Halley Home yorumlar

Halley Home yakın Çeltik Kebap Lahmacun, Nil Caddesi, Zümrütevler Mahallesi, Maltepe, Istanbul, Marmara Region, 34852

  • Adres: Zümrütevler, Nil Cd. No:2 D:B, 34852 Maltepe/İstanbul, Türkiye
  • Web sitesi: halleytekstil.com
  • Enlem, Boylam: 40.9421434, 29.1445298

Halley Home, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Halley Home yorumlar
2023-10-03 Ayşe

Mağazaya giriş yaptığımda ilk izlenim çok olumlu oldu, içeriye girerken hoşbir koku dikkatimi çekti. Mağaza hijyenik ve düzenli bir şekilde tasarlanmış. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımsever. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-03 Mustafa

Mağazaya gitmek için beklemem gereken süre çok kısaydı. Rezervasyon yapmadan gittiğim halde hemen bir masaya yerleştim. Personel çok ilgili ve hızlı hizmet sundular. Ürünlerin kalitesi de oldukça yüksek. Fiyatlar da makul düzeyde. Memnun kaldım.

2023-10-03 Fatma

Mağazaya girdiğimde hoş bir atmosferle karşılaştım. Mobilyalar ve dekorasyon zevkle seçilmiş. Personel ise çok yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi de çok iyiydi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da buna değer.

2023-10-18 Mehmet

Mağazaya gitmek için bir süre beklemem gerekti, rezervasyon yapmamıştım. Ancak personel hızlı bir şekilde bana yer ayarladı ve hizmet sundu. Mağaza genel olarak temiz ve düzenliydi. Ürünlerin kalitesi de oldukça iyiydi. Fiyatlar ise makul düzeyde.

2023-10-23 Esra

Mağazanın atmosferi ve dekorasyonu gerçekten güzel. Tüm ürünler kaliteli ve çeşitli. Personel ise çok yardımcı oldu. Fiyatlar da makul düzeyde. Tek sıkıntı hizmet biraz yavaştı. Ama genel olarak memnun kaldım.

2023-10-28 Ahmet

Mağazanın atmosferi oldukça hoş ve rahattı. Hizmet almak için çok beklemem gerekmeyen bir yerdi. Personel oldukça ilgili ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi kesinlikle çok yüksek. Fiyatlar ise biraz pahalı.

2023-11-07 Onur

Mağazada güzel bir atmosfer vardı. Personel oldukça yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi de oldukça yüksekti. Fiyatlar biraz pahalı olsa da buna değer.

2023-11-12 Elif

Mağazaya girer girmez hoş bir kokuyla karşılaştım. Hemen yerleşebileceğim bir masa buldum. Çalışanlar yardımcı ve güler yüzlüydü. Ürünlerin kalitesi oldukça yüksek. Fiyatlar ise biraz pahalı.

2023-11-17 İbrahim

Mağazaya gitmek için rezervasyon yaptım ve hemen yerleştim. Mağaza içi temiz ve düzenliydi. Çalışanlar da oldukça yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi de iyi. Fiyatlar biraz yüksek olsa da buna değer.

2023-11-22 Selin

İlk izlenimim oldukça olumlu oldu. Mağazaya giriş yapar yapmaz hoş bir kokuyla karşılaştım. Personel yardımcı ve güler yüzlüydü. Ürünlerin kalitesi de yüksekti ve fiyatlar makul düzeydeydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Halley Home?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?