Turkish Airlines yorumlar

Turkish Airlines yakın Hopa Caddesi, Eskipazar, Çayeli, Rize, Black Sea Region, 53200

  • Adres: Yenipazar, 53200 Çayeli/Rize, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 41.0886922, 40.7256931

Turkish Airlines, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Turkish Airlines yorumlar
2023-09-19 Ahmet

Türk Hava Yolları ile seyahat ettiğim her deneyimim harikaydı. Personel her zaman çok misafirperver ve yardımseverdi. Uçaklar temiz ve konforluydu. Yemekler lezzetliydi. Genel olarak harika bir deneyim yaşadım.

2023-09-19 Mehmet

THY'yi birkaç kez kullandım ve her seferinde memnun kaldım. Uçaklar temizdi, personel dostça ve profesyoneldi. Yemekler lezzetliydi ve uçuşlar zamanında başladı. İyi bir deneyim geçirdiğim için mutluyum.

2023-09-19 Ayşe

Türk Hava Yolları'nda seyahat etmek benim için her zaman harika bir deneyim olmuştur. Personel her zaman güler yüzlü ve yardımseverdir. Uçaklar temiz ve konforludur. Yiyecek ve içecek hizmeti mükemmeldir. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-04 Fatma

Türk Hava Yolları'nda birkaç kez uçtum ve her seferinde mükemmel bir hizmet aldım. Personel çok nazik ve yardımseverdi. Uçaklar temiz ve rahattı. Yemekler lezzetliydi. Tekrar kullanacağım ve herkese tavsiye ederim.

2023-10-09 Ali

Türk Hava Yolları ile olan deneyimim mükemmel oldu. Uçaklar temiz ve ferah, personel dostça ve profesyoneldi. Yemekler lezzetliydi ve uçuşlar rahattı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir havayolu.

2023-10-14 Hülya

Türk Hava Yolları harika bir hizmet sunuyor. Personel çok yardımsever ve profesyonel. Uçaklar temiz ve rahattır. Yemekler lezzetlidir ve birçok seçenek sunulmaktadır. Bu havayolunu herkese tavsiye ederim.

2023-10-19 Osman

THY ile seyahat ettiğim her seferinde iyi bir deneyim yaşadım. Uçaklar temizdi ve personel yardımseverdi. Yemekler lezzetliydi ve uçuşlar zamanında başladı. Kesinlikle tekrar tercih edeceğim bir havayolu.

2023-10-24 Ahmet

Türk Hava Yolları'nın hizmetinden çok memnunum. Personel her zaman güler yüzlü ve yardımseverdir. Uçuşlar zamanında başlar ve uçaklar temizdir. Yemekler lezzetlidir. Kesinlikle en sevdiğim havayollarından biri.

2023-10-29 Emine

THY ile birkaç kez uçtum ve her seferinde harika bir deneyim yaşadım. Personel her zaman çok profesyonel ve yardımseverdi. Uçaklar temiz ve konforluydu. Yemekler lezzetliydi. Bu havayolu her zaman ilk tercihimdir.

2023-11-03 Yusuf

Türk Hava Yolları'nda seyahat etmek her zaman harika bir deneyim olmuştur. Personel mükemmeldir ve uçaklar temiz ve konforludur. Yemekler lezzetli ve çeşitlidir. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Elif

THY ile her seferinde harika bir deneyim yaşadım. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Uçaklar temiz ve konforluydu. Yemekler lezzetliydi. Tüm seyahatlerim için ilk tercihim.

2023-11-13 Hasan

Türk Hava Yolları'na her seferinde memnun kaldım. Personel her zaman profesyonel ve yardımseverdi. Uçaklar konforluydu ve yemekler lezzetliydi. En sevdiğim havayollarından biri.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Turkish Airlines?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?