Sunset Grill&Bar yorumlar

Sunset Grill&Bar yakın Yol Sokağı, Kuruçeşme Mahallesi, Beşiktaş, Istanbul, Marmara Region, 34345

  • Adres: Kuruçeşme Mahallesi Ulus Park, Yol Sokağı No:2, 34345 Beşiktaş/İstanbul, Türkiye
  • Telefon: +90 212 287 03 57
  • Web sitesi: sunsetgrillbar.com
  • Enlem, Boylam: 41.0640755, 29.0332175

Sunset Grill&Bar, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Sunset Grill&Bar yorumlar

One of the high-end restaurants in Istanbul with great Bosphorus view and unique flower-lights outside. I like the nice atmosphere and service here, especially I love the bar part, it … Daha fazla

Mekan gayet güzel ve temiz, lokasyonu da iyi fakat oturduğunuz birçok yer boğaz manzarasını uzaktan görüyor, genel olarak kalabalık bir restoran, personel gerçekten ilgili ve profesyonel, yemekleri gayet lezzetli bulduğumu söylemek isterim, dana biftek ve karides harikaydı.... Daha fazla

Harika manzara, yemekler güzel ama özel bir sef yaratıcılığı yok sanki. Hizmet 1 numara. Gönül rahatlığıyla kutlama ve yıl dönümleri için rezervasyon yapabilirsiniz. Evet pahalı ama bunu ambiyans için ödüyorsunuz. Daha fazla

2023-09-19 Ayşe

Mekan gayet güzel ve temiz, lokasyonu da iyi fakat oturduğunuz birçok yer boğaz manzarasını uzaktan görüyor, genel olarak kalabalık bir restoran, personel gerçekten ilgili ve profesyonel, yemekleri gayet lezzetli bulduğumu söylemek isterim, dana biftek ve karides harikaydı.

2023-09-19 Cem

Harika manzara, yemekler güzel ama özel bir şef yaratıcılığı yok sanki. Hizmet 1 numara. Gönül rahatlığıyla kutlama ve yıl dönümleri için rezervasyon yapabilirsiniz. Evet pahalı ama bunu ambiyans için ödüyorsunuz.

2023-09-19 Ebru

Sunset Grill&Bar Restoran, İstanbul'daki en lüks restoranlardan biridir ve harika bir Boğaz manzarasına ve benzersiz çiçek ışıklarına sahiptir. Buradaki güzel atmosferi ve hizmeti seviyorum, özellikle bardaki kısmını seviyorum.

2023-10-04 Deniz

Bu mekanı seviyorum, burada arkadaşlarımla sık sık buluşuyorum. Mekanın atmosferi gerçekten hoş, özellikle dışarıdaki çiçek ışıkları çok güzel bir görüntü oluşturuyor. Yemekler lezzetli ve servis hızlı. Kesinlikle tavsiye ederim!

2023-10-09 Mehmet

Bu restoranı çok beğendim. Yemekler çok lezzetliydi ve servis mükemmeldi. Ayrıca manzara da harikaydı. Fiyatlar biraz pahalı olsa da, deneyim kesinlikle buna değer.

2023-10-14 Nil

Sunset Grill&Bar Restoran'ın manzarası harika! Mekanın atmosferi de çok hoş. Yemeklerin tadı da süper. Sadece fiyatlar biraz yüksek. Yine de tavsiye ederim.

2023-10-19 Ahmet

Burada birkaç kez yemek yedim ve her seferinde çok memnun kaldım. Hizmet mükemmel, personel çok profesyonel. Yemeklerin lezzeti harika. Kesinlikle tekrar geleceğim.

2023-10-24 Aylin

Sunset Grill&Bar Restoran'ın atmosferi gerçekten hoş. Yemeklerin lezzeti de çok güzel. Ancak rezervasyon yapmak için beklemek gerekiyor. Biraz daha fazla personel olması iyi olurdu.

2023-10-29 Ozan

Bu restoranı arkadaşlarıma sürekli tavsiye ediyorum. Mekanın atmosferi harika, özellikle dışarıdaki ışıklandırma çok güzel bir atmosfer yaratıyor. Yemeklerin tadı da süper. Kesinlikle gelip denemelisiniz!

2023-11-03 Hande

Sunset Grill&Bar Restoran'da harika bir akşam geçirdim. Manzara muhteşem, hizmet de mükemmel. Yemeklerin lezzeti ise tam puan. Tekrar gitmeyi planlıyorum.

2023-11-08 Murat

Bu restoranda yemek yedim ve gerçekten çok beğendim. Personel çok ilgili ve profesyonel. Yemeklerin lezzeti harika. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-13 Elif

Sunset Grill&Bar Restoran'ın manzarası harika. Ayrıca atmosferi de çok hoş. Yemeklerin lezzeti mükemmel. Biraz daha pahalı ama deneyim için buna değer.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Sunset Grill&Bar?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?