Proje Tasarım Merkezi yorumlar

Proje Tasarım Merkezi yakın Ticaret Mektep Sokak, Gazipaşa, Gazipaşa Mahallesi, Ortahisar, Trabzon, Black Sea Region, 61110

  • Adres: Kemerkaya, Uzun Sok. Zafer Çarşısı No:403, 61200 Ortahisar/Trabzon, Türkiye
  • Telefon: +90 462 326 59 23
  • Web sitesi: ptmproje.com
  • Enlem, Boylam: 41.0053435, 39.7278685

Proje Tasarım Merkezi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Proje Tasarım Merkezi yorumlar
2023-09-19 Ayşe

Proje Tasarım Merkezi Peyzaj Mimarı mükemmel bir deneyimdi. Bekleme süresi kısa ve rezervasyon yapmak kolaydı. Ürün ve hizmet kalitesi çok yüksekti. Çalışanlar çok yardımcı ve profesyoneldi. Ortam ve dekor harikaydı. Genel olarak harika bir deneyimdi. Tesisler ve imkanlar çok iyiydi. Fiyat performans açısından da oldukça memnun kaldım. İlk izlenim ve atmosfer çok etkileyiciydi. Şahsi deneyimimden çok memnun kaldım.

2023-09-19 Mehmet

Proje Tasarım Merkezi Peyzaj Mimarı beklentilerimin üzerinde bir deneyimdi. Hizmet kalitesi oldukça yüksekti ve çalışanlar son derece profesyonel davrandı. Bekleme süresi kısa olduğu için rezervasyon yapmak zorunda kalmadım. Ortam ve dekor çok güzeldi. Tesisler ve imkanlar oldukça iyi düzenlenmişti. Fiyat performans açısından da oldukça tatmin ediciydi. Başlangıçta etkileyici bir izlenim bıraktı ve atmosfer oldukça hoştu. Kendi deneyimimden çok memnun kaldım.

2023-09-19 Selin

Proje Tasarım Merkezi Peyzaj Mimarı'na gitmek çok keyifli bir deneyimdi. Rezervasyon yapmadan beklemek zorunda kalmadım. Ürün ve hizmet kalitesi oldukça yüksekti. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımseverdi. Ortam ve dekor çok güzel ve hoştu. Genel olarak harika bir deneyimdi. Tesisler ve imkanlar oldukça iyi düzenlenmişti. Fiyat performans açısından da memnun kaldım. İlk izlenim ve atmosfer oldukça etkileyiciydi. Kişisel deneyimimden çok memnun kaldım.

2023-10-04 Can

Proje Tasarım Merkezi Peyzaj Mimarı oldukça beğendiğim bir deneyimdi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Hizmet kalitesi oldukça yüksekti ve çalışanlar son derece profesyoneldi. Ortam ve dekor harikaydı. Genel olarak harika bir deneyimdi. Tesisler ve imkanlar çok iyiydi. Fiyat performans açısından da oldukça tatmin ediciydi. İlk izlenim ve atmosfer çok etkileyiciydi. Kişisel deneyimimden çok memnun kaldım.

2023-10-09 Elif

Proje Tasarım Merkezi Peyzaj Mimarı'na gitmek oldukça keyifli bir deneyimdi. Rezervasyon yapmak kolaydı ve beklemek zorunda kalmadım. Ürün ve hizmet kalitesi çok yüksekti. Çalışanlar oldukça yardımcı ve profesyoneldi. Ortam ve dekor görülmeye değerdi. Genel olarak harika bir deneyimdi. Tesisler ve imkanlar oldukça iyiydi. Fiyat performans açısından da memnun kaldım. İlk izlenim ve atmosfer çok hoştu. Kişisel deneyimimden çok memnun kaldım.

2023-10-14 Eren

Proje Tasarım Merkezi Peyzaj Mimarı'nı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine denedim ve çok memnun kaldım. Bekleme süresi kısa olduğu için rezervasyon yapmaya gerek kalmadı. Hizmet kalitesi oldukça yüksekti ve çalışanlar çok profesyoneldi. Ortam ve dekor çok güzel ve estetikti. Genel olarak harika bir deneyimdi. Tesisler ve imkanlar oldukça iyi düzenlenmişti. Fiyat performans açısından da oldukça tatmin ediciydi. İlk izlenim oldukça etkileyiciydi ve atmosfer çok hoştu. Şahsi deneyimimden çok memnun kaldım.

