Renault Köy Otomotiv Ordu

Renault Köy Otomotiv Ordu yakın Renault, 1360. Sokak, Cumhuriyet Mahallesi, Ordu, Altınordu, Ordu, Black Sea Region, 52200

  • Adres: Cumhuriyet, Mustafa Kemal Blv. NO:56, 52200 Altınordu/Ordu, Türkiye
  • Telefon: +90 452 234 91 92
  • Web sitesi: koyotomotiv.renault.com.tr
  • Enlem, Boylam: 40.976831, 37.943948

Renault Köy Otomotiv Ordu, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Renault Köy Otomotiv Ordu yorumlar

Renault’a geldiğimiz ilk andan itibaren ilgi alaka üst seviyede idi. Müşteri danışmanımız Gökmen bey bizle çok ilgilendi. İşlemlerin onaylanmasını beklerken yemek ikramında bulundu. Kendisine bu platform üzerinden tekrar teşekkür ediyorum.

Bugun arkadasima megane icon almaya geldik gokmen bey bizle ilgilendi cok tesekkur ediyoruz renault ailesine

Ordu Koy otomotiv ailesinin kaliteli hizmetinden dolayı teşekkürlerimi sunar ayrıca müşteri temsilcim gökmen deveci beye ayrıca ilgi alakasindan dolayı başarıları temennimi ve minnetkarligimi sunarım .Serhat Yüksel

2023-09-17 Musa

Renault’a geldiğimiz ilk andan itibaren ilgi alaka üst seviyede idi. Müşteri danışmanımız Gökmen bey bizle çok ilgilendi. İşlemlerin onaylanmasını beklerken yemek ikramında bulundu. Kendisine bu platform üzerinden tekrar teşekkür ediyorum.

2023-09-17 Özgür

Bugün arkadaşıma Megane Icon almaya geldik. Gökmen bey bizle ilgilendi, çok teşekkür ediyoruz Renault ailesine.

2023-09-17 Ali

Ordu Koy otomotiv ailesinin kaliteli hizmetinden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca müşteri temsilcim Gökmen Deveci beye ayrıca ilgi alakasından dolayı başarıları temennimi ve minnettarlığımı sunarım.

2023-10-02 Ayşe

Renault Köy Otomotiv Ordu Renault Bayisi'nde aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Müşteri danışmanımız Gökmen Bey son derece ilgiliydi ve işlemlerimizi hızlı bir şekilde tamamladık. Tavsiye ederim.

2023-10-07 Emre

Renault bayisi olarak beklentilerimi karşılayacak bir deneyim yaşadım. Çalışanlar çok yardımcı oldular ve işlemlerimizi hızlı bir şekilde hallettiler. Teşekkür ederim.

2023-10-12 Deniz

Renault Köy Otomotiv Ordu Renault Bayisi'nde aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Çalışanlar son derece profesyonel ve ilgiliydi. Arabamı alırken her aşamada destek oldular.

2023-10-17 Can

Renault'a ilk kez gittim ve hoş bir deneyim yaşadım. Müşteri temsilcisi Gökmen Bey çok yardımcı oldu ve işlemlerimizi kolaylaştırdı. Burada arabamı almak için 5 yıldızlı bir deneyim yaşadım.

2023-10-22 Selin

Ordu'daki Renault bayisinden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Çalışanlar çok profesyonel ve naziklerdi. Her adımda bize yardımcı oldular ve sorularımıza hızlı bir şekilde cevap verdiler.

2023-10-27 Murat

Renault bayisinden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Çalışanlar çok saygılı ve yardımcı oldular. İşlemlerimizi hızlı bir şekilde tamamladık ve aracımızı aldık. Teşekkür ederiz.

2023-11-01 Beyza

Renault bayisindeki deneyimimiz harikaydı. Çalışanlar son derece dostça ve bilgililerdi. İşlemlerimizi kolaylaştırdılar ve bize yardımcı oldular. Teşekkür ederiz.

2023-11-06 Ahmet

Renault bayisinden aldığım hizmetten çok memnun kaldım. Müşteri temsilcisi Gökmen Bey çok ilgiliydi ve hızlı bir şekilde işlemlerimizi tamamladık. Teşekkür ederiz.

2023-11-11 Elif

Renault bayisindeki deneyimimiz muhteşemdi. Çalışanlar son derece yardımcı oldular ve işlemlerimizi hızlı bir şekilde tamamladık. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Renault Köy Otomotiv Ordu?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Bu yerlere hiç gittiniz mi?