Güngör Organik Tarım Ve Sebzecilik yorumlar

Güngör Organik Tarım Ve Sebzecilik yakın Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Aydın, Kahramankazan, Ankara, Central Anatolia Region, 06980

  • Adres: Aydın, 06980 Kahramankazan/Ankara, Türkiye
  • Enlem, Boylam: 40.1649121, 32.6648513

Güngör Organik Tarım Ve Sebzecilik, bugünkü çalışma saatleri

Haftanın günü Açık Kapat
Güngör Organik Tarım Ve Sebzecilik yorumlar
2023-09-27 Emre

Bu meyve sebze satış yerinden çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve taze. Personel de çok yardımcı ve saygılı. Fiyatlar da makul. Herkese tavsiye ederim.

2023-09-27 Ayşe

Güngör Organik Tarım ve Sebzecilik Meyve Sebze Satış Yeri'ne meyve ve sebze almak için gitmiştim. Çok çeşitli ve taze ürünler bulunuyor. Fiyatlar biraz yüksek ama kaliteli olduğu için değer diye düşünüyorum. Personel de ilgili ve yardımcı. Tek eksik, satış yerinin biraz küçük olması, daha fazla çeşit ve alan olabilir.

2023-09-27 Mehmet

Bu meyve sebze satış yerinde beklediğimden daha iyi bir deneyim yaşadım. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve tazeler. Personel de çok ilgili ve yardımcı. Fiyatlar da makul. Tek sıkıntı, yer dar olduğu için biraz kalabalık olabiliyor. Yine de tavsiye ederim.

2023-10-12 Fatma

Güngör Organik Tarım ve Sebzecilik Meyve Sebze Satış Yeri'nden alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve taze. Personel de çok yardımcı ve düşünceli. Fiyatlar da makul seviyede. Tek eksik, satış yerinin biraz küçük olması ve daha fazla alan olmaması.

2023-10-17 Ali

Bu meyve sebze satış yerini denemek için gittim ve memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve tazeler. Personel de yardımcı ve ilgili. Fiyatlar da makul düzeyde. Biraz daha geniş bir alan olabilirse daha iyi olurdu.

2023-10-22 Zeynep

Güngör Organik Tarım ve Sebzecilik Meyve Sebze Satış Yeri çok kaliteli bir yer. Ürünler taze ve lezzetli. Personel de çok yardımcı. Fiyatlar da makul düzeyde. Sadece daha büyük bir alan olması iyi olurdu.

2023-10-27 Hasan

Bu meyve sebze satış yerine ilk geldiğimde çok etkilendim. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve tazeler. Personel de çok yardımcı. Fiyatlar da uygun. Tek sıkıntı, satış yerinin biraz küçük olması ve daha fazla alan olmayışı.

2023-11-01 Sultan

Güngör Organik Tarım ve Sebzecilik Meyve Sebze Satış Yeri'nden çok memnun kaldım. Ürünlerin kalitesi harika ve taze. Personel de çok ilgili ve yardımcı. Fiyatlar da makul. Tek sıkıntı, satış yerinin biraz küçük olması ve daha fazla çeşit olmaması.

2023-11-06 Murat

Bu meyve sebze satış yerine bir kez geldim ve çok beğendim. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve tazeler. Personel de yardımcı ve anlayışlı. Fiyatlar da uygun. Tek eksik, satış yerinin biraz küçük olması ve daha fazla çeşidin olmaması.

2023-11-11 Gülay

Güngör Organik Tarım ve Sebzecilik Meyve Sebze Satış Yeri'nde alışveriş yaptım ve çok memnun kaldım. Ürünler çok kaliteli ve taze. Personel de ilgili ve yardımcı. Fiyatlar da uygun düzeyde. Sadece daha geniş bir alan olması iyi olurdu.

2023-11-16 Kadir

Bu meyve sebze satış yerine ilk defa gittim ve çok beğendim. Ürünlerin kalitesi çok yüksek ve tazeler. Personel de yardımcı ve saygılı. Fiyatlar da makul. Tek sıkıntı, satış yerinin biraz kalabalık olması ve daha fazla çeşitin olmaması.

2023-11-21 Nil

Güngör Organik Tarım ve Sebzecilik Meyve Sebze Satış Yeri çok hoş bir yer. Ürünlerin kalitesi çok iyi ve taze. Personel de çok yardımcı. Fiyatlar da makul. Sadece daha geniş bir alan olması iyi olurdu.

Deneyiminizi nasıl değerlendirirsiniz? Güngör Organik Tarım Ve Sebzecilik?
Fotoğraflarınızı yükleyin
Desteklenen dosyalar
.jpg .png .jpeg .gif

Ayrıca ilginizi çekebilir

Pharmanatura düşük fiyatlar

Bu yerlere hiç gittiniz mi?