2023-10-19 Sevgi

Proje Tasarım Merkezi Peyzaj Mimarı harika bir deneyimdi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Ürün ve hizmet kalitesi oldukça yüksekti. Çalışanlar çok yardımcı ve profesyoneldi. Ortam ve dekor çok güzeldi. Genel olarak harika bir deneyimdi. Tesisler ve imkanlar çok iyiydi. Fiyat performans açısından da memnun kaldım. Başlangıçta etkileyici bir izlenim bıraktı ve atmosfer oldukça hoştu. Kişisel deneyimimden çok memnun kaldım.

2023-10-24 Ali

Proje Tasarım Merkezi Peyzaj Mimarı'nın beklediğimden daha iyi bir deneyim olduğunu söyleyebilirim. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmak zorunda kalmadım. Hizmet kalitesi çok yüksekti ve çalışanlar son derece profesyoneldi. Ortam ve dekor harikaydı. Genel olarak harika bir deneyimdi. Tesisler ve imkanlar oldukça iyiydi. Fiyat performans açısından da memnun kaldım. İlk izlenim ve atmosfer etkileyiciydi. Kişisel deneyimimden çok memnun kaldım.

2023-10-29 Ayhan

Proje Tasarım Merkezi Peyzaj Mimarı oldukça memnun kaldığım bir deneyimdi. Bekleme süresi kısa olduğu için rezervasyon yapmaya gerek kalmadı. Ürün ve hizmet kalitesi oldukça yüksekti. Çalışanlar çok yardımcı ve profesyoneldi. Ortam ve dekor çok hoştu. Genel olarak harika bir deneyimdi. Tesisler ve imkanlar oldukça iyi düzenlenmişti. Fiyat performans açısından da oldukça tatmin ediciydi. Başlangıçta etkileyici bir izlenim bıraktı ve atmosfer hoştu. Şahsi deneyimimden çok memnun kaldım.

2023-11-03 Aysel

Proje Tasarım Merkezi Peyzaj Mimarı mükemmel bir deneyimdi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Ürün ve hizmet kalitesi çok yüksekti. Çalışanlar çok yardımcı ve profesyoneldi. Ortam ve dekor harikaydı. Genel olarak harika bir deneyimdi. Tesisler ve imkanlar çok iyiydi. Fiyat performans açısından da oldukça memnun kaldım. Başlangıçta etkileyici bir izlenim bıraktı ve atmosfer oldukça hoştu. Kişisel deneyimimden çok memnun kaldım.

2023-11-08 Gizem

Proje Tasarım Merkezi Peyzaj Mimarı çok güzel bir deneyimdi. Bekleme süresi oldukça kısaydı ve rezervasyon yapmak kolaydı. Ürün ve hizmet kalitesi oldukça yüksekti. Çalışanlar güler yüzlü ve yardımcıydı. Ortam ve dekor çok güzel ve estetikti. Genel olarak harika bir deneyimdi. Tesisler ve imkanlar iyi düzenlenmişti. Fiyat performans açısından da oldukça tatmin ediciydi. İlk izlenim oldukça etkileyiciydi ve atmosfer hoştu. Kişisel deneyimimden çok memnun kaldım.

2023-11-13 Burak

Proje Tasarım Merkezi Peyzaj Mimarı'nda harika bir deneyim yaşadım. Bekleme süresi çok kısaydı ve rezervasyon yapmak zorunda kalmadım. Ürün ve hizmet kalitesi oldukça yüksekti. Çalışanlar çok yardımcı ve profesyoneldi. Ortam ve dekor çok hoştu. Genel olarak harika bir deneyimdi. Tesisler ve imkanlar çok iyiydi. Fiyat performans açısından da memnun kaldım. İlk izlenim ve atmosfer oldukça etkileyiciydi. Kişisel deneyimimden çok memnun kaldım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Proje Tasarım Merkezi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?