KORE yorumlar

KORE yakın Yeni Mah., Gemlik, Bursa, Marmara Region, 16600

  • Adres: Kayhan, 16600 Gemlik/Bursa, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.4350943, 29.1568831

KORE, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
KORE yorumlar
2023-09-19 Ali

KORE şirketiyle yaşadığım deneyim oldukça olumluydu. İlk kez gittim ve personel çok yardımcı oldu. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatları da oldukça makuldü. Ambiyans ve dekor da çok hoştu. Kesinlikle tekrar giderim.

2023-09-19 Ayşe

KORE şirketinde aldığım hizmetten genel olarak memnun kaldım. Personel samimi ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi iyi olsa da fiyatlar biraz yüksekti. Ambiyans ve dekor oldukça hoştu. Tavsiye ederim.

2023-09-19 Mehmet

KORE şirketinde geçirdiğim zaman oldukça keyifliydi. Personel cana yakın ve gösterdikleri hizmet çok iyiydi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimin üzerindeydi ve fiyatları da makul seviyedeydi. Atmosfer oldukça samimi ve sıcaktı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-04 Deniz

KORE şirketinde beklediğimden daha iyi bir deneyim yaşadım. Personel profesyonel ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ancak fiyatlar biraz yüksekti. Ambiyans ve dekor da oldukça şık ve hoştu. Genel olarak memnun kaldım.

2023-10-09 Ebru

KORE şirketinde geçirdiğim zaman oldukça keyifliydi. Personel güler yüzlü ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi çok iyiydi ve fiyatları da makul seviyedeydi. Atmosfer oldukça samimi ve sıcaktı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-10-14 Hakan

KORE şirketinden aldığım hizmetten memnun kaldım. Personel cana yakın ve gösterdikleri hizmet iyiydi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatları da makul seviyedeydi. Atmosfer hoştu. Tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum.

2023-10-29 Eren

KORE şirketinde aldığım hizmetten fazlasıyla memnun kaldım. Personel çok profesyonel ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi mükemmeldi ve fiyatları da makul seviyedeydi. Ambiyans ve dekor da oldukça hoştu. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-03 Selin

KORE şirketinde geçirdiğim zaman oldukça keyifliydi. Personel güler yüzlü ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi beklentilerimi karşıladı ve fiyatları da makul seviyedeydi. Atmosfer oldukça samimi ve sıcaktı. Kesinlikle tavsiye ederim.

2023-11-08 Fatih

KORE şirketinden aldığım hizmetten genel olarak memnun kaldım. Personel samimi ve yardımseverdi. Ürünlerin kalitesi iyi olsa da fiyatlar biraz yüksekti. Ambiyans ve dekor oldukça hoştu. Tavsiye ederim.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? KORE?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?