Tayfun Duran Seramik Atölyesi yorumlar

Tayfun Duran Seramik Atölyesi yakın 42, Hilmi Paşa Sokağı, Kozyatağı Mahallesi, Kadıköy, Istanbul, Marmara Region, 34742

  • Adres: Kozyatağı, Hilmi Paşa Sk No:42 D, 34742 Kadıköy/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 532 622 66 56
  • Web sitesi: tayfunduranseramik.com
  • Enlem, Boylam: 40.9728068, 29.09423

Tayfun Duran Seramik Atölyesi, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Tayfun Duran Seramik Atölyesi yorumlar

Atölye 3.5 saat sürüyor. Cok keyifli. Tayfun Bey cok guler yüzlü ve cok profesyonel. Yeni fikirlere açık bir yaklaşımı var. Ben günübirlik olarak gittim. Ucreti de makul. Daha ilk günden bir saksı 2 kucuk kap yaptım. Seramik yapmayı seven … Daha fazla

Tayfun Bey beni seramikle tanistiran, her hafta seramik kursuma iple cekerek gitmemi saglayan, seramik dunyasi ile ilgili derin bilgisini paylasmaktan keyif alan, kendisini surekli gelistiren, el emegi, bilgisi ve estetik bakisi ile … Daha fazla

2023-10-20 Ayşe

Atölye 3.5 saat sürüyor. Çok keyifli. Tayfun Bey çok güleryüzlü ve çok profesyonel. Yeni fikirlere açık bir yaklaşımı var. Ben günlük olarak gittim. Ücreti de makul. Daha ilk günden bir saksı 2 küçük kap yaptım. Seramik yapmayı seven biriyseniz mutlaka deneyin.

2023-10-20 Mehmet

Tayfun Bey beni seramikle tanıştıran, her hafta seramik kursuna iple çekerek gitmemi sağlayan, seramik dünyası ile ilgili derin bilgisini paylaşmaktan keyif alan, kendisini sürekli geliştiren, el emeği, bilgisi ve estetik bakışı ile harikalar yaratmadan kursu bırakmayı düşünemeyen birisidir. Kısacası harika bir deneyim, herkese tavsiye ederim.

2023-10-20 Fatma

Çok keyif aldığım bir kurs oldu. Tayfun Bey'in öğretimi çok başarılı. Başlangıç seviyesinde olmama rağmen iki haftada yeteneklerimin ilerlediğini gördüm. Ücreti de oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-04 Ali

Tayfun Bey ile çalışmak gerçekten çok keyifli. Kendisi bilgili ve tecrübeli biri. Kurs süresince çok şey öğrendim ve yeni fikirler bulmama yardımcı oldu. Ücreti de uygun. Genel olarak çok memnun kaldım.

2023-11-09 Zeynep

Tayfun Bey'in atölyesinde gerçekten güzel bir deneyim yaşadım. Seramik yapmayı seviyorum ve burada yeni teknikler öğrendim. Tayfun Bey de çok yardımcı ve ilgili. Kursun süresi uzun olmasına rağmen hiç sıkılmadım. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-14 Cem

Seramik kursuna katıldım ve çok beğendim. Tayfun Bey'in rehberliğinde seramik yapmayı öğrendim ve kendimi geliştirdim. Kurs süresi de gayet uygun. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-19 Gizem

Tayfun Bey'in atölyesi gerçekten harika. Seramik yapmayı yeni öğreniyorum ve Tayfun Bey bana çok yardımcı oldu. Sabırlı ve nazik biri. Kurs süresi de uzun olduğu için çok şey öğrenme şansım oldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-24 Ahmet

Tayfun Bey'in atölyesi gerçekten muhteşem. Seramik yapmayı seven herkese tavsiye ederim. Tayfun Bey çok bilgili ve tecrübeli biri. Kurs süresi de uygun. Kesinlikle katılmanızı öneririm.

2023-11-29 Deniz

Tayfun Bey ile çalışmak gerçekten keyifli. Çok iyi bir öğretmen. Kendi stilinizi geliştirmenize yardımcı oluyor. Atölyenin ambiyansı da harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-04 Ebru

Tayfun Bey seramik atölyesinde gerçekten harika bir deneyim yaşattı. Çok keyifliydi ve çok şey öğrendim. Onun sayesinde kendimi geliştirdim. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-12-14 Selma

Tayfun Bey ile çalışmak gerçekten keyifli. Çok iyi bir öğretmen. Kendi stilinizi geliştirmenize yardımcı oluyor. Atölyenin atmosferi de harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Tayfun Duran Seramik Atölyesi?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?