Toptan Saat - Saat Store Saatçilik Ve Dış. Tic.Ltd.Şti. OFİS yorumlar

Toptan Saat - Saat Store Saatçilik Ve Dış. Tic.Ltd.Şti. OFİS yakın Caferağa Sokağı, Çiğdem Mahallesi, Beykoz, Istanbul, Marmara Region, 34800

  • Enlem, Boylam: 41.1112867, 29.094867

Toptan Saat - Saat Store Saatçilik Ve Dış. Tic.Ltd.Şti. OFİS, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Toptan Saat - Saat Store Saatçilik Ve Dış. Tic.Ltd.Şti. OFİS yorumlar

Beautiful place

2023-09-22 Ahmet

Çok güzel bir yer. Personel çok nazik ve yardımsever. Saatler çok kaliteli ve şık. Fiyatlar da oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-09-22 Ayşe

Mağazaya girişte biraz beklememiz gerekti, ancak personel çok hızlı bir şekilde bizi yardımcı oldu. Mağazanın atmosferi çok güzeldi ve dekorasyon harikaydı. Saatlerin kalitesi de çok iyi ve fiyatları da makul. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-09-22 Mehmet

Çok şık bir mağaza. Saatlerin kalitesi harika ve fiyatları da uygun. Personel çok yardımcı oldu ve profesyoneller. Bekleme süresi kabul edilebilir seviyede. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

2023-10-07 Sevgi

Mağazaya ilk girişte etkilendim. Atmosfer çok sıcak ve davetkar. Fiyatlar çok iyi ve saatlerin kalitesi harika. Personel de çok yardımcı olur. Bu mağazayı şiddetle tavsiye ediyorum.

2023-10-12 Murat

Bir saat arayışım sırasında bu mağazayı keşfettim ve çok memnun kaldım. Personel çok nazikti ve çok yardımcı oldular. Saatlerin kalitesi çok iyi ve fiyatlar da makul. Kesinlikle geri geleceğim.

2023-10-17 Ayhan

Bu mağaza gerçekten güzel bir yer. Personel çok yardımcı oldULAR ve fiyatlar da uygun. MÜKEMMEL bir saat satın aldım ve çok memnunum. Teşekkür ederim!

2023-10-22 Serap

Bu mağazaya ilk kez gitim ve çok memnun kaldım. Personel çok yardımcı olur ve saatlerin kalitesi çok iyidir. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle başka bir saat satın almak için geri geleceğim.

2023-10-27 Ali

Bu mağaza gerçekten harika. Personel çok nazik ve profesyonel. Fiyatlar da uygun ve saatlerin kalitesi de harika. Bekleme süresi kabul edilebilir. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-01 Deniz

Bu mağazada alışveriş yapmak çok keyifliydi. Personel çok yardımcı oldu ve saatlerin kalitesi mükemmeldi. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-06 Gülay

Mağaza çok güzel, dekorasyon harika. Personel çok yardımcı oldu ve saatlerin kalitesi mükemmel. Fiyatlar da çok uygun. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

2023-11-11 Yılmaz

Bu mağaza gerçekten şık bir yer. Personel çok yardımcı olur ve saatlerin kalitesi mükemmel. Fiyatlar da uygun. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-11-16 Esma

Mağazaya girdiğimde beni etkiledi. Dekor çok güzel ve personel çok nazik ve yardımcı oldu. Fiyatlar da uygun ve saatlerin kalitesi harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Toptan Saat - Saat Store Saatçilik Ve Dış. Tic.Ltd.Şti. OFİS?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?