Kaburgacı Celal yorumlar

Kaburgacı Celal yakın Marmaris Muğla Yolu, Çetibeli, Marmaris, Muğla, Aegean Region, 48660

  • Adres: Çetibeli, Kızlan sokak No 47, 48000 Marmaris/Muğla, Türkiye
  • Telefon: +90 532 137 44 20
  • Enlem, Boylam: 37.0013879, 28.3119121

Kaburgacı Celal, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Kaburgacı Celal yorumlar

We’ve had the best meat dish of all the restaurants we’ve tried so far. Great service and portion size. The Turkish coffee was great (even though I’m not a big fan). Would highly recommend! Daha fazla

Bu civarda yol üstünde acıktıysanız tercih etmeniz gereken işletme. Öyle manzarası falan yok ama lezzet mükemmel. Kaburgasının lezzeti benzersiz. Bazlama tostun sucuğu ve kaşarı çok güzel. Sunumlar gözü doyuruyor. Kahvaltı tabağı doyurucu. Kibar ve çözümcü yaklaşım, işletmeyi ön plana çıkarıyor. Daha fazla

Marmaris Akyaka arasında jandarma kontrol noktasının dibinde bir aile işletmesi. Celal Bey, ikinci kuşak olarak işletiyor. Tamamen şans eseri Google’dan bularak geldik. ✅ Kapısında biraz tereddüt ettim (fazla salaş geldi) hiç zorlamadan … Daha fazla

2023-09-19 Ayşe

Şimdiye kadar denediğimiz restoranların en iyi et yemeği oldu. Harika hizmet ve porsiyon boyutu. Türk kahvesi güzeldi (ben pek çok sevici değilim). Şiddetle tavsiye ederim!

2023-09-19 Mehmet

Bu civarda yol üstünde acıktıysanız tercih etmeniz gereken işletme. Öyle manzarası falan yok ama lezzet mükemmel. Kaburgasının lezzeti benzersiz. Bazlama tostun sucuğu ve kaşarı çok güzel. Sunumlar gözü doyuruyor. Kahvaltı tabağı doyurucu. Kibar ve çözümcü yaklaşım, işletmeyi ön plana çıkarıyor.

2023-09-19 Fatma

Marmaris Akyaka arasında jandarma kontrol noktasının dibinde bir aile işletmesi. Celal Bey, ikinci kuşak olarak işletiyor. Tamamen şans eseri Google’dan bularak geldik. ✅ Kapısında biraz tereddüt ettim (fazla salaş geldi) hiç zorlamadan...

2023-10-04 Ahmet

Gerçekten çok güzel ve sıcak bir atmosfere sahip olan harika bir yer. Personel çok samimi ve yardımsever. Yiyecekler lezzetli ve porsiyonları da iyiydi. Kahvaltı tabağı çeşitlilik açısından beğenildi. Tavuk sote ve et yemekleri favorimizdi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğiz.

2023-10-09 Nazlı

Çalışanlar çok kibar ve yardımsever. Yemekler lezzetli ve taze hazırlanmış. Fiyatlar da makul. Kahvaltı tabağı tam bir doyuruculuk. Sıcak servis ve kolay rezervasyon. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Mustafa

Harika bir kahvaltı deneyimi yaşadık. Yemekler taze ve lezzetli. Personel çok misafirperver ve hızlı hizmet sağlıyor. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar gideceğiz.

2023-10-19 Aylin

Mükemmel yemek deneyimi. Etler çok lezzetli ve porsiyonlar büyük. Personel çok kibar ve yardımsever. Kahvaltı tabağı çeşitli ve doyurucu. Fiyatlar da makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-24 Murat

Kaburgaları gerçekten lezzetliydi. Sunumlar harika ve porsiyonlar büyük. Personel çok samimi ve yardımsever. Kahvaltı tabağı da lezzetli ve doyurucu. Tavsiye ederim.

2023-10-29 Selin

Her şey çok güzeldi. Et yemekleri lezzetli ve iyi pişmişti. Kahvaltı tabağı geniş bir seçeneğe sahipti. Personel çok kibar ve yardımsever. Fiyatlar makul. Kesinlikle geri geleceğiz.

2023-11-03 Cem

Harika bir restoran deneyimi yaşadık. Et yemeği enfesti ve porsiyonlar büyüktü. Türk kahvesi de güzeldi. Personel çok yardımsever ve hızlı hizmet sağlıyor. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğiz.

2023-11-08 Derya

Çok lezzetli bir kahvaltı yaptık. Personel çok kibar ve yardımsever. Yemekler taze ve lezzetli. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Emre

Mükemmel bir et yemeği deneyimi yaşadık. Lezzetli etler ve doyurucu porsiyonlar. Hızlı ve dostça servis. Türk kahvesi de güzeldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-18 Elif

Mükemmel bir kahvaltı yeriydi. Et yemekleri lezzetli ve doyurucu. Personel çok kibardı ve hızlı hizmet sağladı. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar gideceğiz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Kaburgacı Celal?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?