maria yilmaz bale okulu yorumlar

maria yilmaz bale okulu yakın Yeşilbahçe Mahallesi, Antalya, Muratpaşa, Antalya, Mediterranean Region, 07200

  • Adres: Yeşilbahçe, 1481. Sk. No:4, 07160 Muratpaşa/Antalya, Türkiye
  • Telefon: +90 242 316 15 05
  • Web sitesi: baleantalya.com
  • Enlem, Boylam: 36.8677459, 30.728673

maria yilmaz bale okulu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
maria yilmaz bale okulu yorumlar

Antalya'nin tanınmış köklü bale ve sanat okuludur. Çocuklarımıza sanat sevgisini ve sanatçı olmanın gerektirdiği disiplini en güzel şekilde veriyorlar. Kızımın bale zerafeti ve fiziksel disiplin kazanışını gördükçe mutlu oluyorum. … Daha fazla

7 yıldır kendi okulumuz gibi hissettiren çocuklara profesyonel baleyi en iyi şekilde eğitim veren bir kurumdur . Çocuklara bale yi sevdiren tek okul denilebilir antalya da bale konusunda . Maria yılmaz ailesinde olmaktan çok mutluyuz ,çocuğunuzu hiç şüphe etmeden bu okula Gönderebilirsiniz.

Başka bale okuluna 1 yıl gidip bir arpa boyu yol alamışken öğretmen bir arkadaşımın tavsiyesiyle gelip tanıştığım bu kurum, kesinlikle doğru adres. Kurum sahibi Seda Hanım ve ekibi tam anlamıyla profesyoneller. Kızımın hayatına bu kadar güzel dokundukları için çok teşekkür ederim. öyle görünüyor ki uzun yıllar birlikte olacağız ???? …

2023-09-28 Melike

Antalya'nin tanınmış köklü bale ve sanat okuludur. Çocuklarımıza sanat sevgisini ve sanatçı olmanın gerektirdiği disiplini en güzel şekilde veriyorlar. Kızımın bale zerafeti ve fiziksel disiplin kazanışını gördükçe mutlu oluyorum.

2023-09-28 Ayşe

7 yıldır kendi okulumuz gibi hissettiren çocuklara profesyonel baleyi en iyi şekilde eğitim veren bir kurumdur. Çocuklara bale yi sevdiren tek okul denilebilir antalya da bale konusunda. Maria yılmaz ailesinde olmaktan çok mutluyuz ,çocuğunuzu hiç şüphe etmeden bu okula Gönderebilirsiniz.

2023-09-28 Demir

Başka bale okuluna 1 yıl gidip bir arpa boyu yol alamışken öğretmen bir arkadaşımın tavsiyesiyle gelip tanıştığım bu kurum, kesinlikle doğru adres. Kurum sahibi Seda Hanım ve ekibi tam anlamıyla profesyoneller. Kızımın hayatına bu kadar güzel dokundukları için çok teşekkür ederim. öyle görünüyor ki uzun yıllar birlikte olacağız.

2023-10-13 Büşra

Okulun iyi bir altyapıya sahip olduğunu düşünüyorum. Öğretmenlerin deneyimi ve bilgisi, sanat ve bale alanında öğrencilere katkı sağlamaktadır. Çocuğumun burada geçirdiği zamandan memnunum.

2023-10-18 Volkan

Maria Yılmaz Bale Okulu, çocuklara bale eğitimi veren güvenilir bir kurumdur. Öğretmenlerin profesyonelliği ve çocuklarına gösterdikleri ilgi sayesinde çocuklar kendilerini geliştirme fırsatı buluyorlar. Okulun fiziksel imkanları da oldukça iyidir.

2023-10-23 Şeyma

Bale eğitimine başlamak için araştırma yaparken Maria Yılmaz Bale Okulu'nun iyi bir seçenek olduğunu düşündüm. Okulda bale eğitimi alan çocukların yeteneklerini geliştirdiklerini görmek mutluluk verici. Öğretmenlerin sabrı ve öğrencilere olan yaklaşımı da takdir edilesi.

2023-10-28 Ahmet

Kızım Maria Yılmaz Bale Okulu'na geçtiğinden beri bale konusunda büyük ilerleme kaydetti. Öğretmenlerin bilgi ve deneyimi sayesinde çocuklar gerçekten yeteneklerini keşfediyorlar. Okulun disiplini de öğrencilerin karakter gelişimine olumlu katkıda bulunuyor.

2023-11-02 Esra

Kızım bu okulda bale eğitimi alıyor ve çok mutlu. Öğretmenlerin ilgisi ve desteği sayesinde baleye olan ilgisi arttı ve kendine olan güveni gelişti. Maria Yılmaz Bale Okulu'nun sağladığı imkanlar da oldukça iyidir.

2023-11-07 Cem

Okulun öğretmenleri gerçekten bale konusunda uzman. Kızımı bu okula gönderdiğim için çok memnunum. Öğrencilere verilen disiplin ve eğitim, bale yeteneklerini geliştirmelerini sağlıyor. Okulun atmosferi de oldukça pozitif ve destekleyici.

2023-11-12 Gamze

Kızım burada bale eğitimi alıyor ve çok mutlu. Öğretmenlerin öğrencilere olan ilgisi ve sabrı takdire değer. Okulun fiziksel imkanları da oldukça iyidir. Maria Yılmaz Bale Okulu'nun çocuklar için güvenli ve destekleyici bir ortam sağladığını düşünüyorum.

2023-11-17 Berkan

Çocuğum bu okula başladığından beri bale konusunda büyük ilerleme kaydetti. Öğretmenlerin bilgisi ve deneyimi sayesinde çocuklar gerçekten yeteneklerini ortaya koyabiliyorlar. Okulun disiplini ve profesyonel yaklaşımı da takdir edilesi.

2023-11-22 Sevgi

Maria Yılmaz Bale Okulu, çocuklara bale eğitimi veren güvenilir bir kurumdur. Öğretmenlerin deneyimi ve çocuklara olan yaklaşımı sayesinde çocuklar kendilerini geliştirme fırsatı buluyorlar. Çocuğum burada geçirdiği zamandan büyük keyif alıyor.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? maria yilmaz bale okulu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?