çekiyor. İçerisi de güzel dizayn edilmiş ancak çok kalabalık değil. İstanbul'daki diğer kiliselere göre daha sakin.

2023-10-15 Zeynep

Kırım Kilisesi'nin konumu çok güzel, yeşillikler içinde huzurlu bir atmosferi var. Çevredeki sokaklar da güzel. İçerisi de oldukça güzel dizayn edilmiş. Görülmeye değer.

2023-10-25 Elif

Kırım Kilisesi'ne gezmek için giriş ücreti ödemeniz gerekiyor, ancak içeride mum dikip dilek dileyebiliyorsunuz. İçerisi güzel dizayn edilmiş, tavsiye ederim.

2023-10-30 Berk

Kırım Kilisesi'nin konumu güzel, sokaktaki diğer binalarla uyum sağlıyor. İçerisi de güzel dizayn edilmiş. Ancak çok kalabalık değil, daha sakin bir atmosferi var.

2023-11-14 Gizem

Kırım Kilisesi'nin konumu çok güzel, serin bir bahçesi var. İçerisi de güzel dizayn edilmiş. Görülmeye değer.

2023-11-19 Mert

Kırım Kilisesi'nin gotik mimarisi güzel görünüyor. İçerisi de güzel, cam motifleri dikkat çekici. Ancak çok kalabalık değil, sakin bir atmosferi var.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kırım Kilisesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?