Simya Saç Ekimi & Güzellik Merkezi - Hair Transplant Clinic in Turkey yorumlar

Simya Saç Ekimi & Güzellik Merkezi - Hair Transplant Clinic in Turkey yakın Cemalpaşa, Cemalpaşa Mahallesi, Seyhan, Adana, Mediterranean Region, 63010

  • Enlem, Boylam: 36.9984254, 35.3270624

Simya Saç Ekimi & Güzellik Merkezi - Hair Transplant Clinic in Turkey, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Simya Saç Ekimi & Güzellik Merkezi - Hair Transplant Clinic in Turkey yorumlar

What a fantastic place ???????????????????? My boyfriend Andreas had a hairtransplant, with the most fantastic result. I got my lips and eyebrows done, and i was so happy about the result. I will give Simya all my best recommandations ???????? …

I have just made a hair transplant few days ago on Simya in Adana Turkey I came from Sweden I like the first results and I wait for the real results after 2 months I would like to thank all the team in Simya they are so nice and very …

Perfect????????‍♂️ …

2023-09-18 Andreas

Muhteşem bir yer. Erkek arkadaşım Andreas'ın harika sonuçlarla bir saç nakli oldu. Ben dudaklarımı ve kaşlarımı yaptırdım ve sonuçtan çok mutluyum. Simya'ya tüm en iyi önerilerimi vereceğim.

2023-09-18 Anonymous

Birkaç gün önce Simya'da Türkiye'nin Adana kentinde bir saç nakli yaptırdım. İsveç'ten geldim. İlk sonuçları beğendim ve 2 ay sonra gerçek sonuçları bekliyorum. Simya'daki tüm ekibe teşekkür etmek istiyorum, çok nazik ve yardımcılar.

2023-09-18 Anonymous

Mükemmel

2023-10-01 Barış

Ne harika bir yer???????????????????? Erkek arkadaşım Andreas, en fantastik sonuçlarla bir saç nakli yaptırdı. Ben dudaklarımı ve kaşlarımı yaptırdım ve sonuçtan çok mutluydum. Simya'ya tüm en iyi önerilerimi vereceğim ????????

2023-10-01 Cansu

Sadece birkaç gün önce Simya'da Türkiye'nin Adana şehrinde saç nakli yaptırdım. İsveç'ten geldim. İlk sonuçları beğendim ve gerçek sonuçları 2 ay sonra bekliyorum. Simya'daki tüm ekibe çok nazik ve yardımcı oldukları için teşekkür etmek istiyorum.

2023-10-01 Göksen

Muhteşem????????‍♂️

2023-10-16 Nilay

What a fantastic place ???????????????????? My boyfriend Andreas had a hairtransplant, with the most fantastic result. I got my lips and eyebrows done, and i was so happy about the result. I will give Simya all my best recommandations ????????

2023-10-26 Mert

Perfect????????‍♂️

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Simya Saç Ekimi & Güzellik Merkezi - Hair Transplant Clinic in Turkey?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?