Teknotim Ltd. Şti. yorumlar

Teknotim Ltd. Şti. yakın Değirmen Sokağı, Defterdar Mahallesi, Eyüpsultan, Istanbul, Marmara Region, 34050

  • Adres: Defterdar Mahallesi Otakçılar Caddesi, Eyüp İş Merkezi 80/42, 34050, Türkiye
  • Telefon: +90 212 544 52 24
  • Web sitesi: teknotim.com
  • Enlem, Boylam: 41.0370681, 28.932933

Teknotim Ltd. Şti., bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Teknotim Ltd. Şti. yorumlar
2023-09-29 Ahmet

Talaşlı imalat işi yapan firmada çalıştığım bir süre boyunca gördüklerim oldukça memnun ediciydi. İşletmenin genel görünümü oldukça düzenli ve temizdi. Atölye ve makinelerin bakımı düzenli olarak yapılıyordu. İşletmenin sahipleri ve çalışanları da oldukça profesyonel ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi de oldukça yüksekti. Fiyat olarak da oldukça uygun bir işletme olduğunu söyleyebilirim. Genel olarak Talaşlı İmalat Yapan İşletme deneyimim çok olumlu olduğunu söyleyebilirim.

2023-09-29 Ayşe

Talaşlı İmalat Yapan İşletme'nin işletme atmosferi oldukça profesyonel ve rahattı. Personel çok yardımsever ve deneyimliydi. Ürün kalitesi harikaydı ve fiyatlar uyguntu. Servis beklemek için çok fazla zaman harcamadım. Beklentilerimi aştı! Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-09-29 Mehmet

Talaşlı İmalat Yapan İşletme'de çok güzel bir deneyim yaşadım. İşletme sahipleri ve personel, müşterilere samimi ve yardımsever davranıyorlar. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve fiyatlar da oldukça makul. Atmosfer çok hoş ve rahatlatıcı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-14 Fatma

Talaşlı İmalat Yapan İşletme'nin atmosferi oldukça temiz ve düzenli. Çalışanlar son derece nazik ve profesyonel. Ürünler de oldukça kaliteli ve fiyatlar makul. Bekleme süresi de oldukça kısa ve rezervasyon yapma imkanı var. Genel olarak mükemmel bir deneyim yaşadım!

2023-10-19 Ali

Talaşlı İmalat Yapan İşletme'yi deneyimlediğimde oldukça etkilendim. İşletme oldukça temiz ve düzenliydi. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatlar da makuldü. Genel olarak çok olumlu bir deneyim yaşadım.

2023-10-24 Zeynep

Talaşlı İmalat Yapan İşletme'de güzel bir deneyim yaşadım. İşletme sahipleri ve personel çok cana yakın ve yardımsever. Ürün kalitesi oldukça yüksek ve fiyatlar da oldukça uygun. Atölye ortamı da oldukça hoş ve rahattı. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-29 Mustafa

Talaşlı İmalat Yapan İşletme'nin genel görünümü oldukça düzenli ve temizdi. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi harikaydı ve fiyatlar makul düzeydeydi. Talaşlı İmalat Yapan İşletme'de harika bir deneyim yaşadım ve kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-03 Sultan

Talaşlı İmalat Yapan İşletme'de harika bir deneyim yaşadım. İşletme oldukça temiz ve düzenli. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatlar da makuldü. Bekleme süresi de oldukça kısa. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-11-08 Emre

Talaşlı İmalat Yapan İşletme'ye olan deneyimim oldukça olumlu oldu. İşletme sahipleri ve personel çok cana yakın ve yardımsever. Ürün kalitesi harika. Fiyatlar da oldukça uygun. Overall, memnuniyetim çok yüksek.

2023-11-13 Gözde

Talaşlı İmalat Yapan İşletme'de harika bir deneyim yaşadım. İşletme oldukça temiz ve düzenli. Personel çok yardımsever ve profesyoneldi. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatlar da uygun. Bekleme süresi oldukça kısa. Kesinlikle tekrar ziyaret ederim!

2023-11-18 Tarık

Talaşlı İmalat Yapan İşletme'de harika bir deneyim yaşadım. Çalışanlar son derece yardımsever ve profesyonel. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatlar uygun. Bekleme süresi oldukça kısa. Talaşlı İmalat Yapan İşletme'yi tavsiye ederim!

2023-11-23 Sevil

Talaşlı İmalat Yapan İşletme'de güzel bir deneyim yaşadım. İşletmenin atmosferi oldukça hoş ve rahattı. Personel çok yardımsever ve profesyonel. Ürünlerin kalitesi yüksek ve fiyatlar da uygun. Bekleme süresi oldukça kısa. Kesinlikle tavsiye ederim!

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Teknotim Ltd. Şti.?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?