Gümüş Deri Çanta & Saraciye yorumlar

Gümüş Deri Çanta & Saraciye yakın Çankaya Katlı Otoparkı ve Çarşısı, Anafartalar Caddesi, Yenigün Mahallesi, Izmir, Konak, Izmir, Aegean Region

  • Adres: Namazgah Mh Anafartalar Caddesi, No:1, D:B27 Çankaya 10 Nolu Otopark, 35240 Konak, Türkiye
  • Telefon: +90 535 783 17 18
  • Enlem, Boylam: 38.4201396, 27.1376862

Gümüş Deri Çanta & Saraciye, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Gümüş Deri Çanta & Saraciye yorumlar
2023-09-18 Mehmet

Çok temiz ve düzenli bir dükkandı. Çantalar güzel ve kaliteli görünüyordu. Personel yardımsever ve ilgiliydi. Fiyatlar da uygundu. Memnun kaldım.

2023-09-18 Fatma

Çanta dükkanında birkaç kez alışveriş yaptım ve her seferinde memnun kaldım. Çantaların kalitesi çok iyi ve fiyatları da uygun. Personel çok yardımcı oluyor ve müşterilere güler yüzle hizmet veriyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-08 Zeynep

Bu çanta dükkanından bir çanta aldım ve son derece memnun kaldım. Çanta gerçekten kaliteli ve şık görünüyor. Fiyatı da oldukça uygundu. Personel dostça ve yardımseverdi. Kesinlikle tekrar alışveriş yapacağım.

2023-10-13 Ahmet

Bu çanta dükkanını arkadaşlarımın önerisiyle keşfettim ve çok memnun kaldım. Çantaların kalitesi kesinlikle beklentilerimi karşıladı ve fiyatlar da çok uygun. Personel çok yardımcı oldu ve tüm sorularımı cevapladı. Alışveriş deneyimi kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-23 Cemal

Bu çanta dükkanında iyi bir deneyim yaşadım. Personel çok cana yakın ve yardımsever. Çantaların kalitesi ve fiyatları da çok iyiydi. Mağazanın genel atmosferi rahat ve hoştu. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-10-28 Gülay

Daha önce bu çanta dükkanında alışveriş yapmıştım ve çok memnun kalmıştım. Çantalar kaliteli ve şık. Personel de çok yardımcı oluyor ve müşterilere güler yüzle hizmet veriyor. Fiyatlar da uygun. Herkese tavsiye ederim.

2023-11-02 İbrahim

Bu çanta dükkanı genellikle kaliteli ürünleri ve uygun fiyatlarıyla tanınır. Personel çok yardımcı oluyor ve müşterilere iyi hizmet veriyor. Mağazada rahat bir atmosfer var ve alışveriş yapmak keyifli. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-07 Nil

Bu çanta dükkanını arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine keşfettim ve çok memnun kaldım. Çantaların kalitesi mükemmel ve fiyatları da uygun. Personel de çok dostça ve yardımcı. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim.

2023-11-12 Kadir

Bu çanta dükkanından bir çanta satın aldım ve oldukça etkilendim. Çanta çok kaliteli ve şık görünüyor. Fiyatı da diğer mağazalara göre daha uygun. Personel de yardımcı oldu ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet verdi. Kesinlikle tekrar alışveriş yapacağım.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Gümüş Deri Çanta & Saraciye?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?