Vatan Kırtasiye Toptan Dağıtım yorumlar

Vatan Kırtasiye Toptan Dağıtım yakın Tayze Çiçekçilik, 130, Cengiz Topel Caddesi, Esenevler Mahallesi, Ümraniye, Istanbul, Marmara Region, 34762

  • Adres: Esenevler, Cengiz Topel Cd. No:130, 34762 Ümraniye/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 216 523 43 39
  • Enlem, Boylam: 41.0141444, 29.0953303

Vatan Kırtasiye Toptan Dağıtım, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Vatan Kırtasiye Toptan Dağıtım yorumlar
2023-09-29 Ayşe

Vatan Kırtasiye Toptan Dağıtım Toptancı'dan yaptığım alışverişten çok memnun kaldım. Genel deneyimim mükemmeldi, ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da çok uyguntu. İlk izlenimim de olumlu idi, mağaza temiz ve düzenli görünüyordu. Personel çok yardımcı oldu ve hizmetleri oldukça iyiydi. Bekleme süresi çok fazla değildi ve rezervasyon yapıp yapmadığımı da sordular. Benim kişisel deneyimim oldukça olumlu oldu ve Vatan Kırtasiye Toptan Dağıtım Toptancı'yı kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-29 Fatma

Vatan Kırtasiye Toptan Dağıtım Toptancı'da yaptığım alışverişten oldukça memnun kaldım. Genel deneyimim çok pozitifti, ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatlar da oldukça makul idi. İlk izlenimim de olumlu idi, mağaza düzenli ve temizdi. Personel oldukça yardımcı oldu ve hizmetleri çok iyiydi. Bekleme sürem kısa oldu ve rezervasyonumu önceden yapmıştım. Benim kişisel deneyimim oldukça olumlu ve memnun kaldığım için Vatan Kırtasiye Toptan Dağıtım Toptancı'yı kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-19 Ayhan

Vatan Kırtasiye Toptan Dağıtım Toptancı'da yaptığım alışverişten oldukça memnun kaldım. Genel deneyimim harikaydı, ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da oldukça makul idi. İlk izlenimim de olumlu idi, mağaza düzenli ve temizdi. Personel çok yardımcı oldu ve hizmetleri çok iyi idi. Bekleme sürem çok fazla değildi ve rezervasyonumu yapmıştım. Kişisel deneyimim oldukça olumlu ve kesinlikle Vatan Kırtasiye Toptan Dağıtım Toptancı'yı tavsiye ederim.

2023-10-29 Ahmet

Vatan Kırtasiye Toptan Dağıtım Toptancı'da yaptığım alışverişten oldukça memnun kaldım. Genel deneyimim gayet iyi oldu, ürünlerin kalitesi ve fiyatlar da beklentilerimi karşıladı. İlk izlenimim de olumlu idi, mağaza temiz ve düzenli görünüyordu. Personel çok yardımcı oldu ve hizmetleri de iyi idi. Bekleme süresi fazla değildi ve rezervasyonumu önceden yapmıştım. Benim kişisel deneyimim oldukça olumlu ve Vatan Kırtasiye Toptan Dağıtım Toptancı'yı kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Nazlı

Vatan Kırtasiye Toptan Dağıtım Toptancı'dan yaptığım alışverişten genel olarak memnun kaldım. Deneyimim iyi idi, ürünlerin kalitesi iyiydi ve fiyatlar da makul idi. İlk izlenimim de olumlu idi, mağaza düzenli ve temizdi. Personel yardımcı oldu ve hizmetleri iyiydi. Bekleme süresi de kabul edilebilirdi ve rezervasyonum yoktu. Kişisel deneyimim olumlu oldu ve Vatan Kırtasiye Toptan Dağıtım Toptancı'nın tavsiye edebilirim.

2023-11-23 Irmak

Vatan Kırtasiye Toptan Dağıtım Toptancı'da yaptığım alışverişten oldukça memnun kaldım. Genel deneyimim harikaydı, ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatlar da oldukça uygun idi. İlk izlenimim de olumlu idi, mağaza düzenli ve temiz görünüyordu. Personel çok yardımcı oldu ve hizmetleri çok iyi idi. Bekleme sürem kısa oldu ve rezervasyonumu önceden yaptım. Kişisel deneyimim oldukça olumlu ve Vatan Kırtasiye Toptan Dağıtım Toptancı'yı kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Vatan Kırtasiye Toptan Dağıtım?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?